Ρούχα στα ζώα;

heaven

Νεοφερμένο μέλος

Η heaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 31 μηνύματα.
εχω δει οτι ολα τα πετ σοπ πουλανε ρουχα για γατες . η γνωμη μου ειναι οτι ειναι αχρηστα .ταλαιπωρουν και προσβαλλουν το ζωο κατα καποιο τροπο.:down::down::down:..εχουνε τελικα καμια χρησιμοτητα??:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχω δει οτι ολα τα πετ σοπ πουλανε ρουχα για γατες . η γνωμη μου ειναι οτι ειναι αχρηστα .ταλαιπωρουν και προσβαλλουν το ζωο κατα καποιο τροπο.:down::down::down:..εχουνε τελικα καμια χρησιμοτητα??:hmm:
Δεν έχω δει πουθενά σε pet shop ρούχα για γάτες, μόνο για σκύλους....:hmm::hmm: Αλλά και να είχα δει δεν θα τους τα έβαζα με τίποτα....;);)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ του πλέκω..... στα μέτρα τους. :D

Εγώ έχω πάρει μπουφανάκια γιατί όταν κουρεύονται κυρίως το χειμώνα κρυώνουν πολύ αλλά δεν τους αρέσει κιόλας να νιώθουν τον εαυτό τους κουρεμένο

Εγώ έχω πάρει μπουφανάκια γιατί όταν κουρεύονται κυρίως το χειμώνα κρυώνουν πολύ αλλά δεν τους αρέσει κιόλας να νιώθουν τον εαυτό τους κουρεμένο
μα απ οτι ξερω οι γατες δεν πρεπει να κουρευονται γιατι το τριχωμα τους σκληραινει και μετα οταν ξυνονται πληγωνονται...μηπως εχω πληροφορηθει λα9ος???:confused:

:lol: Το θεωρω υπερβολη μωρε το ρουχο σε ενα ζωο.Πιστευω οτι το ζωακι θα καταπιεζεται.Το μονο που "μ αρεσει",τα παπουτσακια των σκυλων,οχι για ομορφια αλλα μονο για πρακτικους λογους και για οσο διαρκει η βολτα ,και μονο οταν εχει λασπες λογω βροχης.Για κανενα αλλο λογο.:)

μα απ οτι ξερω οι γατες δεν πρεπει να κουρευονται γιατι το τριχωμα τους σκληραινει και μετα οταν ξυνονται πληγωνονται...μηπως εχω πληροφορηθει λα9ος???:confused:
Οι περσικές όταν πιάσουν πολλούς κόμπους ο μόνος τρόπος δυστυχώς είναι το κουρεμα:(:(
Κατα τ αλλα κ εγώ το θεωρω το ρούχο όχι απλά υπερβολή αλλά μερικά είναι κ κακόγουστα το ίδιο καταπιεστικά θεωρώ κ τα περιλαίμια κ δεν έχω βάλει ποτέ σε γατάκια μου

αν ντυνονται οι γατες μονο και μονο για ομορφια το βρισκω τραγικο. Αν ομως βγαζεις εξω την γατα σου βολτα τον χειμωνα και βρεχει, χιονιζει, εχει κρυο, νομιζω πως καλο ειναι να φοραει κατι. Οταν ειχα βγαλει τον δικο μου στα χιονια, χοροπηδουσε απο το κρυο γιατι κρυωναν τα πατουσακια του. Επισης τωρα που επιασαν οι βροχες μου ειναι πιο δυσκολο να τον βγαζω εξω γιατι ναι μεν ειναι μακρυτριχος και γεμιζει ξερα χορτα το τριχωμα του, αλλα παταει και στις λασπες και μετα πρεπει να του βουταω τα πατουσακια σε νερο για να καθαρισουν. Οποτε σκεφτομαι να του παρω παπουτσακια και ενα αδιαβροχο γιατι τον λυπαμαι να ειναι συνεχεια κλεισμενος μεσα. Κριμα ειναι να του στερησω και την βολτα του.

Και εγώ δεν έχω δεί μέχρι στιγμής, σε πέτ-σοπ ρούχα για γάτες!
Για σκύλους ναί, έχω δεί πολλές φορές.Στο Quiko μάλιστα εδώ στην Θεσσαλονίκη, υπάρχει ειδικό τμήμα -μπουτίκ με επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ για σκύλους.:down: Βέβαια δεν κατάλαβα ποτέ τον λόγο ύπαρξης τους.:down:
Πάντος νομίζω ότι μιά γάτα πολύ δύσκολα θα δεχόταν να φορέσει ρούχο.:hmm:
Εδώ για ένα λουράκι είναι ολόκληρη διαδικασία να το συνιθίσουν.:hmm:

νομιζω πωσ καθε ζωο απο την φυση του εχει οτι χρειαζεται για να προσταταυτει απο το κρυο, κλπ. τωρα τα ρουχα για ζωα κλπ ειναι ενας ακομη εξευτελιστικος τροπος να προσπαθουμε να εξομιοσουμε το ζωο σε ανθρωπο. δεν συμφωνω καθολου!η ομορφια των ζωων ειναι η ιδιαιτερη φυση τους, κι οχι ο προσθετος ρουχισμος!!!εισικα οταν προκειται για ομορφια!!!!!!!

Πάντος νομίζω ότι μιά γάτα πολύ δύσκολα θα δεχόταν να φορέσει ρούχο.:hmm:
Εδώ για ένα λουράκι είναι ολόκληρη διαδικασία να το συνιθίσουν.:hmm:
Εμείς το φοράμε το μπουφανάκι μας Νίκη μου όταν κουρευόμαστε, τους αρέσει πάρα πολύ κ έχει κ κουκούλα:lol:

νομιζω πωσ καθε ζωο απο την φυση του εχει οτι χρειαζεται για να προσταταυτει απο το κρυο, κλπ. τωρα τα ρουχα για ζωα κλπ ειναι ενας ακομη εξευτελιστικος τροπος να προσπαθουμε να εξομιοσουμε το ζωο σε ανθρωπο. δεν συμφωνω καθολου!η ομορφια των ζωων ειναι η ιδιαιτερη φυση τους, κι οχι ο προσθετος ρουχισμος!!!εισικα οταν προκειται για ομορφια!!!!!!!

δεν θα το λεγα. Οταν εχει εξω -20 δε νομιζω οτι μια γατα, που οι προγονοι της ηταν απο ερημο, εχει ολα τα απαραιτητα για να επιβιωσει. Τα μακρυτριχα δε, εχεις δει πως γινονται οταν μπλεκονται ξερα χορτα στη γουνα τους; Στον δικο μου θα του παρω τουλαχιστον παπουτσακια για να μην κρυωνουν τα πατουσακια του στα χιονια :)

Εμείς το φοράμε το μπουφανάκι μας Νίκη μου όταν κουρευόμαστε, τους αρέσει πάρα πολύ κ έχει κ κουκούλα:lol:

:blink:Θέλουμε οπωσδήποτε φωτό με την μπέρτα κουρέματος μετά κουκούλας!!!:up::lol::lol::P

Υ.Γ Έλενα που το βρήκες το μπαρμπαδάκι με τα παλαμάκια?;)

:blink:Θέλουμε οπωσδήποτε φωτό με την μπέρτα κουρέματος μετά κουκούλας!!!:up::lol::lol::P

Δεν τα κουρεψα φέτος ευτυχώς όταν βρώ τα πουλοβεράκια όμως θα σας βγάλω φωτογραφίες:lol:
ΥΓ όλοι αυτό με ρωτάνε λοιπον τα μπαρμπαδέλια τα βερήκα από ένα σάιτ για τα sims

+φωνω:up::up::up:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αν ντυνονται οι γατες μονο και μονο για ομορφια το βρισκω τραγικο. Αν ομως βγαζεις εξω την γατα σου βολτα τον χειμωνα και βρεχει, χιονιζει, εχει κρυο, νομιζω πως καλο ειναι να φοραει κατι. Οταν ειχα βγαλει τον δικο μου στα χιονια, χοροπηδουσε απο το κρυο γιατι κρυωναν τα πατουσακια του. Επισης τωρα που επιασαν οι βροχες μου ειναι πιο δυσκολο να τον βγαζω εξω γιατι ναι μεν ειναι μακρυτριχος και γεμιζει ξερα χορτα το τριχωμα του, αλλα παταει και στις λασπες και μετα πρεπει να του βουταω τα πατουσακια σε νερο για να καθαρισουν. Οποτε σκεφτομαι να του παρω παπουτσακια και ενα αδιαβροχο γιατι τον λυπαμαι να ειναι συνεχεια κλεισμενος μεσα. Κριμα ειναι να του στερησω και την βολτα του.

καλησπερα! ειναι το πρωτο μου ποστ στο παρον φορουμ, οποτε ειλικρινα συγγνωμη αν λεω κατι το οποιο εχει ηδη ειπωθει αλλα δεν το βρηκα.
μπορω να ρωτησω με βαση το ποστ που παραθετω, πώς ειναι δυνατον να βγαλει βολτα καποιος τη γατα του? θελω κι εγω αλλα φοβαμαι οτι θα τη χασω! αλλα τη λυπαμαι που ειναι συνεχεια μεσα..
*μενω σε πολυκατοικια χωρις καθολου κηπο.
ευχαριστω και παλι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα! ειναι το πρωτο μου ποστ στο παρον φορουμ, οποτε ειλικρινα συγγνωμη αν λεω κατι το οποιο εχει ηδη ειπωθει αλλα δεν το βρηκα.
μπορω να ρωτησω με βαση το ποστ που παραθετω, πώς ειναι δυνατον να βγαλει βολτα καποιος τη γατα του? θελω κι εγω αλλα φοβαμαι οτι θα τη χασω! αλλα τη λυπαμαι που ειναι συνεχεια μεσα..
*μενω σε πολυκατοικια χωρις καθολου κηπο.
ευχαριστω και παλι!

Καλώς ήρθες στην μεγάλη μας γατοπαρέα.:hello:
Τις γάτες στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο διαδεδομένο να τις βγάζουν βόλτα όπως τους σκύλους.:hmm:
Είναι λίγο πιο δύσκολο να συνηθίσει η γάτα να περπατάει με σαμαράκι και λουράκι απ' ότι ο σκύλος.:)
Πάντως υπάρχουν μέλη στο φόρουμ, η γάτα των οποίων έχει συνηθίσει την καθημερινή βόλτα.:)
Καλό είναι να εξοικιωθεί από μικρό με το σαμαράκι και το λουράκι, που είναι απαραίτητα αξεσουάρ για μια βόλτα έξω.:)
Καλή επιτυχία!:)

Υ.Γ Το διαμέρισμα σου δεν διαθέτει μπαλκόνι; Συνήθως οι γάτες αρκούνται σε μερικές βόλτες την ημέρα στο μπαλκόνι, αρκεί βέβαια να έχει την περίφραξη ασφαλείας.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back