Ρόδος

• Thread starter Thread starter GOANNA
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

GOANNA

Νεοφερμένο μέλος

Η GOANNA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Παιδιά δεν ξέρω τη να πω στην Ρόδο όπου διαμένω τα τελευταία 9 χρόνια έχω φρίξει ο λόγος? ασυνήδιτοι οδηγοί σκοτώνουν ασύστολα γάτες και σκύλους και ότι άλλο βρεθεί στο δρόμο τους έτσι για πλάκα επίσης η υποτιθέμενη φιλοζωϊκή δεν κάνει καθόλου σωστά τη δουλειά της διότι αφήνει τα ζώα νηστικά και αβοήθητα και συνεχώς ψωφούν ή κατεβαίνουν στον κεντρικό δρόμο πρός αναζήτηση τροφής και βρίσκονται κάτω από της ρόδες ενός τρελού έλεος πια τη κοινωνία είναι αυτή??? συγνώμη αν σας ζάλισα αλλά κάπου έπρεπε να τα πώ να τα βγάλω από μέσα μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτη την απεσια εικονα μας την λεει μια γνωστη μας που σπουδαζει στην Ροδο .Εκεινη μας ελεγε γενικα οτι τα ρεστοραν δεν ειναι καθαρα και πολλες φορες τα κάλαμακια στα σουβλατσιδικα ηταν απο σκυλους και γατες:mpliaks::sick:Αυτο με τα ζωακια τωρα το ακουσα και εμεινα καγκελο:|Ο Δημος δεν κανει τιποτα????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άστα

Δυστηχώς ο δήμος είναι υπέυθηνος για τη φιλοζωϊκή ο νοόν νοείτο !!!!!!!!!!!

αχ βρε goanna μου,ακριβως το ιδιο συμβαινει και στη ζακυνθο,εγω ειμαι εδω τα τελευταια 12...ναι 12 χρονια και τα ιδια συμβαινουν και εδω,εκτος απο ολα τα αλλα που ειπες,απο τους δημους κανουν μοιοκτονιες,καθε ανοιξη,και δεν την κανουν σωστα,βαζουν τα φαρμακια σε μεγαλους σωληνες(κανονικα πρεπει σε πολυ μικροτερους) οχι γατι χωραει εκει μεσα,αλλα παιδι!!! το αποτελεσμα βεβαια ειναι οτι εκτος απο τα ποντικια πεθαινουν και εακατονταδες γατακια...τι να πω...καλα δεν μιλαμε για το κυνηγι ,που υποτιθεται οτι αυτη την εποχη απαγορευεται,ολοι εξω ειναι..τι να πεις...εγω ξερω οτι οανθρωπος χαρακτηριζεται απο αυτα που μπορει να σωζει και οχι απο αυτα που μπορει να εξολοθρεψει

Και δεν κανει τιποτα????Αν ειναι δυνατον ,για το καλυτερο της Ροδου τον ψηφισαν και οχι για να καθετε:mad:

Καλο ειναι να πιεσετε και τον Δημο και την Φιλοζωικη να δρασουν και αν δεν δειτε αποτελεσμα απο την φιλοζωικη να φτιαξετε κατι δικο σας τα παραπονααπο τη ροδο ειναι πολλα α μαζευονταν οσοι παραπονιουνται κατι καλο θα εβγαινε πιστευω

Δούλευα πέρσυ το καλοκαίρι Ρόδο και έχω εντοπίσει το πρόβλημα που αναφέρεις στην υπερβολική ταχύτητα των οδηγών. Ο δρόμος είναι ευθεία και οι οδηγοί ξεγελιούνται και αναπτύσουν υπερβολικές ταχύτητες. Εν τω μεταξύ είναι από τους χειρότερους και πιο επικίνδυνους οδηγούς που έχω δει. Δεν σκοτώνουν μόνο ζώα αλλά και ανθρώπους. Τρομερά ατυχήματα γίνονται στην ΄Ρόδο τα οποία διάβαζα στην τοπική εφημερίδα και είχα φρικάρει:hmm:

Παιδιά άλλο συμβάν στην περιβόητη Ρόδο η Φιλοζοική έχει ένα χώρο για τις γάτες σε ένα τουριστικό μέρος που θα έπρεπε να φυλάσετε αλλά δυστυχός αυτό δεν γίνετε προχθές λοιπόν κάποιος ηλίθιος έβαλε μέσα στο χώρο αυτό ένα σκύλο για να τον εκπεδεύσει και όπως ήταν φυσικό επιτέθηκε στης γάτες οι μεγάλες κατάφεραν και σκαρφάλοσαν στα δέντρα και σώθηκαν αλλά τα γατάκια 17 τον αριθμό δεν ήταν τυχερά ο χώρος μετα θήμιζε σκήνη από ταινεία τρόμου αφού υπήρχαν παντού κατακρεουργιμένα μικρά γατάκια ααααααχ δεν αντέχω άλλο την ανευθηνότητα κάποιον έλεος πια

Σε ποιό μέρος υπάρχει αυτός ο χώρος?

Πανε καλα?Κριμα μορε τα γατακια:cry:

Ο χώρος βρίσκεται στην Καλλιθέα έτσι λέγεται η τοποθεσία εκεί

Ξέρω που είναι αλλά δεν ήξερα ότι υπήρχαν γατάκια εκεί. Τι να πω με μερικούς κομπλεξικούς. Πάντα υπάρχουν αυτοί οι γελείοι:(

Την Κυριακη θα ειμαι Ροδο,ελπιζω να μην πεσω πανω σε τετοια σκηνικα και μου βγουν οι διακοπες ξινες...:(

Ειστε λιγο υπερβολικοι παντου υπαρχουν κακοι και καλοι
Ζουσα πολλα χρονια στην ροδο αλλα δεν ειδα τετειες βαναυσοτητες
Σιγουρα υπαρχουν οδηγοι που τρεχουν και θυματα ζωα αλλα παντου δεν εχει;
Οσο για την καλιθεα το γεγονος να πω την αληθεια πρωτη φορα το ακουω
Αλλα παντου δεν εχει βλακες ;

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ειστε λιγο υπερβολικοι παντου υπαρχουν κακοι και καλοι
Ζουσα πολλα χρονια στην ροδο αλλα δεν ειδα τετειες βαναυσοτητες
Σιγουρα υπαρχουν οδηγοι που τρεχουν και θυματα ζωα αλλα παντου δεν εχει;
Οσο για την καλιθεα το γεγονος να πω την αληθεια πρωτη φορα το ακουω
Αλλα παντου δεν εχει βλακες ;
Ok καλα ολα αυτα που αλλα απο τοτε που μεινατε στην ροδο καποια πραγματα θα εχουν αλλαξει
υ.σ.μην γραφετε με κεφαλεα απογορευετε απο τους κανονες του my cat.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ηταν οντως χαλια οι οδηγικες τους ικανοτητες,οσον αφορα τα ζωα παντως δεν ειδα κατι περισσοτερο απο οτι βλεπω και στη Λαρισα,σκοτωμενα γατια και σκυλια στο πλαι του δρομου οπως παντου στην Ελλαδα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back