Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Με σκότωσε το ότι φρόντισαν να ξεφορτωθούν το ζωάκι, που ήταν επί δέκα χρόνια παρέα του ανθρώπου τους, μέσα σε μόλις δύο μέρες. Εν τω μεταξύ ένα σκυλάκι μάλαμα.Ούτε το έβλεπες, ούτε το άκουγες.Νομίζω ότι και βόλτα δεν πήγαινε, του άρεσε μόνο στο σπίτι του.
Δυστυχως ετσι ειναι μερικες φορες οι συγγενεις, γι' αυτο εγω τα εχω εξασφαλισει τα γατια μου απο τωρα, μην τυχον και συμβει κατι και μου μεινουν στο δρομο, ο χειροτερος εφιαλτης μου βρε παιδια!![]()
Τι εννοείς δηλαδή τα έχεις εξασφαλίσει κυρία μου; Εγώ γιατί δεν ξέρω τίποτα; Άλλος θα μας τον πάρει τον Κόναν μας; Δεν τον δικαιούμαστε;
Πάντως Βασούλα μου, τίποτα δε θα σου τύχει! Γεροί θα είμαστε να φροντίζουμε και να προσφέρουμε όσο μπορούμε.-Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
kat-cats
Διάσημο μέλος
Εχω αφησει διαθηκη, σε δικηγορο παρακαλω, επισημη που λεει οτι το σπιτι μας το παιρνει συγκεκριμενο ατομο με τον ορο να κρατησει τα γατια και να τα φροντιζει. Εχω βαλει και καποιον να ελεγχει αν τηρουνται οι οροι δεν θυμαμαι τωρα πως λεγεται νομικα αυτο το προσωπο.
Trustee νομίζω λέγεται.
Βασούλα σε βρίσκω πολύ προχώ....
και μπορεί να "ενεργοποιηθεί" κάτι τέτοιο στη χώρα που ζούμε; και αν αυτός που θα πάρει το σπίτι ή "οτιδήποτε" τα "δολοφονήσει" τα ζωάκια με οποιοδήποτε "αφανή" τρόπο τι γίνεται;
αυτό πως καλύπτεται;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Ρε παιδιά, αμάν, δεν μπορώ άλλο.Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη. Στην γειτονιά μου ζούσε ένας πολύ καλός ηλικιωμένος κύριος, ο οποίος είχε έναν γέρικο σκυλάκο. Αγαπούσε όλα τα ζώα, τάιζε και γατούλες και την Ρόκυ μου, όσο ήταν ακόμη αδεσποτούλα.Την προηγούμενη εβδομάδα, αυτός ο κύριος ξαφνικά, πέθανε. Και ενώ ο σκυλακος είναι γέρος και αρρωστούλης, οι συγγενείς (όχι μακρινοί-ο γιος του), τρεις μόλις ημέρες από τον θάνατο του, τον παράτησαν σε μια φιλοζωική (της κακιάς ώρας-όχι ότι φταίνε κάπου οι άνθρωποι, αλλά όπως όλοι ξέρουμε δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια για ανέσεις).
Εν τω μεταξύ στο fb σε κάποια ομάδα φιλοζωική που είμαι, είπε μια κοπέλα, που ασχολείται με την μέριμνα και πηγαίνει εκεί, ότι ο σκυλάκος σπάραξε, μόλις τον άφησαν και έφυγαν. Έχει σπάσει η καρδιά μου με αύτό το θέμα.
Με τρελλαίνει δε, ότι κηδέψανε τον άνθρωπο το Σάββατο και την Κυριακή είχαν ήδη καταλήξει, ότι θα τον ξαποστείλουν .. Και αναρωτιέμαι.. νιώθουν άραγε καλύτερα, που δεν τον πέταξαν στον δρόμο?Κάνει κάποια διαφορά?![]()
Δυστυχώς πετάνε ανθρώπους στους δρόμους....τα ζώα θα σκεφτούν;;; αχ....μεγάλο θέμα, μεγάλη πληγή και το μόνο που μπορώ να πω ....ο Θεός να φυλάει από τέτοιους "ανθρώπους"

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Trustee νομίζω λέγεται.
Βασούλα σε βρίσκω πολύ προχώ....και μπορεί να "ενεργοποιηθεί" κάτι τέτοιο στη χώρα που ζούμε; και αν αυτός που θα πάρει το σπίτι ή "οτιδήποτε" τα "δολοφονήσει" τα ζωάκια με οποιοδήποτε "αφανή" τρόπο τι γίνεται;
αυτό πως καλύπτεται;
Ε υποτίθεται πως θα είναι κάποιος δικός σου άνθρωπος... Που θα ξέρεις πως μπορείς πράγματι να τον εμπιστευτείς... Αν ζούμε σε τέτοιον κόσμο πια, τι να πω! Θα μου πεις, λίγα είδαν τα μάτια μας;
kat-cats
Διάσημο μέλος
Γι' αυτο εχουμε βαλει και τον ανθρωπο να ελεγχει καθε τοσο, ασε που το ατομο που του αφηνω το σπιτι, θα προτιμουσε να πεθανει ο ιδιος παρα να κανει κακο στα μωρα μου, με αγαπαει πολυ.
Αυτό που είπες.....με συγκίνησε πολύ!!! μόνο για την μητέρα μου (εκτός από τον άντρα μου θα μπορούσα να το πω....χαίρομαι πολύ που έχεις βρει τέτοιον άνθρωπο, Θεός να φυλάει να μην χρειαστεί ποτέ, αλλά τι να κάνουμε που είμαστε "άνθρωποι"...!!!
kat-cats
Διάσημο μέλος
Ε υποτίθεται πως θα είναι κάποιος δικός σου άνθρωπος... Που θα ξέρεις πως μπορείς πράγματι να τον εμπιστευτείς... Αν ζούμε σε τέτοιον κόσμο πια, τι να πω! Θα μου πεις, λίγα είδαν τα μάτια μας;
Ναι Φωτεινή...δυστυχώς έχω ακούσει διάφορα περιστατικά και έχει κουνηθεί το μυαλό μου....τι στο καλό μέσα στο σπίτι τους δεν χωράει τίποτα πέρα από το τομάρι τους...;;; δυστυχώς πολλοί δεν τα θέλουν.....δυστυχώς!!!

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Α, τώρα κατάλαβα...φοβηθήκατε ότι θα τις κερδίσω όλες με την τόση ομορφιά μου..

Για πείτε τώρα...για πείτε!!!!!!Σκόνη σας έκανα γάτες...

Συνημμένα
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Ολους τους διαγωνισμους εσυ θα τους κερδιζες, ε και κανεναν να αφηνες για τον Λακη μας δεν θα μας πειραζε.

Πώς είναι η όμορφη;
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ωχ παιδια κοριτσι ειναι; Χιλια συγνωμη, αναφερομουν στην παρτη της σαν να ειναι αγορι, τα ταπεινα μου συγνωμη εχετε.Αχ και τη δική μας καρδιά έχει κερδίσει η κούκλα αυτή, τι απαλά τριχάκια είναι αυτά που ξεπετάνε γύρω από τα αυτάκια της, και τι βλέμμα είναι αυτό, σαν σοκολατάκια στη σαντιγί....
Πώς είναι η όμορφη;

Ουφ δεν εχω διαβασει ολο το θεμα, ειδα το ονομα Ροκυ, λεω αγορακι ειναι.

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Γίδι μου μια χαρά είναι τώρα. Μετά και τις δεύτερες εξετάσεις έχουμε ηρεμήσει λίγο. Βέβαια φέτος μπήκαμε στην καλαζαρική προστασία, νωρίτερα από ότι συνήθως, καθώς κάνει ζέστη από νωρίς.
Κατά τα λοιπά έχει κέφια, χοροπηδάει την μισή μέρα, μυρίζει όλα τα χορτάρια του πλανήτη και τελευταίως κυνηγάει και λίγο την γατούλα μας.Αυτό δεν ξέρω γιατί συμβαίνει, μάλλον επειδή τελευταίως έχει φάει πολλές γρατζουνιές από την κυρία τα έχει πάρει πια. Πλέον φοβάται έστω και να περάσει μπροστά από την γάτα. Οπότε της την πέφτει από μακριά και καλά να την κυνηγήσει. Πιο πιθανό είναι να εγκατασταθεί η πρώτη γάτα στον Άρη παρά να πιάσει η Ρόκυ την ψιψίνα μας!!!!

Να'σαι καλά, έσκασα στα γέλια με το σκηνικό με την ψιψίνα 
Το όνομα δηλαδή πώς της το έβγαλαν τα παιδιά;
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Βάσω μου τι είναι αυτό το ραχαρτα...γ...δ.αβ...σε.ρ.κάτι που είπες???Βάσω μου, πρέπει να μας κυκλοφορήσεις το πρώτο μαικατικό λεξικό.

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ποιο καλε, ειπα εγω ραχαρτα...γ...δ.αβ...σε.ρ.;Ήτανε μικρούλια τα παιδάκια τότε και μόλις την έβλεπαν να έρχεται κλπ έλεγαν α!!! κοίτα έρχεται ο Ρόκυ(συνηθισμένο όνομα γενικά για σκυλάκια στην τηλεόραση κλπ) .Μία δύο τρεις κόλλησε. Αφού να φανταστείς οι γείτονες ακόμη και σήμερα την φωνάζουν "ο Ρόκυ", ούτε καν "η Ρόκυ".
Βάσω μου τι είναι αυτό το ραχαρτα...γ...δ.αβ...σε.ρ.κάτι που είπες???Βάσω μου, πρέπει να μας κυκλοφορήσεις το πρώτο μαικατικό λεξικό.![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool