13-10-10
00:02
Καλησπερα παιδια.. Η γατα μου, 6 ετων, (θηλυκια γατουλα) με εχει προβληματισει. Ειναι η μονη γατα που γνωριζω που μολις γενναει αμεσως σκοτωνει τα παιδια της. Τα τελευταια 2 χρονια μενει εγκυος και οταν γενναει μας φερνει στην αυλη μας νεκρα τα γατακια της. Τις πρωτες χρονιες προσπαθουσαμε να σωσουμε καποια απο τα μικρα (αν βρισκαμε την κρυψωνα τους σε καποιο γειτονικο μερος ή αν ακουγαμε νιαουρισμα απο καπου) καθως αυτη τα αφηνε αταιστα μεσα στο κρυο και μονα τους. Πλεον στις τελευταιες 2-3 γεννες της δεν ξερουμε που παει να γεννησει και μετα απο 2 μερες μας φερνει νεκρα τα γατακια στην αυλη μας......
Δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο που την κανει να τα σκοτωνει σε καθε γεννα.? Οι γονεις μου λενε οτι θελει να ερθει σε επαφη με αλλους γατους συνεχεια και το κανει γι αυτο.Αλλοι λενε πως ειναι κακια. Εγα παλι πιστευω πως θα υπαρχει καποιος άλλος λογος που το κανει.Μηπως ειναι αρρωστα και δνε τα θελει? Δεν ξερω τι να βαλω με το νου μου...Δεν γινεται συνεχεια να μαζευουμε νεκρα γατακια..Ειναι κριμα..!
Δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο που την κανει να τα σκοτωνει σε καθε γεννα.? Οι γονεις μου λενε οτι θελει να ερθει σε επαφη με αλλους γατους συνεχεια και το κανει γι αυτο.Αλλοι λενε πως ειναι κακια. Εγα παλι πιστευω πως θα υπαρχει καποιος άλλος λογος που το κανει.Μηπως ειναι αρρωστα και δνε τα θελει? Δεν ξερω τι να βαλω με το νου μου...Δεν γινεται συνεχεια να μαζευουμε νεκρα γατακια..Ειναι κριμα..!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.226 μηνύματα.
13-10-10
00:15
Απάντηση: Ρονι, η Μηδεια....
Καλησπέρα
καταρχην να διευκρινίσουμε πως κακία στα ζώα Δεν υπάρχει !! μόνο ο άνθρωπος έχει αυτό το.."προνόμιο" .Απο 'όσο ξέρω,συνήθως τα αρσενικά το κάνουν αυτό..για να είναι διαθέσιμη η μητέρα και να ζευγαρώσουν μαζί της.Το κάνουν και κάποιες θηλυκές..αλλά συνήθως όταν είναι μικρές σε ηλικία και δεν έχει αναπτυχθεί ακόμα επαρκώς το μητρικό ένστικτο.Καταρχήν..είσαι σίγουρος ότι τα σκοτώνει η μάνα; ή μήπως κάποιος αρσενικός;;Έχεις σκεφτει την πιθανοτητα να στειρώσετε τη γάτα;..κρίμα δεν είναι..όπως λες και εσύ;;εκτος απο την ταλαιπωρία που τραβάει...
Καλησπέρα
καταρχην να διευκρινίσουμε πως κακία στα ζώα Δεν υπάρχει !! μόνο ο άνθρωπος έχει αυτό το.."προνόμιο" .Απο 'όσο ξέρω,συνήθως τα αρσενικά το κάνουν αυτό..για να είναι διαθέσιμη η μητέρα και να ζευγαρώσουν μαζί της.Το κάνουν και κάποιες θηλυκές..αλλά συνήθως όταν είναι μικρές σε ηλικία και δεν έχει αναπτυχθεί ακόμα επαρκώς το μητρικό ένστικτο.Καταρχήν..είσαι σίγουρος ότι τα σκοτώνει η μάνα; ή μήπως κάποιος αρσενικός;;Έχεις σκεφτει την πιθανοτητα να στειρώσετε τη γάτα;..κρίμα δεν είναι..όπως λες και εσύ;;εκτος απο την ταλαιπωρία που τραβάει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
13-10-10
00:31
Δεν το κανει αρσενικο.Αφου σου λεω η ιδια δεν τα θελει και τα αφηνει μονα τους αταιστα και αβοηθητα ενω ειναι μολις λιγων ημερων η καλυτερα ωρων. Απο τη αλλη δεν θελω να της στερησω το δικαιωμα του να γινει μανα.Ποιος ειμαι εγω που θα το κανω αλλωστε? Αλλα απο την αλλη λυπαμαι καθε γατακι που βλεπω νεκρο..
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.226 μηνύματα.
13-10-10
00:35
Αν δεν σου κάνει κόπο..διάβασε το παρακάτω άρθρο.
Για να απορρίψουμε κάτι..πρέπει πρώτα να το γνωρίσουμε και να ενημερωθούμε...https://www.interpet.gr/nea/recent_2005/neo2_260305.htm
Αν δεν σου κάνει κόπο..διάβασε το παρακάτω άρθρο.
Για να απορρίψουμε κάτι..πρέπει πρώτα να το γνωρίσουμε και να ενημερωθούμε...https://www.interpet.gr/nea/recent_2005/neo2_260305.htmΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
13-10-10
00:46
σε ευχαριστω
σε ευχαριστω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum