Ρώτα με να σε ρωτώ (MyCat Version)

MAYROULIS

Περιβόητο μέλος

Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
Όπως το παιχνίδι Ρώτα με να σε ρωτώ, κάποιος βάζει ερωτήσεις και ο άλλος απαντά.

Εδώ όμως οι ερωτήσεις θα αφορούν τις γάτες πχ
ΜAYROULIS: Πόσες γάτες έχεις;

(Eπόμενος): 3
πόσες γάτες έχουν περάσει από τα χέρια σου; κ
κ.ο.κ.

Ξεκινάω εγώ:D:
Ποιο είναι το αγαπημένο σου είδος αιλουροειδούς;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τσιτάχ!!!Αυτή η βουλίτσα που έχει με τρελλαίνει!!!
Θα σου άρεσε να δουλεύεις κάπου (βλ.πάρκο) και να βλέπεις κάθε μέρα άγρια ζώα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι! είδικά αν ήταν μικρά λιονταράκια ή τιγράκια :P

ποια είναι η αγαπημένη σου ράτσα; (γάτας)

Μμμμ Κεραμιδογατα :D

Ποιο ειναι το αγαπημενο παιχνιδι της γατουλας σου?

μια κορδέλα από περιτύλιγμα δώρου!

Ποιό είναι το αγαπημένο σημείο ύπνου της γατούλας σας;

παντου :p

ποιο ειναι το αγαπημενο χρωμα σου για γατα?

Ασπρόμαυρο..Απλά αγαπώ...
Σ'αρέσουν οι χοντρούλες γατούλες?

ναι

που αρέσει στην γατούλα σου να την χαιδεύεις?

Στα μάγουλα! (Τι ωραίο παιχνίδι! Γιατί το εγκαταλείψατε; )

Πως γνωρίστηκες με την πρώτη σου γάτα; ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
-Ελπιζω να μην παει 'απατη' η προσπαθεια σου να το αναστησεις..;)-

ενα πρωι κατω απο το σπιτι μου τον ακουσα να κλαιει σε μια γωνιτσα με κλειστα ματακια ακομα..:(

σε ξυπναει το πρωι η γατουλα σου? :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την εφερε ο πατερας μου για εμενα και την αδελφη μου. (Πραγματικα πολυ ωραιο παιχνιδι!)

Που σου αρεσει να χαιδευεις την γατουλα σου (εσενα οχι εκεινη);:)

Τι ερώτηση είναι αυτή Μπέσσυ; Παντού εννοείται!!! Μάγουλα, λαιμάκι, κοιλίτσα...

Δήμητρα, ναι με ξυπνάει... Ή μάλλον, προσπαθεί! :P

Τι κάνει/κάνουν τώρα η γατούλα σας/οι γατούλες σας; :)

Σιγουρα θα εχεις ενα αγαπημενο σημειο στο καθενα.;)
Η Τασουλα ειναι στο κρεββατι σκεπασμενη με την πυτζαμα μου και ο Κοναν προσπαθει να ανοιξει την μπαλκονοπορτα για να βγει στο μπαλκονι.

Που κοιμαται το βραδυ η γατουλα σου;

κοιμαται μεσα σε ενα χαρτοκουτο που ειναι γεματο με εφημεριδες..:P

τι κανει και σε νευριαζει?:mad:

(συντονισμος και οι δυο βασω.. λοιπον απανταω σε εσενα για να μην το χαλασουμε)

στο σπιτακι του και καποιες βραδιες μαζι μου..

τι κανει και σε νευριαζει??

Θα σου πω εγω τι κανει η δικια μας και με νευριαζει...τα ξυλα που εχουμε μεσα στο σπιτι για να τα βαλουμε στο τζακι σκορπαει σε ολο το σαλονι τα κομματακια του οποτε καθε μερα σκουπιζω 3 φορες...:/:

Τι της αρεσει να τρωει;

Θα σου πω εγω τι κανει η δικια μας και με νευριαζει...τα ξυλα που εχουμε μεσα στο σπιτι για να τα βαλουμε στο τζακι σκορπαει σε ολο το σαλονι τα κομματακια του οποτε καθε μερα σκουπιζω 3 φορες...:/:

Τι της αρεσει να τρωει;
περα απο την τροφη του,τρελενεται για γιαουρτι και δημητριακα!:P

τι ωρα κοιμαται το βραδυ συνηθως?

Κοιμάται όποτε πάω και εγώ για ύπνο... (δεν λέω βέβαια για τα 10λεπτα που κάνει ;))

Σας ξυπνάει το πρωί για φαγητό?

Εμας οχι.

Καθεται να την χαϊδεψετε στην κοιλια;;

ναι της αρέσει το χάιδεμα στην κοιλιά
πόσο ζυγίζει η γάτα σου?

Χωρίς να είμαι πολύ σίγουρη, με το μάτι τη Μίσι την κόβω γύρω στα 2500-2600γρ και τον Ορφέα στα 3200γρ.... Θα πω με σιγουριά προς το τέλος της βδομάδας που θα πάμε κτηνίατρο!

Πόσο μικρούλι το πήρατε;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back