Ρώτα με να σε ρωτώ (MyCat Version)

Η Σοφη γεννηθηκε μπροστα στα ματια μας. Την πηραμε απο τη μαμα της(την οποια φροντιζουμε ακομα) 4 μηνων.

Της αρεσει το νερο;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Σοφη γεννηθηκε μπροστα στα ματια μας. Την πηραμε απο τη μαμα της(την οποια φροντιζουμε ακομα) 4 μηνων.

Της αρεσει το νερο;;

Δυστυχώς καθόλου κι ας έχουμε γεμίσει το σπίτι μπολάκια με νερό... :(

Την αφήνετε να σας δαγκώνει για να παίξει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχώς καθόλου κι ας έχουμε γεμίσει το σπίτι μπολάκια με νερό... :(

Την αφήνετε να σας δαγκώνει για να παίξει?

Δεν μας ζητάει καν την άδεια. Απλά δαγκώνει!:hehe:

Είναι ομιλητική/ος? (αν νιαουρίζει συχνά, χωρίς να συντρέχει σοβαρός λόγος)

Ουουουου! Μεχρι και οταν τα κανει, το διαλαλει δημοσιως και αν δεν του πουμε καλοκαμωτα δεν σταματαει με τιποτα, ο Κοναν βεβαια αυτα.:P Η Τασουλα μουρμουραει, ολη την ωρα ομως!:/:

Ποια ειναι η αγαπημενη του/της ποζα στον υπνο;

κουλουριαστή στον αγκώνα και στο χερι μου η Σταχτοπούτα..
.η Μουντζουρίτσα κουλουριάζεται κι αυτή αλλά έχει το γόνατό μου για προσκέφαλο !
Ο γάτος είναι άρχοντας κουλουριάζεται στο κρεβάτι μεν αλλά μακριά δε γουστάρει να στριμώχνεται.......

Αν σου ζητήσουν λιχουδιά απ αυτά που τρως τους δίνεις?? Τι σου ζητάνε κ τι τους δίνεις???

Ζητάει απλά τα πάντα, οτιδήποτε θεωρεί ότι τρώγεται, και του δίνουμε 1-2 μπουκίτσες από τα πάντα εκτός από τα απαγορευμένα, που όσο και να παρακαλάει δεν υπάρχει περίπτωση να τα δοκιμάσει! :Ρ

Ποια είναι η αντίδρασή του/της όταν καταλαβαίνει ότι έχετε σηκωθεί για να πάτε να του/της βάλετε φαγητό?

Τρεχει και μπουρδουκλωνεται στα ποδια μου και πολλες φορες με ριχνει και κατω, νιαουριζοντας συνεχως, αυτα η Τασουλα. Ο Κοναν καθεται εκει που ειναι και περιμενει να του παω το φαι του εκει, πασας γαρ!:P

Ποιο ειναι το αγαπημενο του/της μεζεδακι;

Γαλοπουλα απο το ψυγειο οπου ανεβαίνει με τα μπροστινα ποδια κοιτωντας μια το ψυγειο κ μια εμενα αυτο κ τα δυο μου τα καμαρια..
ποιο ειναι το πιο περιργο σημείο που εχετε βρει το/τα γατακι/κια σας;

Να ισορροπεί στο λοξό κεφαλάρι του κρεβατιού, με τα δύο δεξιά πόδια στην κάτω τάβλα και τα δύο αριστερά στην πάνω. Πηρ'κλίση!! :hehe:

Τι κάνει το γατόνι σας ενώ εσείς τρώτε;

Αχ, Καθονται και τα δυο μπροστα μου και μετρανε τις μπουκιες μου, μια-μια μεχρι να τελειωσω!:/:

Που βρηκατε τα γατακι σας;

Να ισορροπεί στο λοξό κεφαλάρι του κρεβατιού, με τα δύο δεξιά πόδια στην κάτω τάβλα και τα δύο αριστερά στην πάνω. Πηρ'κλίση!! :hehe:

χαχαχα αυτο ηταν για φωτο..
Οταν τρωω ερχεται η μικρη στο ξαφνικο κ μυριζει το πιατο κανει κουτουλιες κ μετα σηκωνει το ποδαρακι της κμου το δειχνει με το πατουσι της..

Ποια η αντιδραση των γατουλιων οταν τιναζετε για να στρωσετε σεντονι η καλυμμα σε καναπε κρεβατι κτλπ;

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
πάει και απλώνεται πάνω στο σεντόνι και δε μας αφήνει να το τινάξουμε :P

ποιο είναι το αγαπημένο του παιχνίδι;

Της Μίσι το λέιζερ και του Ορφέα το καλάμι... Και των δυό αγαπημένος όμως είναι ο άλλος! Ρίχνουν τρελό παιχνίδι μεταξύ τους!

Τους τρίβετε βαλεριάνα στα παιχνίδια τους; πως αντιδρούν;

Ουψ, άκυρο, έχασα μια σελίδα, συγγνώμη! :P

Βαλεριάνα όχι, δεν ήξερα καν κάτι σχετικό. Θα εκτιμούσα αν μπορούσες να με ενημερώσεις σχετικά στο θέμα του Garfield Φωτεινή! :D

Του/της κόβεται τα νύχια? Αν ναι, είναι συνεργάσιμος/η?

Τελευταία επεξεργασία:
Ναι, τα κόβω, και δεδομένου ότι την έχω αγκαλιά-παγίδα και της γλυκομιλάω, συνήθως κάθεται τουλάχιστον για το ένα χέρι. Κλαίει πού και πού με πολύ πολύ ψιλή φωνή. Στα χειρότερα πετάγεται και φεύγει ενώ της έχω μόνο κόψει 1-2, και της φωνάζω από πίσω "πού πας μωρή τρελή με τα μπιγκουντί"! :hehe:

Ποιο είναι το πιο περίεργο σημείο ή αντικείμενο που έχει "ζυμώσει" το γατούλι σας;

Το πιο περιεργο σημειο που εχει ζυμωσει ο Κοναν μου ειναι ο αερας, οταν με βλεπει και ειναι σε αγαπησιαρικη διαθεση, ζυμωνει τον αερα. H Τασουλα παλι ζυμωνει τα παντα.:/:

Ποιο ειναι το πιο περιεργο σημειο που εχει παει-ανεβει- σκαρφαλωσει-κατεβει-οτιδηποτε τελος παντων η γατουλα/λης σου;

Ο μεγαλος δεν ζυμωνει καθολου η μικρη ζυμωνει κ βυζαινει τον μεγαλο..μολις ξαπλωσει κ χουρχουρισει παει κ χωνει την μουσουδα της κ τον βυζαινει κ με,παθος κιολας..

το πιο περιεργο σημειο που σας εχουν δαγκωσει τα γατονια σας;:whistle:ή γενικα να χετε ακουσει

Ποιο ειναι το πιο περιεργο σημειο που εχει παει-ανεβει- σκαρφαλωσει-κατεβει-οτιδηποτε τελος παντων η γατουλα/λης σου;

Ουπς απαντησαμε ιδια ωρα κ οι δυο..)εμενα το πιο περιεργο που χει σκαρφαλωσει ειναι μια κρεμασμενη σακουλα οπουδεν ηταν σκαρφαλωμα ηταν βουτια κ καλαθι..κ μεσα:clapup:

Ξαναρωτω ποιο ειναι το πιο περιεργο σημείο.που σας εχουν δαγκωσει ή να χετε ακουσει να δαγκωσουν γατονια;πανω σας εννοω..

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Τα πρωινά τρελαίνεται να προσπαθεί να δαγκώσει τα μαλλιά μου και τη μπλούζα μου!:):)

Αρέσει στο δικό σας γατάκι να κοιτάει/ρεμβάζει από το παράθυρο ενώ οδηγείτε?

Συνήθως όταν οδηγώ τον αφήνουμε ελεύθερο και πάει πίσω πίσω στο αμάξι, κάθεται πάνω στην εταζέρα και κοιτάει τα αμάξια που ακολουθούν. Στη συνέχεια όταν βαρεθεί πάει και κάθεται ή ακριβώς πίσω από τον ώμο μου, δίπλα στο μαξιλαράκι του οδηγού, ή στο αντίστοιχο σημείο στο κάθισμα την Μαρίας!

Ποια είναι η μεγαλύτερη ζημιά που σας έχει κάνει?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back