Ρώτα με να σε ρωτώ (MyCat Version)

Καλαμάκι της Ραλλούς.Κυρίως να το χώνει κάτω από την πόρτα και μετά να κάθεται δίπλα του να το κοιτάει με παράπονο και να νιαουρίζει μέχρι να πάει κάποιος να της το βγάλει (και να το ξαναβάλει...και φαύλος κύκλος...). Η μεγάλη δεν παίζει ποτέ και με τίποτα βγαίνει και έξω, οπότε ξεδίνει με το σκαρφάλωμα, που να κουράζεται τώρα και με το παιχνίδι.

Έχεις δικά σου αδεσποτάκια που φροντίζεις?Αν ναι, πως τα λένε?:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν αρχισω εγω με τα ονοματα δεν θα εχω τελειωμο. Εχουμε και λεμε, Χαραλαμπος, Λελος, Σαρμπελιτο, Γκριζακι, Γκριζακι junior, Μπιλλης, Μπιλλια, Αστεριξ, Μαρμελαδα, Μανα γατα, Μωρο (ειναι καινουργιο αυτο και δεν εχει αλλο ονομα ακομα),Μουτζουρομυτα, Γατακλας 1, Γατακλας 2, Γατακλας 3, Χουλκ. Ειναι κι αλλα αλλα δεν τα θυμαμαι τωρα, επισης καποια δεν εχουν ακομα ονοματα, τα λεμε το γκριζοασπρο και τετοια.;)

Τι κανει οταν κανεις μπανιο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

(Θανάσης) Κάθεται άγρυπνος φρουρός έξω από τη μπανιέρα (με πολύ σοβαρή μούρη - το έχω τσεκάρει), και με το που πατήσω ποδαράκι απ`έξω, τσούπ πηδάει μέσα και γλύφει τα νερά...

Ίδια ερώτηση!!:clapup:

Έρχεται και με κοιτάει με γουρλωμένα μάτια, σαν απλά να μην μπορεί να πιστέψει τι κάνω. Άμα της μιλήσω εκείνη την ώρα, κάνει ένα απορημένο "ιιιιιιιι!" και φεύγει τρέχοντας. Πιο πολλά θα μου πει αν θέλει να πάει τουαλέτα ενώ είμαι στο ντους, οπότε κλείνω το νερό και κάθομαι και την περιμένω, ενώ αυτή περπατάει σιγά σιγά, σα να φοράει γυάλινα γοβάκια, προς το wc της. :hehe:

Τι κάνει το γατόπαιδό σας ενώ καθαρίζετε την άμμο του;

Έρχεται και με κοιτάει με γουρλωμένα μάτια, σαν απλά να μην μπορεί να πιστέψει τι κάνω. Άμα της μιλήσω εκείνη την ώρα, κάνει ένα απορημένο "ιιιιιιιι!" και φεύγει τρέχοντας. Πιο πολλά θα μου πει αν θέλει να πάει τουαλέτα ενώ είμαι στο ντους, οπότε κλείνω το νερό και κάθομαι και την περιμένω, ενώ αυτή περπατάει σιγά σιγά, σα να φοράει γυάλινα γοβάκια, προς το wc της. :hehe:

Τι κάνει το γατόπαιδό σας ενώ καθαρίζετε την άμμο του;

Χαχαχαχαχα!! Παρακολουθεί -από απόσταση- και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ με το που τελειώσω μπαίνει και τα κάνει που...α!!

Ίδια ερώτησηηη

Λοιπον, η Ζουζου και η Ριρη δεν ασχολουνταν καθολου, το ιδιο και η Τασουλα, εκτος και αν κανω αφρολουτρο οποτε ερχεται ανεβαζει τα χερακια της στο χειλος την μπανιερας και παρακολουθει τους αφρους. Ο Κοκος κοθοταν πανω στο χειλος της μπανιερας και οταν εσκυβα να πλυνω τα ποδια μου επαιζε με την κοτσιδα μου (ειχα κοτσιδα τοτε). Ο Κοναν ερχεται παντα και καθεται πανω στην λεκανη και παρακολουθει καθε μου κινηση και μολις βγω, μπαινει μεσα και κυνηγαει τα νερα που κυλανε!:/:

Ιδια ερωτηση.

Λοιπον, η Ζουζου και η Ριρη δεν ασχολουνταν καθολου, το ιδιο και η Τασουλα, εκτος και αν κανω αφρολουτρο οποτε ερχεται ανεβαζει τα χερακια της στο χειλος την μπανιερας και παρακολουθει τους αφρους. Ο Κοκος κοθοταν πανω στο χειλος της μπανιερας και οταν εσκυβα να πλυνω τα ποδια μου επαιζε με την κοτσιδα μου (ειχα κοτσιδα τοτε). Ο Κοναν ερχεται παντα και καθεται πανω στην λεκανη και παρακολουθει καθε μου κινηση και μολις βγω, μπαινει μεσα και κυνηγαει τα νερα που κυλανε!:/:

Ιδια ερωτηση.
Ο Φιντελ μου απλά κοιτά και μόλις τελειώσω ερχεται και κανει την ανάγκη του

ίδια ερώτηση

Καθεται και παρακολουθει τι κανω και μετα παει μυριζει το χαρτι που βαζω τα δωρακια της και η χαζη προσπαθει να τα σκεπασει με το χαρτι οποτε τη διωχνω μετα.

Που της αρεσει να καθεται με τις ωρες;;

Καθεται και παρακολουθει τι κανω και μετα παει μυριζει το χαρτι που βαζω τα δωρακια της και η χαζη προσπαθει να τα σκεπασει με το χαρτι οποτε τη διωχνω μετα.

Που της αρεσει να καθεται με τις ωρες;;
στο πεζούλι του παραθύρου ή στην κουπαστή της σκάλας

ίδια ερώτηση :)

στο μπαλκόνι. κοιτάζει κάτω (είναι πολύ κκουτσομπόλης :P)

τι κάνει όταν δει σκύλο;

Χαχα!! μια φορά είχαν δει σκύλο στο πάρκο, τότε που ακόμα νόμιζα ότι θα μπορούσαν να βγούν με λουράκι βόλτα..
Η Ρόζα φούντουσε κι έγινε σαν παγόνι (πού το βρήκε τόσο τρίχωμα, δεν ξέρω..) έβγαζε αυτούς τους ήχους τους γαλοπουλίσιους, τα αυτιά κολλημένα πίσω, αλλά κοκκαλωμένη! Ρούπι! Αγκίλωση..

Ο άλλος... καλά.. ο άλλος... Μπουχός! Βγήκε από το λουράκι, εκσφενδονίστηκε κάτω από κάτι θάμνους, ένα τέταρτο κάναμε να τον βγάλουμε.
Το σκυλί ήταν κάτι σαν χαζοχαρούμενο κανίς.

Ίδια ερώτηση!

ανάλογα με το τι σκυλί είναι. τα μεγάλα σκυλιά δεν τα φοβάται, τα δέρνει κιόλας :strong: από τα μικρά όμως τρέχει να σωθεί :confused:
μη με ρωτήσετε πώς γίνεται αυτό, δεν ξέρω :P

ανάλογα με το τι σκυλί είναι. τα μεγάλα σκυλιά δεν τα φοβάται, τα δέρνει κιόλας :strong: από τα μικρά όμως τρέχει να σωθεί :confused:
μη με ρωτήσετε πώς γίνεται αυτό, δεν ξέρω :P

'η τα περνα για μεταλλαγμενα γατια 'ηξερει οτι τα μικρα ειναι πιο μοχθηρα:D
εμενα προς το παρον εχουν δει σκυλο μια φορα στην κτηνιατρο που τα πηγαι ναενα μικροσωμο τζακ ρασελ το οποιο ηθελε να παιξει γαβγιζοντας:worry: ημικρη εξαφανιστηκε κ ο ρωμαιο φουντωσε ραχη κ τον κοιταζε κοκκαλωμενος καθως ο σκυλος αταραχος γαβγιζε τελευταια στιγμη τον επιασα απο το λουρι αλλιως θα χε γινει ανακαινιση στο κτηνιατριο:)παρεπιπτοντως elkoδεν μου αρεσε αυτο που διαβασα για την βολτα με λουρι δηλαδη να μην εχω ελπιδα οτι θα τα καταφερουμε..κ μενα δυο ειναι..

τι εχει κανει το γατακι σας για να θελετε να το "καρυδωσετε"?

'η τα περνα για μεταλλαγμενα γατια 'ηξερει οτι τα μικρα ειναι πιο μοχθηρα:D
εμενα προς το παρον εχουν δει σκυλο μια φορα στην κτηνιατρο που τα πηγαι ναενα μικροσωμο τζακ ρασελ το οποιο ηθελε να παιξει γαβγιζοντας:worry: ημικρη εξαφανιστηκε κ ο ρωμαιο φουντωσε ραχη κ τον κοιταζε κοκκαλωμενος καθως ο σκυλος αταραχος γαβγιζε τελευταια στιγμη τον επιασα απο το λουρι αλλιως θα χε γινει ανακαινιση στο κτηνιατριο:)παρεπιπτοντως elkoδεν μου αρεσε αυτο που διαβασα για την βολτα με λουρι δηλαδη να μην εχω ελπιδα οτι θα τα καταφερουμε..κ μενα δυο ειναι..

τι εχει κανει το γατακι σας για να θελετε να το "καρυδωσετε"?

Δαγκώνει ό,τι καλώδιο βρει !:mad:

Πώς την/ον κάνετε να έρθει κοντά σας όταν απασχολείται αλλού?:P

Ο Κοναν μολις ακουσει το ηχο απο τις κροκετες του ερχεται οτι και να κανει, οπου και να ειναι, η Τασουλα παλι αν δε θελει κατι εκεινη την στιγμη, αποκλειεται να ερθει.:/:

Ιδια ερωτηση.

μόλις ακούσει ήχο από σακούλα :P

τι κάνει αυτή τη στιγμή;

Ο Ορφέας κοιμάται κλασικά στο κρεβάτι μόνος του και αραχτός. Η Μίσι στην καρέκλα δίπλα μου (και κολλητά με το καλοριφέρ!) και βγάζει κραυγούλες στον ύπνο της και κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να μην την αρπάξω/ζουπήξω/φιλήσω/ πασπατέψω κλπ κλπ κλπ!

Η ίδια ερώτηση! :)

:/: Κοιμουνται και τα δυο μπροστα στην σομπα, εβαλε και ψυχρουλα αποψε.

Τι κανουν οταν βλεπουν λουλουδια;

τρίβεται πάνω τους ή τον πιάνει μια κρίση τρέλας και αρχίζει να τρέχει γύρω-γύρω από το λουλούδι κάνοντας επίθεση στα χόρτα. (αν το λουλούδι είναι στην αυλή)

ίδια ερώτηση

Δεν αφηνει λουλουδι μεσα στο σπιτι...δυο φυτα εσωτερικου χωρου μου εχει χαλασει...:whistle:

Της κοβεις τα νυχια και αν ναι τι κανει εκεινη την ωρα;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back