Σάντρα, η πορτοκαλί χάντρα!

• Thread starter Thread starter kyka
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kyka

Δραστήριο μέλος

Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα.
Ναι, είναι γεγονός!!! Θηλυκή πορτοκαλί γατούλα, σπάνια περίπτωση, είναι εδώ, είναι μαζί μας!!! Σώθηκε από τις άγριες συνθήκες του δρόμου, πάλεψε να ξεπεράσει τις κακουχίες της και τώρα, υγιής, εμβολιασμένη κ μαθημένη σε σπίτι, μάχεται για μια θέση στη καρδιά σας.

Είναι 40 ημερών, πεντακάθαρη, παιχνιδιάρα αλλά κ τρυφερή, έχει τον δικό της μαχητικό τρόπο να κερδίζει ανθρώπους, γάτες αλλά και σκύλους. Η σπάνια γατούλα με τα ροζ πατουσάκια και το σπινθηροβόλο βλέμμα, περιμένει να βρει τον άνθρωπο που θα εκτιμήσει τα τόσα της προσόντα κ θα την επιλέξει.
Θα δοθεί εντός Αττικής, εμβολιασμένη κι αποπαρασιτωμενη, από το σύλλογο «Φίλοι Ζώων Χαλανδρίου» Η ασυνήθιστη Σάντρα περιμένει να την πάρετε από το σπίτι που προσωρινά φιλοξενείται. Τηλεφωνήστε στην Όλγα στο 6945386096 η στην Μαριλίζα στο 6974490409. . Αν προτιμάτε την διαδικτυακή ενημέρωση καθώς κι άλλες φωτός στείλτε στο olgαzoa@yahoo.gr

2.jpg

bd673e1a.jpg

3.jpg

1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ βρε, απ'τα παιδιά σου δεν μας βάζεις φωτό, αλλά ούτε και στην αγγελία;;;:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ βοηθήστε με..πως βάζω μεγάλες φωτογραφίες κατευθείαν μέσα στην αγγελία?

Πρέπει να τις περάσεις πρώτα στο photobucket και μετά να πατήσεις εισαγωγή εικόνας και να κάνεις επικόλληση τον direct link.:)

Η Σάντρα είναι κάτι σαν 'ιστορία μου, αμαρτία μου' Και εννοώ βέβαια τους πορτοκαλί-maniacs που πεφτουμε ξεροί μπροστά σε τέτοια ομορφιά.
Πανέμορφη και τρυφερή, της αξίζει η ανάλογη ζεστή αγκαλιά.
Εκεί που θα τρυπώνει και θα ζητάει χάδια σαν γνήσιο πορτοκαλόγατο.

Εύχομαι να είσαι τυχερή μικρούλα μου. Να πάρεις φεύγοντας από 'κει που εισαι τώρα λίγη από την αστερόσκονη του Αλλαντίν και να σε συντροφεύει στην ζωούλα σου.

Kαλότυχο το κουκλίστικο μωρό!!!!!
Ο Τούλης σας στέλνει μαγική πορτοκαλί μουστακόσκονη:inlove::inlove::inlove::inlove:

αχ ειναι κουκλι το ερωτευtηκα!!! δεν μπορουμε να βρουμε καποιον τροπο να το μεταφερουμε στην παρο????!!!!?!!?!

Αν διάβασες καλά την αγγελία, λέει ότι η Σάντρα δίνεται μόνο εντός Αθηνών.

:) Αχ ναι παιδιά, θέλουμε να είναι εντός Αττικής για να μπορούμε να τα βλέπουμε που και που..

Επαναφέρω την αγγελία γιατί ξεχάσαμε την Σάντρα τελείως:mad:

Που είσαστε οι φανς των πορτοκαλόγατων ? Δέστε τι όμορφο και τρυφερό μωρό είναι αυτό και υιοθετήστε το για να γουργουρίζει ασταμάτητα στην αγκαλιά σας.

Εύχομαι να είσαι τυχερή μικρούλα μου. Να πάρεις φεύγοντας από 'κει που εισαι τώρα λίγη από την αστερόσκονη του Αλλαντίν και να σε συντροφεύει στην ζωούλα σου.

Η Σάντρα μετονομάστηκε σε Γαρίδα (όνομα και πράμα) και όχι μόνο πήρε λίγη αστερόσκονη από τον Αλαντίν, αλλά του πήρε και τα μυαλά και αφού την ερωτεύτηκε (τι να έκανα κι εγώ?!) την άφησα να με υιοθετήσει!:P

Υ.Γ.:Μην αρχίσετε τις φωνές "που χάθηκες?" και "θέλουμε φωτογραφίες!" και τέτοια..το υπόσχομαι: θα αρχίσω να ξαναμπαίνω!:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Σάντρα μετονομάστηκε σε Γαρίδα (όνομα και πράμα) και όχι μόνο πήρε λίγη αστερόσκονη από τον Αλαντίν, αλλά του πήρε και τα μυαλά και αφού την ερωτεύτηκε (τι να έκανα κι εγώ?!) την άφησα να με υιοθετήσει!:P

Υ.Γ.:Μην αρχίσετε τις φωνές "που χάθηκες?" και "θέλουμε φωτογραφίες!" και τέτοια..το υπόσχομαι: θα αρχίσω να ξαναμπαίνω!:P:P

ΟΚ, αν γίνει σεισμός, καταποντισμός κλπ να ξέρετε ότι θα φταίει η Μαριλίζα:P:D

Να αλλάξετε τον τίτλο κυρία μου πλέον και να βάλετε και το γαρίδι σας μέσα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΟΚ, αν γίνει σεισμός, καταποντισμός κλπ να ξέρετε ότι θα φταίει η Μαριλίζα:P:D

Να αλλάξετε τον τίτλο κυρία μου πλέον και να βάλετε και το γαρίδι σας μέσα.

Μάλιστα μαμά-Βούλα!

Την επόμενη φορά που θα μπεις στο φόρουμ, να θυμηθείς να κλειδώσεις την αγγελία:P

Την επόμενη φορά που θα μπεις στο φόρουμ, να θυμηθείς να κλειδώσεις την αγγελία:P

Μάλιστα μαμά-Βούλα!:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back