Σακατεμένο ζώο απο στείρωση

Φωνάζουν, κουτουλάνε, τρίβωντε, κάνουν βαρελάκια..
Συγμώμη, αυτός ο πρώτος ο γιατρός τι σκατά έκανε;
Μια μηνυσούλα θα του έπρεπε! Αυτός θα σφάξει ζώα έτσι οπως πάει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ξερω τι σκατα εκανε πραγματικα... αυτα ακριβως κανει η μαλου... για την μθνηση το ψαχνω αλλα αποτι βλεπω θελει χρονο χρηματα(ειμαι ανεργη) και ηδη εχω δωσει κοντα στα 300 ευρω για να συνερθει η Μαλου και εχουμε δρομο ακομη και αποτι βλεπω με την μυνηση δεν θα βγει κατι.. ποιος δικηγορος και δικατηριο( και αντε ο δικηγορος θα πληρωθει) θα ασχοληθουν με κατι τετοιο και τι θα βγει στο τελος????????????????:mad::devil:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν μπορώ να πιστέψω τι σου έτυχε πάλι....έλεος πια!!!
δεν προλαβαίνω να χαρώ για την πορεία της Μαλούς και τώρα αυτό....τι να πω τα έχω χαμένα....

Φαντάζομαι θα του επαιρναν την άδεια και θα τον έκλειναν.. Άλλωστε μέσα σε όλα σε εξαπάτησε κιόλας αφού σου πήρε λεφτά για κάτι που δεν έκανε... Εστω μια καταγγελία στον συλλογο που ανήκει (δεν ξέρω που ανήκουν οι κτηνίατροι) πρεπει να την κάνεις.. Καταλαβαίνω το οικονομικό, άλλωστε και εγώ στην ιδια φάση είμαι.. :/:
Εύχομαι το καλύτερο για την λευκή σου θεά.. Δώσε της χρόνο, έχει υποφέρει..
Παράξενο πάντως που με ολη αυτη την ταλαιπωρία έκανε οιστρο.. Εχει γερό σκαρί το πουλάκι μου!..

Σκέφτομαι μήπως ο κτηνίατρος της έκανε μερική στείρωση...
Δηλαδή η γάτα με αυτό τον τρόπο βιώνει τους οίστρους με όλα τα σημάδια τους αλλά δε μπορεί να συλλάβει.
Αυτή η μέθοδος είναι και βασανιστική για το ζώο και πολύ επικίνδυνη αφού υπάρχουν οι κίνδυνοι εμφάνισης διαφόρων σοβαρών ασθενειών στην γάτα αλλά είναι και ξεπερασμένη!
Εάν δεν έγινε όντως ολική στείρωση (ωοθηκυστερεκτομή) τότε ή σε εξαπάτησε ή έκανε τη μερική στείρωση.
Τι να πω, πραγματικά έχω μείνει άφωνος με όλο αυτό... :eek:

:eek::eek::mad::mad: ο μπαμπας μου ειναι δικηγορος,:ropalo::ropalo::ropalo::ropalo: Αθηνα βεβαια, αλλα μπορει να ξερει καποιον συναδελφο του, θες να κανω μια ερωτηση? εχω μεινει μ@@@@@ας......!!!!!!!!

κατα πασα πιθανοτητα εχει κανει μερικη γιατι αιμα δεν βλεπω... τι να πω παιδια δεν ξερω τι να κανω πραγματικαα δηλαδη.. το απογευμα θα παει ο φιλος μου απο εκει να μας πει (αν ξερει τι εκανε) γιατι αμα παω εγω δεν ξερω τι καταληξη θα εχουμε.. μιλησα με τον γιατρο που την παρακολουθει και μου ειπε οτι το ζωο πρεπει να ξαναανοιχτει σε ενα 6μηνο για να προλαβουμε τυχον προβληματα.... ουφφφφ:mad::mad:

Αθηνά μου, οι γατούλες δεν έχουν αίμα όταν έχουν οίστρο... Δεν είναι σαν τα σκυλάκια... Πες στο φίλο σου μόνο να ρωτήσει και να μην αποκαλύψει τίποτα για την κατάσταση της γάτας σου!
Εγώ θα τον είχα βουτήξει από τον λαιμό!.. :mad:

αα δεν το ηξερα... δεν εχω ξαναδει γατα σε οιστρο και οι φιλοι που εχουν ζωα εχουν σκυλακια.. οποτε υπεθεσα οτι ειναι το ιδιο.. και την πρωτη μου γατα την στειρωσαμε πριν ερθει σε οιστρο.. ειμαι σε απελπιστικη κατασταση και δεν ξερω τι να κανω πραγματικααααααααααααααα

ελα ρε κοπελα μου τι παθατε παλι?κι εγω πιστευω αυτο που γραφει ο γιωργος,οτι σου εκανε μερικη στειρωση,το συνηθιζουν,αν δουν οτι δεν ξερεις η οτι δεν το ζητησεις απ την αρχη.εγω στη στειρωση ημουν μπαστακας στο γιατρο και τον ειχα πρηξει γιατι κι εδω νησι ειναι και δεν ερχεται μονιμα.εγω ομως δε συμφωνω με το να ξανανοιξετε το ζωο,μ ενα υπερηχο θα εβλεπες λογικα τι δουλεια εχει κανει,αλλα παλι δεν ξερω.
ομως υπαρχει και κατι αλλο,μηπως επειδη η γατα ειναι 9 μηνων,κανει τετοια σημαδια οιστρου,αλλα τελικα δεν ειναι?φαντασου τα δικα μου γατακια ηταν 5 μηνων και κατι μερες οταν στειρωθηκαν,και το γεναρη με τρελαναν με τα νιαουρητα,σε σημειο που τρομαξα μηπως την επαθα οπως εσυ,δλδ μερικη στειρωση,σε μια βδομασα ηρεμησαν,απλα ακουγαν τους γατους εξω και οσο ναναι ειναι μερος της φυσης τους να νιωθουν οτι κατι γινεται.
κι ο γατος που ειχα χρονια,τους χειμωνες μου εκανε κατι κρρ κρρ,και την εβρησκε με την κουβερτα η με την κοιλια μου,ζυμαρακια δλδ αλλα εβγαινε θυμαμαι εξω το πουλακι και το πλενε.
κανε λιγο υπομονη μηπως περασει τι να πω?

Όντως, δεν ξέρω μήπως ένας υπέρηχος μπορεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Επιπλέον, είχα διαβάσει πριν κάμποσο καιρό ότι σε σχετικά λίγες περιπτώσεις μπορεί να έχει γίνει η ολική στείρωση στην γάτα με επιτυχία αλλά να χρειαστεί να περάσουν γύρω στις 20 - 25 ημέρες μέχρι να αποβάλλει ο οργανισμός της γάτας τις ορμόνες που είχε.
Οπότε εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο σε εκείνες τις περιπτώσεις, υποθέτω πως μπορεί να έχουν και τα ανάλογα σημάδια. :hmm:

Όλα αυτά τα λέω με κάθε επιφύλαξη οπότε μόνο ο καινούριος κτηνίατρος μπορεί να σε βοηθήσει.

πραγματικα δεν ξερω τι να υποθεσω. την Δευτερα θα ξαναπαμε Δραμα (θα πηγαιναμε ετσι και αλλιως γιατι κυριακη τελειωνει το δευτερο 10ημερο αντιβιωσης)και θα την εξετασει ο γιατρος να δει αν ολα ειναι οκ. θα του πω και για τον υπερηχο το ειχα σκεφτει και εγω... τι να πω. να ειναι μονο ορμονες?? χθες που μιλησα με τον γιατρο μου ειπε ολα αυτα που εγραψα παραπανω(για αρρωστιες κακη στειρωση κτλ) αλλα και αν δεν την δει δεν μπορει να ξερει. αν οντως ειναι οιστρος την Δευτερα ποτ θα παμε θα μπορεσει να το καταλαβει γιατι απο οσο ξερω δεν κραταει τοσες μερες.

Συμφωνω! Καποιες γατουλες μπορει και να κανουν και μετα την στειρωση για λιγο...Εμενα ο Τουλης εκανε κανα-δυο μερες.... αλλα ειναι αρσενικος.... αλλα καπου διαβασα οτι και στα θηλυκα το ιδιο ειναι, χρειαζεται να περασει λιγο καιρος για να ηρεμησουν οι ορμονες τους... Αν οχι παντως κι εχει κανει τετοια πατατα.... ξερεις.... τα ειπαμε και prive......:ropalo::ropalo::ropalo:

η πρωτη επεμβαση-''στειρωση'' εγινε στις 19/1. οποτε ειμαστε χθες που αρχισαν τα σημαδια ηταν η 25 μερα.... ο υπερηχος ειναι οπως στους ανθρωπους? γιατι οταν του την ειχα παει μετα και την δευτερη επεμβαση μου ειχε πει οτι δεν ειχε νοημα να κανουμε υπερηχο και ειχαμε κανει μονο εξετασεις αιματος.. ισως λογω της τομης κ οτι ειχε μολις καθαριστει απο πυο τι να πω.

προσπαθησε να το δεις θετικα,καταρχην η γατουλα δεν κινδυνευει απο υγεια,ειναι καλα ετσι δεν ειναι?στη καλλυτερη περιπτωση θα ειναι οι ορμονες της και θα το ξεπερασει και στη χειροτερη ξανακανεις στειρωση σε 5 μηνες οπως εγραψες.να εισαι θετικη οσο μπορεις κι ολα ευχομαι να πανε μια χαρα!!!!
υγ.κι εμενα οσο γραφω η πατατινα(μια απ τα γατακια μου)εχει φαγωθει να βγει γιατι βλεπει ενα γατο απ το παραθυρο,φαντασου να μην τη στειρωνα δλδ τι θα γινονταν!;)

προσπαθω... ναι ειναι καλα μια χαρα μπορω να πω!! ξεπριστηκε και η τομη αρκετα. απλα ανησυχω μη γινει καμμια επιπλοκη αν ειναι τελικα οιστρος μεχρι την ωρα που θα πρεπει να γινει στειρωση.....

Αθηνά καλησπέρα. Κατά πάσα πιθανότητα είναι οίστρος. Όταν έκανα στείρωση και στον Rico μου ο γιατρός μου είπε πως θα εξακολουθούσε να έχει οίστρο ( το διάστημα ποικίλει από 2 έως 8 μήνες). Το ίδιο και για την Χιονάτη μου (αλλά δεν μου καθόρισε χρονικό διάστημα μου είπε ¨πολύ λιγότερο"). Και πράγματι η Χιονάτη είχε οίστρο μετά τη στείρωση αλλά ευτυχώς δεν ήταν τόσο έντονος και κράτησε μερικές ώρες μόνο. Το θυμάμαι γιατί με ξύπνησε το νιαούρισμά της στις 0300 το πρωί Εύχομαι να είναι ετσι.

Πάντως διάβασε αυτό το ποστ που έχει περιπτώσεις σαν της δικής σου αλλά δεν είναι και πολύ διαφωτιστικό. Περισσότερο είναι με απορίες.
https://www.mypetz.gr/threads/%CE%9F%CF%81%CE%BC%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7.222599/

Αθηνά καλησπέρα. Κατά πάσα πιθανότητα είναι οίστρος. Όταν έκανα στείρωση και στον Rico μου ο γιατρός μου είπε πως θα εξακολουθούσε να έχει οίστρο ( το διάστημα ποικίλει από 2 έως 8 μήνες). Το ίδιο και για την Χιονάτη μου (αλλά δεν μου καθόρισε χρονικό διάστημα μου είπε ¨πολύ λιγότερο"). Και πράγματι η Χιονάτη είχε οίστρο μετά τη στείρωση αλλά ευτυχώς δεν ήταν τόσο έντονος και κράτησε μερικές ώρες μόνο. Το θυμάμαι γιατί με ξύπνησε το νιαούρισμά της στις 0300 το πρωί Εύχομαι να είναι ετσι.

Πάντως διάβασε αυτό το ποστ που έχει περιπτώσεις σαν της δικής σου αλλά δεν είναι και πολύ διαφωτιστικό. Περισσότερο είναι με απορίες.
https://www.mypetz.gr/threads/%CE%9F%CF%81%CE%BC%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7.222599/

εσενα τα γατακια σου σταματησαν μετα? η χιονατη π.χ το εκανε μονο εκεινη την φορα που μου ειπες? η το ξαναεκανε. γιατι εμενα ειναι τριτη μερα σημερα.. χθες ηταν πιο εντονο. σημερα και προχθες πιο ηρεμη.. και θα σκασω μεχρι να παω την Δευτερα στον γιατρο...:confused::/: σε ευχαριστω και για το ποστ. διαβασα και ειναι πανω κατω αυτα ποτ εχω σκεφτει και εγω:hmm:

Όχι Αθηνά. Σίγουρα το έκανε μια φορά μόνο η Χιονάτη και διήρκησε από τις 0300 το πρωί μέχρι κατά τις 0600 που έπεσε για ύπνο. Ο Rico που αλώνιζε στον κήπο του εξοχικού μέχρι τον Νοέμβριο πότε πότε καμάκωνε τις αδέσποτες Αυτός είχε στειρωθεί το καλοκαίρι.
Αλλά ξέρεις κάτι? διάβασα σε κείνο το ποστ κάποιος να λέει πως η γάτα του άκουγε τα άλλα γατιά που νιαούριζαν και νιαούριζε κι αυτή. Μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο και στην περιοχή σου??

Όχι Αθηνά. Σίγουρα το έκανε μια φορά μόνο η Χιονάτη και διήρκησε από τις 0300 το πρωί μέχρι κατά τις 0600 που έπεσε για ύπνο. Ο Rico που αλώνιζε στον κήπο του εξοχικού μέχρι τον Νοέμβριο πότε πότε καμάκωνε τις αδέσποτες Αυτός είχε στειρωθεί το καλοκαίρι.
Αλλά ξέρεις κάτι? διάβασα σε κείνο το ποστ κάποιος να λέει πως η γάτα του άκουγε τα άλλα γατιά που νιαούριζαν και νιαούριζε κι αυτή. Μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο και στην περιοχή σου??
ναι γατες υπαρχουν απο την πισω πλευρα του σπιτιου μου. βεβαια μενω στον τριτο οροφο κ ολες οι πορτες ειναι κλειστες κ εγω δεν ακουω κατι αλλα η Μαλου μπορει να ακουει. κ ξερω οτι εχει και κανα δυο αρσενικους. μακαρι να ειναι αυτο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back