Σακούλες S.O.S.

galateia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Γαλάτεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 213 μηνύματα.
Παιδιά,καλημέρα.

Σκέφτηκα πως είναι καιρός να σας ρωτήσω τι στο καλό να κάνω με ένα πρόβλημα που με απασχολεί.
Ο Ρίκο από πιτσιρίκος είχε το βίτσιο να μασουλάει σακούλες.Φυσικά δεν τον αφήνω.Θεωρώ πως είναι η μεγαλύτερη σκανταλιά και ακούει πολύ κύρηγμα.
Σκίζει οτιδήποτε σακουλοειδές και φυσικά και τα σκουπίδια.
Πολύ λίγο με νοιάζει η ακαταστασία που γίνεται αφού κάνει το χόμπυ του.
Αυτό που με φοβίζει είναι ότι ... του κάνει κακό.
Αν και δε μασουλάει μεγάλα κομμάτια απ'τις σακούλες,όλο και κάτι καταπίνει.Αυτό είναι που με τρομάζει. :/::/::/:

Καταλαβαίνετε πως μου είναι δύσκολο να κυνηγάω το Ρίκο σ'όλο το σπίτι 24 ώρες το 24ωρο όμως όποτε ακούω σακούλα να τσιμπιέται,πετάγομαι.
Αυτό όμως δεν είναι λύση.

Τώρα,εσείς έχετε παρόμιες εμπειρίες;Πως το έχετε αντιμετωπίσει;;;:|:/::mad::(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτο παλι πρωτη φορα τ'ακουω. μην αφηνεις σακουλες σε ορατο σημειο μωρε..αν δεν τις βλεπει, δε θα τις μασουλαει :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ με την Ιβάνα. Πρέπει να τις κρύβεις.
Εγώ δίνω στον Beeb μόνο μικρές χάρτινες σακούλες χωρίς χερούλια (ή, αν έχουν χερούλια, με κομμένα χερούλια) για να παίζει. Ορμάει και χώνεται μέσα. Μόλις δω πως αρχίζει να τη μασουλάει, την πετάω στα σκουπίδια.
Όμως τις πλαστικές σακούλες δεν του τις δίνω καθόλου.

Μωρέ ούτε εγώ του τις δίνω και ούτε αφήνω γενικά στο σπίτι σακούλες.Αλλά τα σκουπίδια...It's a bit of a problem:blink:

Εμένα ο δικός μου τις γλύφει τις σακούλες ναι τις γλύφει. Φυσικά και εγώ τον μαλώνω κάθε φορά που το κάνει:hmm:

Τα δικά μου τους αρέσει να κρύβονται μέσα στις σακούλες κ να παίζουν αλλά όχι να τις τρώνε, νομίζω ότι είναι αρκετά επικίνδυνο καθώς μπορεί να φράξει το έντερο κ να πάθει ειλεό:( θα πρέπει να τον προσέχεις πάρα πολύ κ ίσως να ψεκάζεις για ένα διάστημα τις σακούλες με ένα άρωμα που απεχθάνονται τα γατιά ή με πιπέρι έτσι ώστε να συνδέσει αυτή τη μυρωδιά με τις σακούλες κ να μην της ξαναπλησιάσει, εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο.

Καλή ιδέα.Δεν νομίζω ότι καταπίνει κατά συνείδηση.Αλλά καταλάθως.Όμως και πάλι με ανησυχεί.Ουφφφ !:confused:

Κρύβω, κλειδώνω σακούλες και σκουπίδια.:)

Εγω δεν μπορω να τα κρυψω γιατι δεν τα εχω στο ντουλαπι κατω απτο νεροχύτι.Μάλλον θα χρειαστώ σκουπιδοντενεκέ...Πως δεν το 'χα σκεφτεί????Ουαο!Εμπνευση!!! :D:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back