galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σκέφτηκα πως είναι καιρός να σας ρωτήσω τι στο καλό να κάνω με ένα πρόβλημα που με απασχολεί.
Ο Ρίκο από πιτσιρίκος είχε το βίτσιο να μασουλάει σακούλες.Φυσικά δεν τον αφήνω.Θεωρώ πως είναι η μεγαλύτερη σκανταλιά και ακούει πολύ κύρηγμα.
Σκίζει οτιδήποτε σακουλοειδές και φυσικά και τα σκουπίδια.
Πολύ λίγο με νοιάζει η ακαταστασία που γίνεται αφού κάνει το χόμπυ του.
Αυτό που με φοβίζει είναι ότι ... του κάνει κακό.
Αν και δε μασουλάει μεγάλα κομμάτια απ'τις σακούλες,όλο και κάτι καταπίνει.Αυτό είναι που με τρομάζει.

Καταλαβαίνετε πως μου είναι δύσκολο να κυνηγάω το Ρίκο σ'όλο το σπίτι 24 ώρες το 24ωρο όμως όποτε ακούω σακούλα να τσιμπιέται,πετάγομαι.
Αυτό όμως δεν είναι λύση.
Τώρα,εσείς έχετε παρόμιες εμπειρίες;Πως το έχετε αντιμετωπίσει;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εγώ δίνω στον Beeb μόνο μικρές χάρτινες σακούλες χωρίς χερούλια (ή, αν έχουν χερούλια, με κομμένα χερούλια) για να παίζει. Ορμάει και χώνεται μέσα. Μόλις δω πως αρχίζει να τη μασουλάει, την πετάω στα σκουπίδια.
Όμως τις πλαστικές σακούλες δεν του τις δίνω καθόλου.
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
θα πρέπει να τον προσέχεις πάρα πολύ κ ίσως να ψεκάζεις για ένα διάστημα τις σακούλες με ένα άρωμα που απεχθάνονται τα γατιά ή με πιπέρι έτσι ώστε να συνδέσει αυτή τη μυρωδιά με τις σακούλες κ να μην της ξαναπλησιάσει, εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool