Σαμιαμιδάκι -και αυτό ζωούλα είναι

myrtos

Δραστήριο μέλος

Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα.
βρηκα μεσα στο μπωλ νερου του σκυλου μου του μεγαλου, ενα πολυ μωρο σαμιαμιδακι.ισα που ειχε το κεφαλι του εξω απο το νερο.Το προβλημα ειναι οτι ειναι παρα πολυ μικρο - πιο μικρο απο το μικρο μου δαχτυλο και μαλλον πηγε να παιξει ο σκυλος μου και του εχει γδαρει ολο το δερμα της πλατης.Λειπει και λιγη ουριτσα αλλα ξερω οτι αυτο δεν ειναι προβλημα.Το μικρο πρεπει να ειναι μεσα στο κουβα απο το χαραμα γιατι ακουω το σκυλο να γαυγιζει απο εκεινη την ωρα και μετα απο μαλωμα απλα ειναι εκνευρισμενος.Τι τρωει? μυγες κτλ?τι να του κανω στην πλατουλα?:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρηκα μεσα στο μπωλ νερου του σκυλου μου του μεγαλου, ενα πολυ μωρο σαμιαμιδακι.ισα που ειχε το κεφαλι του εξω απο το νερο.Το προβλημα ειναι οτι ειναι παρα πολυ μικρο - πιο μικρο απο το μικρο μου δαχτυλο και μαλλον πηγε να παιξει ο σκυλος μου και του εχει γδαρει ολο το δερμα της πλατης.Λειπει και λιγη ουριτσα αλλα ξερω οτι αυτο δεν ειναι προβλημα.Το μικρο πρεπει να ειναι μεσα στο κουβα απο το χαραμα γιατι ακουω το σκυλο να γαυγιζει απο εκεινη την ωρα και μετα απο μαλωμα απλα ειναι εκνευρισμενος.Τι τρωει? μυγες κτλ?τι να του κανω στην πλατουλα?:(
κατ'αρχάς να προσέχεις τη γστούλα σου... γιατί τα τρώνε! :redface::(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτο ειναι αλλο προβλημα:(.Το εχω μεσα σε ενα πλαστικο ενυδρειο απο τοτε που ειχε ο γιος μου μονομαχο και το ειχα για να μεταφερω το ψαρακι.το εχω καπου ψηλα και ελπιζω να μην το δει το τερας μου γιατι δεν θα ηρεμισει αν δεν το φερει κατω:(

Αχ βρε Αμαλία μου, δεν έχω ιδέα...:/: Έχω ένα σαμιαμίδι μόνιμο κάτοικο στη βεράντα, υποθέτω ότι τρώνε έντομα. Αλλά για την περίθαλψή του, τι να σου πω. Ίσως αν τηλεφωνούσες στον κτηνίατρό σου να ήξερε κάτι να σου πει... Ή ακόμα μπορεί να ξέρουν και στο ΕΚΠΑΖ.

:D Συγγνώμη δεν θα έπρεπε να γελάω αλλά οταν διαβαζα το μηνημα σε φανταζομουν να προσπαθείς να κολλήσεις Hansaplast στο σαμιαμιδακι.

Νομιζω οτι τα αγρια ζωακια εχουν μεγαλες ικανοτητες αυτοιασης, αρα αν το εχεις προφυλαγμενο με φαγακι η πλατη του μαλλον θα γινει καλα. Ε, μεχρι να παντρευτεί θα γιάνει:D

Τα σαμιαμιδακια στο εξοχικο μου μας απαλλασουν απο τα κουνουπια και τις αραχνες, αρα βουρ για εντομοκυνηγητο...

και εγω εχω πολλα σαμιαμιδακια αλλα free .τον καρπο του ερωτα τους να δω τι θα κανω.Ο κτηνιατρος μου μαλλον θα αρχισει να με δουλευει χοντρο γαζι.Αυτο με το εκεπαζ καλο μου ακουγεται:)

Μήπως να το αφήσεις ελεύθερο σε κάποιο "ασφαλές" σημείο?... σίγουρα σε τοίχο...νομίζω ότι θα γίνει μόνο του καλά...:hmm:

Ριξε μια ματια και σε αυτο

https://reptilesalonica.ipbhost.com/index.php?showtopic=1182

Αμαλία ΚΑΙ σαμιαμίδι;; τι θα πρωτοφροντίσεις βρε καλό μου;;;

Βρε Αμαλία έντομα τρώνε. Έχω δει μπροστά μου το σαμιαμίδι να τρώει μια νυχτοπεταλούδα και αμέσως ΄μετά να το τρώει μια γάτα. Είναι η αλυσίδα της φύσης έτσι. Εγώ έχω τσακωθεί με φίλες μου γιατί φοβόντουσταν τα σιαμιαμίδια και στην προσπάθεια μου να πάρω μια σκούπα να το βγάλω έξω και το σκότωσα:(. Από τότε και να φοβούνται τις αφήνω να γκαρίζουν:D

σας ευχαριστώ παρα πολυ ολες αλλα δυστηχως το μικρουλι δεν αντεξε........:cry::cry::(:(

Βρε μυρτος, ηρεμησε... ειπαμε τα μεγαλα κυριαρχουν των μικρων (για το νομο της φυσης μιλαω, ντατς?) Στο κατω κατω το ζωακι σου απλα ηθελε να παιξει!! εκ πειρας σου λεω οτι οταν ζουσε ο Γουγουρης μου -γατος απο ...σοι!- θελησε να παρει η κορη μου ενα χαμστερακι, τον Φιντελ. Το πηρε. Οταν ημασταν ολοι μαζι ο Γου δεν ειχε κανενα προβλημα με το Φιντελ. Και παντα οταν φευγαμε κλειναμε τον Φιντελ σε ενα δωματιο μονο του. Καποια μερα ο Φιντελ "την κοπανησε" πριν να το καταλαβει η κορη μου που εκλεισε το συγκεκριμενο δωματιο. Ε. οταν γυρισα βρηκα τη κορακλα μου να ουρλιαζει και να θρηνει. Ο Φιντελ ηταν νεκρος, δαγκωμενος θανασιμα, αλλα οχι φαγωμενος. Απλα ο Γου ηθελε να παιξει. Τον θαψαμε στον κηπο και απο πανω φυτεψαμε μια πικροδαφνη που εχει γινει θηριο τωρα πια.

Ολα η φυση τα εχει πλασμενα για λογους ισορροπιας. Στη φυση του Γουγουρη ηταν να κυνηγαει μικρα πλασματακια για να παιξει.. ισως αν πεινουσε να το ετρωγε κιολας. Και εγω ειχα σκασει τοτε και απο τη τσαντιλα μου εκανα να τον αφησω ν ανεβει στο κρεββατι κανα δυο μηνες.
Μετα πηρε η κορη μου αλλο χαμστερ,τη Χιονατη, που ισως να μη θελεις την καταληξη, η οποια δεν εχει καμμια σχεση με το γατουλη μου, αλλα τη Χιονατη την εφαγε κυριολεκτικα ενα αλλο χαμστερακι που της εκανε δωρο ο φιλος της. Αβυσσος κοινως....

Αμα νοιωθεις ασχημα, ελα να παμε σε ενα ξενοικιαστο σπιτι που ξερω οπου τα σαμιαμιδια κανουν παρελαση και υιοθετησε οποιο νομιζεις!! ..... Αυτο που πρεπει να σου πω ειναι οτι κατα περιεργο τροπο τα συγκεκριμενα σαμιαμιδια κανουν πολυ καλη παρεα με τις κατσαριδουλες... και ο,τι αρρωστεια κουβαλουν επανω τους.

Μυρτος, εκανες ο,τι μπορουσες, και εξυπακουεται δεν ειναι αρμοζον να εξοστρακισεις το ζωακι σου επειδη κατι εκανε.. ε! κατι ειδε στο νερο του και φρικαρησε!

Φιλικα

Κατερινοφρου

Λυπάμαι Αμαλία:(

Κάποια μηνύματα μεταφέρθηκαν στα off-topic.
Κι εγώ λυπάμαι για το σαμιαμιδάκι σου, Αμαλία. :(

Και εγώ λυπάμαι πάρα πολύ:(

Βρε μυρτος, ηρεμησε... ειπαμε τα μεγαλα κυριαρχουν των μικρων (για το νομο της φυσης μιλαω, ντατς?) Στο κατω κατω το ζωακι σου απλα ηθελε να παιξει!! εκ πειρας σου λεω οτι οταν ζουσε ο Γουγουρης μου -γατος απο ...σοι!- θελησε να παρει η κορη μου ενα χαμστερακι, τον Φιντελ. Το πηρε. Οταν ημασταν ολοι μαζι ο Γου δεν ειχε κανενα προβλημα με το Φιντελ. Και παντα οταν φευγαμε κλειναμε τον Φιντελ σε ενα δωματιο μονο του. Καποια μερα ο Φιντελ "την κοπανησε" πριν να το καταλαβει η κορη μου που εκλεισε το συγκεκριμενο δωματιο. Ε. οταν γυρισα βρηκα τη κορακλα μου να ουρλιαζει και να θρηνει. Ο Φιντελ ηταν νεκρος, δαγκωμενος θανασιμα, αλλα οχι φαγωμενος. Απλα ο Γου ηθελε να παιξει. Τον θαψαμε στον κηπο και απο πανω φυτεψαμε μια πικροδαφνη που εχει γινει θηριο τωρα πια.

Ολα η φυση τα εχει πλασμενα για λογους ισορροπιας. Στη φυση του Γουγουρη ηταν να κυνηγαει μικρα πλασματακια για να παιξει.. ισως αν πεινουσε να το ετρωγε κιολας. Και εγω ειχα σκασει τοτε και απο τη τσαντιλα μου εκανα να τον αφησω ν ανεβει στο κρεββατι κανα δυο μηνες.
Μετα πηρε η κορη μου αλλο χαμστερ,τη Χιονατη, που ισως να μη θελεις την καταληξη, η οποια δεν εχει καμμια σχεση με το γατουλη μου, αλλα τη Χιονατη την εφαγε κυριολεκτικα ενα αλλο χαμστερακι που της εκανε δωρο ο φιλος της. Αβυσσος κοινως....

Αμα νοιωθεις ασχημα, ελα να παμε σε ενα ξενοικιαστο σπιτι που ξερω οπου τα σαμιαμιδια κανουν παρελαση και υιοθετησε οποιο νομιζεις!! ..... Αυτο που πρεπει να σου πω ειναι οτι κατα περιεργο τροπο τα συγκεκριμενα σαμιαμιδια κανουν πολυ καλη παρεα με τις κατσαριδουλες... και ο,τι αρρωστεια κουβαλουν επανω τους.

Μυρτος, εκανες ο,τι μπορουσες, και εξυπακουεται δεν ειναι αρμοζον να εξοστρακισεις το ζωακι σου επειδη κατι εκανε.. ε! κατι ειδε στο νερο του και φρικαρησε!

Φιλικα

Κατερινοφρου

κατερινα μου δεν ειμαι κολλημενη με αυτου του ειδους τα ζωακια.Θεωρισα αφου το καμαρι μου το βρηκε για παιχνιδι οτι εχω υποχρεωση + ητανε μια ζωουλα, να κανω οτι μπορω να το βοηθησω με σκοπο ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ.Το σκυλο μου τον λετρευω και μην ανυσηχεις οχι τιμωρια δεν πηγε αλλα πηρε και τις λιχουδιες του σημερα - θα ηταν ανουσιο ανοφελο και τελειος χαζο να τον τιμωρισω .Ισως εγω εχω ενα θεμα με ολα τα ζωακια .Καποια δεν τα θελω -δεν θα τα χαιδεψω:P αλλα δεν θα τους κανω και κακο.Ακομα και η ιδεα οτι θα επρεπε να σκοτωσω καποιο αλλο -σιχαμενο -ζωακι για να το ταισω με χαλαγε αρκετα.

φιλικα η μαμα του Μυρτου:)

ευχαριστώ ολους!!!!

οσο για τα off topik :rolleyes::hello: δεν αξιζει καν να ασχοληθω.Καποιες μερες ειναι πραγματικα δυσκολες .Η νιωθεις καποια πραγματα ή τι να εξηγω τωρα.............

please lock

αν καποιος θελει να μου τα χωσει :):whistle:ευχαριστως αλλα με πμ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back