roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να δεις πώς συμπεριφέρονται στις γάτες και στους σκύλους που προορίζονται για κατανάλωση!
Σε μικρά κλουβιά γύρω στις 15 γάτες, και πέταμα από 2 μέτρα ύψος.
Σταματήστε να τρώτε και να φοράτε ζώα! Τα ζώα υποφέρουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν εβλεπες το βιντεο αγαπητη μου θα εκλεγες. να φανταστης πως οσα βιντεο εχουμε δει εδω κατα καιρους φενωντε αστεια μπρωστα σε αυτο που ειδα εγω. συφονω απολητα και με το κιμενακη της υπογραφης σου. μακαρι να γεινοταν και σημερα να δεικαζοταν σε θανατο, η με βαρια τημορια οσοι βασανιζουν και σκοτωνουν ζωα.Εννοείτε σαμποτάζ στα κινέζικα προϊόντα! ΟΛΑ!
Να δεις πώς συμπεριφέρονται στις γάτες και στους σκύλους που προορίζονται για κατανάλωση!
Σε μικρά κλουβιά γύρω στις 15 γάτες, και πέταμα από 2 μέτρα ύψος.
Σταματήστε να τρώτε και να φοράτε ζώα! Τα ζώα υποφέρουν.
loulou22
Νεοφερμένο μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
συφονω απολυτα μαζι σου NONIKA εχεις καποιο email της πρεσβειας να στειλω και εγω ενα ξεγηρισμενω .....Ουτως η αλλως το εχω ξεκινησει ηδη το μποικοταζ,απο την πρωτη φορα που διαβασα σχετικα με το θεμα,εστειλα κι ενα ξεχεσμα στην πρεσβεια τους,αυτο να κανετε ολοι αλλιως δεν ξερουν καν οτι κανουμε μποικοταζ οποτε δεν εχει νοημα.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
συφονω απολυτα μαζι σου NONIKA εχεις καποιο email της πρεσβειας να στειλω και εγω ενα ξεγηρισμενω .....
Ψαξε λιγο στις καταγγελιες,νομιζω υπαρχει εκει το σχετικο θεματακι κι εχει και e-mail

roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
βρηκα σε ενα ημερολογιοτο τηλ. της πρεσβειας της ΚΙΝΑΣ το οποιο ειναι 210-6716485 θα τους παρω την δευτερα για να ζητησω το email τουςΨαξε λιγο στις καταγγελιες,νομιζω υπαρχει εκει το σχετικο θεματακι κι εχει και e-mail![]()
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλα ασχετο αυτο που θα σου πω ΝΟΝΙΚΑ αλλα με τρελενη το κεφαλακι της ΒIJOUS σου ετσι οπως την βλεπω στην φωτογραφια, γι αυτο σε παρακαλω δωσε της ενα φιλακι στο καφαλακι της. αυτη την Bijou σου πολλυ την λατρευωΣωστος![]()
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
καλα ασχετο αυτο που θα σου πω ΝΟΝΙΚΑ αλλα με τρελενη το κεφαλακι της ΒIJOUS σου ετσι οπως την βλεπω στην φωτογραφια, γι αυτο σε παρακαλω δωσε της ενα φιλακι στο καφαλακι της. αυτη την Bijou σου πολλυ την λατρευω
Kι εγωωωωω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool