yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απο το σάββατο που πήραμε σπίτι την Καραμέλα η Σκουλίκ είναι πολύ φοβισμένη

Χθες πήγα και αγόρασα μια τρίτη τουαλέτα κλειστη γιατι δεν βγαίναμε με 3 γατια στο σπίτι. Ελα όμως που η Σκουλικ την έχει βρει σαν καταφύγιο - παιχνιδι και ενώ τα άλλα τη χρησιμοποιούν σαν τουαλέτα αυτή πάει και κατασκηνώνει μέσα....

Να μόλις τώρα ήταν στην αγκαλιά μου και χουρχούριζε και έφυγε και πήγε και κάθησε μέσα στην τουαλέτα έλεος

Τι να κάνω?? έχω και το Yodaki που πάει απέξω και γρατζουνάει την πόρτα όντας ανάσκελος μπροστα (διχνει το θεικό κορμι του) για να βγει να παίξουν μα αυτή τίποτα

Καμια συμβουλή...
Ευχαριστώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Δεν μου'χει ξανατύχει να μην μπορώ να ψυχολογήσω μια κατάσταση... αλλά για γάτα μιλάμε... Μήπως της αρέσει η εσωτερική διακόσμηση της τουαλέτας
;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

(στα σοβαρά πάντως, νομίζω ότι απλά ο κλειστός και σκοτεινός χώρος της φαίνεται σαν ασφαλές καταφύγιο-κρυψώνα, γι' αυτό δείχνει τέτοια προτίμηση...)

mimikaki
Διάσημο μέλος
Παίρνει κι εφημερίδα όταν μπαίνει μέσα;![]()
(στα σοβαρά πάντως, νομίζω ότι απλά ο κλειστός και σκοτεινός χώρος της φαίνεται σαν ασφαλές καταφύγιο-κρυψώνα, γι' αυτό δείχνει τέτοια προτίμηση...)![]()

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Παίρνει κι εφημερίδα όταν μπαίνει μέσα;![]()
(στα σοβαρά πάντως, νομίζω ότι απλά ο κλειστός και σκοτεινός χώρος της φαίνεται σαν ασφαλές καταφύγιο-κρυψώνα, γι' αυτό δείχνει τέτοια προτίμηση...)![]()
χαχαχχχ εφημερίδα!!!

ναι και εγώ το ίδιο νομίζω καταφύγιο, θα του περάσει μόλις ξεθαρέψει δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανυσυχίας
συνίθως ο χώρος της τουαλέτας είναι ιερός και η μία γατούλα δεν ενοχλεί την άλλη όταν κάνει την ανάγκη της, γιαυτό πάει εκέι μπας και την αφήσουν ίσυχη

yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλά ποιά ησυχία και ιερός χόρος που έχει γίνει play ground και όταν μπαίνει το ένα μέσα τρέχουν τα άλλα απέξω και κοιτούν

Σήμερα βαλαμε και την άλλη τουαλέτα δίπλα γιατί πήγαιναν μόνο στην καιγούρια

Να την εγκενιάσου...Ο Yoda έπαθε τέτοιο μπέρδεμα που έχεσ... στο συφόνι της μπανιέρας (πλένε ζωων Νατασα πρωι πρωι)

άσε που μας βρώμισε...
Αβυσοςςς

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
.
Ο Yoda έπαθε τέτοιο μπέρδεμα που έχεσ... στο συφόνι της μπανιέρας (πλένε ζωων Νατασα πρωι πρωι)
άσε που μας βρώμισε...
Αβυσοςςς![]()

Δεν ήξερε που να πρωτο..... και βρήκε το καθαρότερο σημειο για να καθαρίζεις. Αντρας με τα όλα του! Αν συνεχίσει έτσι δεν χρειάζεσαι και πολύ άμμο βρε!
cosette
Δραστήριο μέλος

Λίλιαν
Νεοφερμένο μέλος
έχω απορία ,τη βολεύει εκεί μέσα,γιατι ειχα παρει σκεπαστη αμμολεκάνη και δεν τα κατάφερε,.Καθόταν ο μισός έξω και βγαίνοντας γεμισε αμμο το χωλ.
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Α βάλε και ένα μικρό χαλάκι μπάνιου μπροστά (να σκουπίζουν τα πόδια όταν βγαίνουν ακούγετε τρελό
αλλά έμενα το χρησιμοποιούνΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λίλιαν
Νεοφερμένο μέλος
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειναι λιγο χοντρουλης.Σκαβει με τετοια μανια την αμμο λες και θα βρει πετρέλαιο

Ολά μου τα γατόνια κάνουν το ίδιο
Λίλιαν
Νεοφερμένο μέλος

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα,βρε παιδιά, η Ελίνα όταν καθαρίζω την άμμο, δεν προλαβαίνω να την ισοπεδώσω και κοιτάει όλο ανυπομονησία απ' έξω. Μόλις λοιπόν την έχω στρώσει, ορμάει μέσα και χαράς ευαγγέλια, σφίγγεται για να κάνει λίγα τσίσα, σκάβει, μυρίζει και γενικά την καταχαίρεται την καθαρή άμμο.
Αχ, αν δεν είχε τον Χουχουδίτο να της τα κάνει στη μέση και να μη τα σκεπάζει! Αυτό το γατί δεν ξέρω γιατί δεν τα σκεπάζει. Μήπως ξέρετε τίποτα σχετικά?
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος

Βολευονται μια χαρα παντως ετσι. Στο χωμα κατασκηνωνε και ο Πουρπουρης για ενα διαστημα οταν ειχε πρωτοερθει

Ξαπλωνε εκει μεχρι να τον βγαλω Δεν ξερω γιατι το εκανε, ισως απο φοβο..... Αλλα το σταματησε μονος του δεν εκανα κατι εγω.... Βαρεθηκε καποια στιγμηΜε το καθαρο χωμα και ο Πιου Μιου μου κανει πολεμο. Μολις καθαρισω, τρεχοντας παει να το λερωσει παλι, λες και διασκεδαζει να με κοροιδευει

Εγκατελειψα οποιαδηποτε προσπαθεια και τον αφηνω να εκφραζεται κατα βουληση 
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μόλις πάρω το φτιαράκι στα χέρια και καταλάβουν ότι
πάω για καθάρισμα τρέχουν ...Με το ένα χέρι τα σπρόχνω και με το άλλο καθαρίζω

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool