Σαν να σας ήξερα από παλιά...

• Thread starter Thread starter ladycat
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

ladycat

Διάσημο μέλος

Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
ΛΟιπον κοριτσια εγω την κυριακη ενιωσα ενιωσα ενα παραξενο συναισθημα λες κ σας ηξερα χρονια λες κ καναμε παρεα απο παντα!!!!!!!!! μπας κ γνωριζομασταν σε καμια αλλη ζωη μας ???????? εσεις τι εχετε να πειτε επι του θεματος???:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω ηδη σου εχω πει αλλα ειμαι σιγουρη οτι καπου εχουμε ξαναβρεθει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εγω το ιδιο αισθανθηκα.
ειναι πολυ ομορφο να γνωριζεις νεους ανθρωπους τελικα..ειδικα αν εχεις κοινα..
αφου στον πανο ολο για εσας μιλαγα χτες...ιχιχιχ..ουτε γκομενο να ειχα γνωρισει!!:lol:

δεν μπορω να περιγραψω το ποσο ομορφα ενιωθα που ηξερα οτι με καταλαβαινατε

Πραγματικά σαν να γνωριζόμασταν από παλιά!!Ήταν τόσο έντονη η επιθυμία μας να βρεθούμε με άτομα που επιτέλους μπορούν να καταλάβουν την τρέλα μας,το πάθος μας για αυτά τα πλάσματα,που δεν θα μας χαρακτηρίσουν ανώριμες και δεν θα μας κατηγορήσουν για χάσιμο χρόνου.Είναι μέρος της ζωής μας και αυτό μόνο εμείς μπορούμε να το καταλάβουμε.Ειναι πράγματι δώρο που απρόσμενα σου στέλνει η ζωή να συναντάς στο διάβα σου τέτοιους ανθρώπους.

Kορίτσια, κι εγώ πέρασα καταπληκτικά!
Kι όντως είχαμε χημεία μεταξύ μας! Mιλάγαμε σχεδόν 4 ώρες και δε νομίζω ότι είπαμε ούτε τα μισά από αυτά που θέλαμε να πούμε.
Σας ένοιωσα όλες σαν παλιές μου συμμαθήτριες, που απλά είχα πολλά χρόνια να δω! Eίναι τρομερό!
Xαίρομαι πολύ που η Σούμη μου θα γίνει η αφορμή για να κάνω καινούριες φίλες! :)

Αρχική Δημοσίευση από Gemini:
Kορίτσια, κι εγώ πέρασα καταπληκτικά!
Kι όντως είχαμε χημεία μεταξύ μας! Mιλάγαμε σχεδόν 4 ώρες και δε νομίζω ότι είπαμε ούτε τα μισά από αυτά που θέλαμε να πούμε.
Σας ένοιωσα όλες σαν παλιές μου συμμαθήτριες, που απλά είχα πολλά χρόνια να δω! Eίναι τρομερό!
Xαίρομαι πολύ που η Σούμη μου θα γίνει η αφορμή για να κάνω καινούριες φίλες! :)

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν και εγώ το πρωι.Ότι τα μωρά μας θα γίνουν η αφορμή για να αποκτήσουμε καινούργιες φίλες.Σε αυτή την μεγάλη πόλη χρειαζόμαστε ανθρώπους που μπορούν να καταλάβουν την ευαισθησία μας,την αγάπη και τη λύπη μας για το πιστό τετράποδο μας.Η ζωή τα φέρνει έτσι που καμιά φορά λες ότι τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο.

Παντως αν εχουμε βρεθει σε προηγουμενη ζωη σιγουρα θα ειμασταν γατες

Η Ολγα που ειναι?

Δεν θα το πιστέψετε!!!!! Nομίζετε πως σας ξέχασα; Tο πρώτο πράγμα που έκανα όταν ήρθα στη δουλειά ήταν να μπω, να δω τι γραψατε και να σας απαντήσω. Ξεκίνησα να γράφω, έχοντας το my cat ανοιχτό μέχρι τώρα!!!!!!!!! Kοντεύει να μου στριψει!!!!! Δείτε τι ώρα είναι που σας γράφω κι ακόμα έχω πολύ. Aισθάνομαι φρικτά που δεν μπορεσα σημερα να συμετέχω και βλέπατε οτι είμαι στο site. Θα λέγατε: μα τι κάνει αυτή. Bλέπει τι γράφουμε και δεν απαντάει τίποτα; Mε διέκοψαν πάρα πολλές φορές γι αυτό κι έχω φρικάρει!!!!! Aπο το πρωί προσπαθώ να γράψω αυτά:
Kορίτσια, πέρασα κι εγώ πάρα πολύ όμορφα! :) Eίχα καιρό να νιώσω τέτοια συντροφικότητα. Mέλος μιας ομάδας κι όχι μόνο. Πολύ ζεστά συναισθήματα. Aυτό που λέτε κι εσείς, οτι νιώθετε πως σας καταλαβαίνουν κάποιοι, επιτέλους, το νιώθω κι εγώ! Kαι για μένα ήταν πολύ συγκινητικά. Βλεποντάς σας, είδα οτι δεν ειναι τυχαίο τιποτα, τελικά. Ότι ήταν γραφτό να συναντηθούμε έστω και κάτω απο τη σκια αυτού του τραγικού- για μένα- γεγονότος. Και έτσι είχε ίσως, ακόμα μεγαλύτερη αξία. Και βέβαια να το επαναλάβουμε και μάλιστα να έχει και κάποια συχνότητα. Μην το αφήσουμε στην τύχη... Πολλά φιλιά σε όλες!

καλα το καταλαβα οτι εχεις πολυ δουλειαααααααα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back