ΛΕΛΙΑ Α. ΒΑΓΕΝΑ
Νεοφερμένο μέλος
και η Βρετανικη-μπλε τις περισσοτερες φορες δεν εχει ριγες. οσο για το κεφαλι
της Βρετανικης ειναι πραγματι πολυ στρογγυλο
Υπαρχουν στην Ελλαδα.?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας παιδιά!
Βρήκα το καλοκαίρι ένα γατάκι στα Εξάρχεια και το μάζεψα γιατί ήταν αξιαγάπητο και πανέμορφο! Μιας και δεν είμαι σχετική με ράτσες, στην πορεία και αφού τον πήγα στον κτηνίατρο για εμβόλια συνειδητοποίηα ότι είναι ράτσας σαρτρέ. Τον λένε Ίρο και είναι κούκλος!Έχει πολύ καλό χαρακτήρα και τα πάει πολύ καλά με άλλα μικρά γατάκια ενώ ζει στο ίδιο σπίτι με τον Ηρακλή (ινδικό χοιρίδιο). Επειδή ακούω ότι είναι δυσεύρετη αυτή η ράτσα στην Ελλάδα όποιος έχει θηλυκό ας μου γράψει για να τα ζευγαρώσουμε. Εγώ δεν έχω σκοπό να τον στειρώσω γιατί έχω αυλή και μπενοβγαίνει! η αλήθεια είναι ότι αγχώνομαι για τα αμάξια και τους τσακωμούς με άλλους γάτους αλλά από την άλλη το θεωρώ άδικο και σκληρό να τον στειρώσω αφού μπορεί και βγαίνει έξω.
Σκέψου όμως ότι κάθε φορά που θα ζευγαρώνει θα αφήνει 4 με 5 γατάκια αδέσποτα τα οποία κατά 50 % κάποιος θα τα πετάξει στα σκουπίδια επειδή θα θ'ελει να τα ξεφορτωθεί.Είναι κρίμα αυτό που συμβαίνει και αν αρχίζατε όλοι να στειρώνετε τα γατιά σας δεν θα πεθάινανε τόσα άδικα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
ρωταω γιατι ειναι ο σανταμ μου ετσι-βεβαια αποκλειω καθε σχεση γιατι δεν μοιαζει καθολου στη φυλη και επιπλεον ειναι πολυ δυσευρετες οι γατες αυτες στην ελλαδα

moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
https://www.chats-en-blues.it/
https://www.gattocertosino.it/index.htm
https://allevamentocertosino.jimdo.com/
https://www.myrddinemryscattery.it/index3.html
moukelis
Επιφανές μέλος
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

marzia1
Νεοφερμένο μέλος
κούκλος? σας αφηνω και αλλες φωτογραφιες
ειναι πραγματικα πανεμορφος!
θα ηθελα να σε ρωτησω απο που τον πηρες...απο pet shop ή απο εκτροφεα στην Ελλαδα? γιατι ψαχνω εδω και πολυ καιρο και πραγματικα δεν μπορω να βρω

επισης πως ειναι σε χαρακτηρα?? μαδαει πολυ?? και αν ναι, το καθημερινο χτενισμα αρκει για να μην ειναι το σπιτι γεματο τριχεες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzia1
Νεοφερμένο μέλος
ηθελα να σας ρωτησω:
αγόρασα ενα γατάκι σαρτρε απο ενα pet shop ειναι αξιολάτρευτο ενω εχει τα χαρακτηριστικα της ρατσας η κτηνιατρος μας, μας ειπε οτι δεν πρεπει να ειναι σαρτρε και θα ηθελα να μου πειτε την αποψη σας[/Q
εξωτερικα φαινεται οντως σαρτρε..αλλα τι να πω ο κτηνιατρος θα ξερει καλυτερα..ισως να παρεις και μια δευτερη γνωμη..ειναι πραγματικα πανεμορφο οπως και να εχειαπο ποιο pet shop το πηρες?? και πως ειναι σαν χαρακτηρας??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzia1
Νεοφερμένο μέλος
μηπως ξερεις απο που την πηρε?
εχεις γατουλα σαρτρε??
απο που την πηρες?? θελω πολυ να παρω μια αλλα ειναι δυσευρετες στην Ελλαδα!! 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
απο ποιο pet shop το πηρες?? και πως ειναι σαν χαρακτηρας??