Σας ακολουθούν παντού;

Ismini

Διάσημο μέλος

Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα.
Λοιπόν η κατάσταση στο σπίτι μου έχει ως εξής:Δύο γάτες με ακολουθούν παντού συνέχεια!:blink:
Πέφτουμε για ύπνο? Κατευθείαν και τα δύο στο κρεβάτι!
Σαλόνι και βλέπουμε τηλεόραση? Δύο μπάστακες δίπλα μας στον καναπέ:blink:
Μπαλκόνι? Οπωσδήποτε δυο καρέκλες κατειλλημένες από αυτά. Μάλιστα ο καθένας έχει τη δική του καρέκλα....

Πριν λίγο ανέβηκα στο γραφείο (μένω σε μεζονέτα) και με έχασαν γιατί τα είχε πάρει ο ύπνος στο μπαλκόνι κάτω. Αμέσως άρχισαν οι φωνές....στυλ "Που εισαιιιι????" και εγω να φωνάζω "Πάνω είμαι Σιβααααα!"
Και η επόμενη σκηνή...εμφανίζεται ο Σίβα και από πίσω χοροπηδώντας η Αργυρώ...:P (Τωρα τα εχω δίπλα φυσικά).
Τα δικά σας κάνουν το ίδιο? Ή μήπως τα δικά μου είναι εξαρτημένα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γενικότερα και τα δικά μου έτσι κάνουν!!! Όσο κοιμόμστε είναι μαζί μας.Όταν είμαστε στο σαλόνι, την πέφτουν στη βεράντα ή πλάι μας και όταν ανεβαίνω για ύπνο, βάζω μια φωνή και έρχονται!!!! Την πέφτουμε μαζί για ύπνο. Εξαίρεση η ruby που δεν πάει πουθενά χωρίς τον Δημήτρη!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το μικρό προς το παρόν ναι. Αν και όταν είναι η Λουκρητία μέσα στο σπίτι, καταδιώκει εκείνη και γω τη γλιτώνω:P. Η Λουκρητία από την άλλη όταν είμαστε σπίτι είναι πολύ ανεξάρτητη, όταν όμως πάμε ταξίδια την πιάνουν οι ανασφάλειες της και τις πρώτες μέρες μεταμορφώνεται σε σκυλί.. Κάνει κάτι κόλπα του τύπου όταν μπαίνω ντους κάθεται και κλαίει έξω από την πόρτα, με ακολουθεί παντού και όταν φεύγω κάθεται και κοιτάζει την πόρτα μέχρι να γυρίσω.. Όταν όμως προσαρμοστεί ξαναγίνεται ο παλιός καλός της εαυτός (τουτέστιν μεγάλη της σκασίλα:cool:)

Κι ο Σίβα πίσω από το Δήμο είναι συνέχεια. Αλλά όταν λείπει "κολλάει" σε μένα....

α ο φρού το έχει αυτό από μικρός με μένα μόνο....λές και είναι η ουρά μου:P:P

Αν γούσταρε και το νερό θα έμπαινε και στο ντούς;)
Πλάκα έχει πάντως, απλά καμιά φορά τον βλέπω να έχει βολευτεί κάπου και στεναχωριέμαι που σηκώνεται και με ακολουθεί...Του λέω "κάτσε θα ξανάρθω" αλλά δεν με ακούει:rolleyes:

Αυτο το εχει και το ντινακι οπου παω απο πισο τσουπ στη τουαλετα και ξαπλωνει και ολας και με κοιταει.:DΜπενω για μπανιο σικωνεται απο διπλα μη του πεσουν και νερα και βραχει παει και καθεται στη πορτα.Μετα σιγχωρησεως ουτε να αφοδεψω μονη μου με την ησιχια μου δε μπορω με κοιταει και περιεργα:lol::P

Εμένα, ο Μικρούλης μου, ενώ είναι συνήθως χαλαρός και δεν με ακολουθεί συνεχώς ,όταν αποφασίσω να κάνω νοικοκυριό γίνεται το <<έλα να δεις>>.
Είναι συνεχώς δίπλα μου και δεν με αφήνει να κάνω τίποτα.
Μόλις πιάσω τη σκούπα και αρχίζω την κυνηγάει, βάζει το κεφάλι μέσα στον κουβά σφουγγαρίσματος και κοιτάει το νερό, μου τραβάει την σφουγγαρίστρα, βάζω πλυντήριο και παρακολουθεί τον κάδο που γυρίζει.

Για του λόγου το αληθές:
https://www.mypetz.gr/gallery/files/2/9/8/6/019.jpg

:lol::lol::lol:
Πλακα οι φωτο!!!
Εμενα η γατα εχει μια εξαρτηση και ο Πιου Μιου θελει να βρισκεται στον ιδιο χωρο με εμας. Ο Πουρπουρης ειναι αναλογα με τη διαθεση του. Αλλα κι αυτος δεν αντεχει πολυ μακρυα :lol::lol:

εμενα η Τσικι μονο οσο ηταν μικρη με ακολουθουσε.πλεον οχι.ο Νοελ ομως ειναι η σκια μου.αν φυγω για λιγο και αλλαξω δωματιο αρχιζει να κλαιει σπαραξικαρδια.και φυσικα ακομα κι αν κοιμαται ξυπναει κι ερχεται τρεχοντας απο πισω.κι εγω Μιμικα του λεω "μην ανησυχεις,θα ξαναρθω",αλλα ουτε εμενα μ'ακουει:rolleyes:μεχρι και στο μπανιο μ'ακολουθει και καθεται στα ποδια μου.

Και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί οι γάτες μπορεί να είναι ανεξάρτητες, όμως σίγουρα δεν μπορούν να ζήσουν μόνες τους!
Εγώ έχω ένα προς το παρόν, το οποίο όμως η μόνη περίπτωση που θα μείνει στο δωμάτιο-καταφύγιο που του έχουμε κάνει, είναι όταν τρώει και αμέσως μετά ξαπλώνει να χωνεύσει.
Το πρόβλημα που έχω όμως συνεχώς είναι στο θέμα του φαγητού! Δεν τολμάμε να φάμε κάτι, ακόμη κι αν είναι μόλις φαγωμένο, δίνει σάλτο και ορμάει πάνω μας να μυρίσει περί τίνος πρόκειται! Αν του αρέσει μάλιστα, δε λέει να ξεκολλήσει!! Αναγκαζόμαστε ή να κλεινόμαστε ή να το κλείνουμε μέχρι να φάμε σε δωμάτιο!....
Αυτό με τον κάδο το κάνει κι εμένα, κοιτάζει με απορία τι γίνεται μέσα στο πλυντήριο! Όταν σφουγγαρίζω παίζει κυνηγητό με τη σφουγγαρίστρα! χεχε

:lol::lol::lol::lol:
Τι φαγατε και δεν μου δωσατε;;; Πολυ πλακα πρεπει να εχει (για εναν τριτο....)

εμενα η Τσικι μονο οσο ηταν μικρη με ακολουθουσε.πλεον οχι.ο Νοελ ομως ειναι η σκια μου.αν φυγω για λιγο και αλλαξω δωματιο αρχιζει να κλαιει σπαραξικαρδια.και φυσικα ακομα κι αν κοιμαται ξυπναει κι ερχεται τρεχοντας απο πισω.κι εγω Μιμικα του λεω "μην ανησυχεις,θα ξαναρθω",αλλα ουτε εμενα μ'ακουει:rolleyes:μεχρι και στο μπανιο μ'ακολουθει και καθεται στα ποδια μου.

και μένα στην τουαλέτα κάθεται στα πόδια μου μάριελ!!!!:blink::lol::lol::lol::lol:

O Σάκης με ακολουθεί κατά πόδας κυρίως όταν είμαστε μόνοι μας. Αν είναι κι άλλοι πιθανόν να είναι κρυμμένος κάτω από το κρεβάτι. Τώρα για παράδειγμα είναι αραχτός και τρισευτυχισμένος δίπλα μου. Στην τουαλέτα αν δεν προλάβει να με ακολουθήσει κάθεται απ'έξω, νιαουρίζει και ρίχνει κουτουλιές στην πόρτα η οποία είναι φισούνα και καμμια μέρα θα την ρίξει κάτω.

Η Μίτσυ έχει αδυναμία στην μαμά μου όπου και να πάει κάθεται από πίσω της ή δίπλα της. Το πρόβλημα είναι ότι μπλέκεται στα πόδια της και της πατά την ουρά αλλά αυτή η χαζούλα δεν φεύγει.

Α, ο Σάκης επίσης έτσι και με δει να ντύνομαι πέφτει στη μαύρη θλίψη. Κατεβάζει μούτρα κανονικά. Ελπίζω τώρα με τον Τζίντζερ να βελτιωθεί η κατάστασή μας.

Ο Μαντού έχει και εδώ συνήθειες. Πρωί πρωί με την αυγούλα ξυπνάει τον καλό μου διακριτικά πάντα -διότι έχει επίπεδο- για να του βάλει την κονσέρβα του και μέχρι να σηκωθώ εγώ και τα παιδιά τον ακολουθεί παντού, μετά αλλάζουμε βάρδια και ακολουθεί εμένα, μέχρι ο καλός μου να αρχίσει να φοράει τα παπούτσια του, όπου ακολουθεί το γνωστό παιχνίδι, "άσε κάτω τα κορδόνια είναι δικά μου." Σας ορκίζομαι ότι το φωνάζουν και οι δύο. Αφού φύγουν, καλός και παιδιά, την αράζει για ύπνο μέχρι να επιστρέψουν σπίτι. Δεν μπορώ να πω ότι μας ακολουθεί, αλλά θέλει να είμαστε στο οπτικό του πεδίο. Έτσι όταν μας χάνει αρχίζει και σκούζει μέχρι να του απαντήσουμε ή να πάμε να τον βρούμε. Δεν κοιμάται πια μαζί μας, έχει επιλέξει ένα χώρο ανάμεσα στο δωμάτιο το δικό μας και των παιδιών, που του επιτρέπει να μας βλέπει όλους μας και κοιμάται εκεί. Είναι ανεξάρτητος, αυτός επιλέγει πότε και πως θα παίξει μαζί μας, πότε θα του δώσουμε να φάει, τι θα του δώσουμε να φάει, τι κουρτίνες θα βάλουμε στο καθιστικό, εάν θα αλλάξουμε σχολείο στα παιδιά κ.λ.π., εμείς ποτέ. Αλλά δεν έχουμε παράπονο, μας έχει δώσει αρκετά δικαιώματα και ελευθερίες και επίσης δεν πίνει και δεν καπνίζει..........:rolleyes::):redface:

Αυτό θα πει γάτος από σπίτι :P

Αυτό με την τουαλέτα είναι ένα δράμα... Συνήθως όταν κάνω μπάνιο τον παίρνω μαζί, του αρέσει να ακούει το νερό να τρέχει. Αλλά και να μην τον πάρω μαζί έρχεται, σπρώχνει την πόρτα και την ανοίγει, αν ξεχαστώ και δεν κλειδώσω! Οπότε μου έχει τύχει να μου ανοίξει την πόρτα όταν είμαι στην τουαλέτα και με άλλο κόσμο στο σπίτι.
Κατά τα άλλα ο Ραούλ μου πάντα βοηθάει όταν κάνω δουλειές με το δικό του τρόπο, μπαίνει κάτω από τα σεντόνια όταν προσπαθώ να στρώσω το κρεβάτι, ανεβαίνει στο νεροχύτη όταν μαγειρεύω και κυνηγάει τη σφουγγαρίστρα όταν σφουγγαρίζω. Γίνεται γενικά χρήσιμος...

Αυτό με την τουαλέτα είναι ένα δράμα... κλειδώσω! Οπότε μου έχει τύχει να μου ανοίξει την πόρτα όταν είμαι στην τουαλέτα και με άλλο κόσμο στο σπίτι....

:lol: :lol: :lol: ελπιζω να μην σε ειδανε!

Η Αρηθούλα μας ακολουθεί παντού μέσα στο σπίτι.:greycat::inlove: Επειδή δε φοβάται το νερό, αυτή δεν κολλάει ούτε όταν κάνουμε ντους, πιάνει στασίδι στο χείλος της μπανιέρας και καμιά φορά δίνει χαστουκάκια στο νερό που τρέχει.:lol: Μόνο όταν είναι στη βεράντα μπορεί να ξεχαστεί μόνη της, ειδικά αν έχει βάλει στο μάτι κανένα περιστέρι. Επίσης, τις μέρες που έχει πάρα πολλή ζέστη, την πέφτει στη μπανιέρα ή στο νιπτήρα και δεν το πολυκουνάει από κει μέχρι να πέσει ο ήλιος.
Ο μικρός πάλι, συνήθως ακολουθεί την Αρήθα (άρα, κατ' επέκταση, κι εμάς). Τρενάκι δηλαδή! :lol::lol:

Ευτυχώς η πόρτα του μπάνιου βλέπει στον τοίχο του διαδρόμου... Αλλά με τρομάζει κιόλας γιατί ανοίγει την πόρτα απότομα και διάπλατα με τη μια...:)
Οταν έμενα στο πατρικό μου ο πατέρας μου το έβρισκε συγκινητικό που με περιμενε ο Ραούλ έξω απο την τουαλέτα...
Τώρα με τη ζέστη πάντως πάει και κοιμάται στις ποτισμένες γλάστρες να δροσίζεται. Γενικά το καλοκαίρι είναι συνέχεια σχεδόν στο μπαλκόνι.

εμενα ο εντουλης ποτε δεν μας ακολουθει παρα μονο αν κραταμε κατι φαγοσιμο:lol:
αλλα πρεπει να εχει πολυ πλακα να σε ακολουθουν οι γατουλες μεσα στο σπιτι:lol::lol:
ο γατουλης που κοιταει το πληντυριο ειναι πολυ αφασια:lol::lol: καλα οι γατες εχουν πολυ φαση ορισμενες φορες:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back