Ismini
Διάσημο μέλος

Πέφτουμε για ύπνο? Κατευθείαν και τα δύο στο κρεβάτι!
Σαλόνι και βλέπουμε τηλεόραση? Δύο μπάστακες δίπλα μας στον καναπέ

Μπαλκόνι? Οπωσδήποτε δυο καρέκλες κατειλλημένες από αυτά. Μάλιστα ο καθένας έχει τη δική του καρέκλα....
Πριν λίγο ανέβηκα στο γραφείο (μένω σε μεζονέτα) και με έχασαν γιατί τα είχε πάρει ο ύπνος στο μπαλκόνι κάτω. Αμέσως άρχισαν οι φωνές....στυλ "Που εισαιιιι????" και εγω να φωνάζω "Πάνω είμαι Σιβααααα!"
Και η επόμενη σκηνή...εμφανίζεται ο Σίβα και από πίσω χοροπηδώντας η Αργυρώ...
(Τωρα τα εχω δίπλα φυσικά).Τα δικά σας κάνουν το ίδιο? Ή μήπως τα δικά μου είναι εξαρτημένα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marigo173
Δραστήριο μέλος
. Η Λουκρητία από την άλλη όταν είμαστε σπίτι είναι πολύ ανεξάρτητη, όταν όμως πάμε ταξίδια την πιάνουν οι ανασφάλειες της και τις πρώτες μέρες μεταμορφώνεται σε σκυλί.. Κάνει κάτι κόλπα του τύπου όταν μπαίνω ντους κάθεται και κλαίει έξω από την πόρτα, με ακολουθεί παντού και όταν φεύγω κάθεται και κοιτάζει την πόρτα μέχρι να γυρίσω.. Όταν όμως προσαρμοστεί ξαναγίνεται ο παλιός καλός της εαυτός (τουτέστιν μεγάλη της σκασίλα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

Αν γούσταρε και το νερό θα έμπαινε και στο ντούς

Πλάκα έχει πάντως, απλά καμιά φορά τον βλέπω να έχει βολευτεί κάπου και στεναχωριέμαι που σηκώνεται και με ακολουθεί...Του λέω "κάτσε θα ξανάρθω" αλλά δεν με ακούει

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπενω για μπανιο σικωνεται απο διπλα μη του πεσουν και νερα και βραχει παει και καθεται στη πορτα.Μετα σιγχωρησεως ουτε να αφοδεψω μονη μου με την ησιχια μου δε μπορω με κοιταει και περιεργα

marfot75
Δραστήριο μέλος
Είναι συνεχώς δίπλα μου και δεν με αφήνει να κάνω τίποτα.
Μόλις πιάσω τη σκούπα και αρχίζω την κυνηγάει, βάζει το κεφάλι μέσα στον κουβά σφουγγαρίσματος και κοιτάει το νερό, μου τραβάει την σφουγγαρίστρα, βάζω πλυντήριο και παρακολουθεί τον κάδο που γυρίζει.
Για του λόγου το αληθές:
https://www.mypetz.gr/gallery/files/2/9/8/6/019.jpg
χριστινα
Διάσημο μέλος

Πλακα οι φωτο!!!
Εμενα η γατα εχει μια εξαρτηση και ο Πιου Μιου θελει να βρισκεται στον ιδιο χωρο με εμας. Ο Πουρπουρης ειναι αναλογα με τη διαθεση του. Αλλα κι αυτος δεν αντεχει πολυ μακρυα

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
μεχρι και στο μπανιο μ'ακολουθει και καθεται στα ποδια μου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ έχω ένα προς το παρόν, το οποίο όμως η μόνη περίπτωση που θα μείνει στο δωμάτιο-καταφύγιο που του έχουμε κάνει, είναι όταν τρώει και αμέσως μετά ξαπλώνει να χωνεύσει.
Το πρόβλημα που έχω όμως συνεχώς είναι στο θέμα του φαγητού! Δεν τολμάμε να φάμε κάτι, ακόμη κι αν είναι μόλις φαγωμένο, δίνει σάλτο και ορμάει πάνω μας να μυρίσει περί τίνος πρόκειται! Αν του αρέσει μάλιστα, δε λέει να ξεκολλήσει!! Αναγκαζόμαστε ή να κλεινόμαστε ή να το κλείνουμε μέχρι να φάμε σε δωμάτιο!....
Αυτό με τον κάδο το κάνει κι εμένα, κοιτάζει με απορία τι γίνεται μέσα στο πλυντήριο! Όταν σφουγγαρίζω παίζει κυνηγητό με τη σφουγγαρίστρα! χεχε
χριστινα
Διάσημο μέλος

Τι φαγατε και δεν μου δωσατε;;; Πολυ πλακα πρεπει να εχει (για εναν τριτο....)
mimikaki
Διάσημο μέλος
εμενα η Τσικι μονο οσο ηταν μικρη με ακολουθουσε.πλεον οχι.ο Νοελ ομως ειναι η σκια μου.αν φυγω για λιγο και αλλαξω δωματιο αρχιζει να κλαιει σπαραξικαρδια.και φυσικα ακομα κι αν κοιμαται ξυπναει κι ερχεται τρεχοντας απο πισω.κι εγω Μιμικα του λεω "μην ανησυχεις,θα ξαναρθω",αλλα ουτε εμενα μ'ακουειμεχρι και στο μπανιο μ'ακολουθει και καθεται στα ποδια μου.
και μένα στην τουαλέτα κάθεται στα πόδια μου μάριελ!!!!

anabou
Διάσημο μέλος
Η Μίτσυ έχει αδυναμία στην μαμά μου όπου και να πάει κάθεται από πίσω της ή δίπλα της. Το πρόβλημα είναι ότι μπλέκεται στα πόδια της και της πατά την ουρά αλλά αυτή η χαζούλα δεν φεύγει.
Α, ο Σάκης επίσης έτσι και με δει να ντύνομαι πέφτει στη μαύρη θλίψη. Κατεβάζει μούτρα κανονικά. Ελπίζω τώρα με τον Τζίντζερ να βελτιωθεί η κατάστασή μας.

anabou
Διάσημο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Κατά τα άλλα ο Ραούλ μου πάντα βοηθάει όταν κάνω δουλειές με το δικό του τρόπο, μπαίνει κάτω από τα σεντόνια όταν προσπαθώ να στρώσω το κρεβάτι, ανεβαίνει στο νεροχύτη όταν μαγειρεύω και κυνηγάει τη σφουγγαρίστρα όταν σφουγγαρίζω. Γίνεται γενικά χρήσιμος...
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Αυτό με την τουαλέτα είναι ένα δράμα... κλειδώσω! Οπότε μου έχει τύχει να μου ανοίξει την πόρτα όταν είμαι στην τουαλέτα και με άλλο κόσμο στο σπίτι....
ελπιζω να μην σε ειδανε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Επειδή δε φοβάται το νερό, αυτή δεν κολλάει ούτε όταν κάνουμε ντους, πιάνει στασίδι στο χείλος της μπανιέρας και καμιά φορά δίνει χαστουκάκια στο νερό που τρέχει.
Μόνο όταν είναι στη βεράντα μπορεί να ξεχαστεί μόνη της, ειδικά αν έχει βάλει στο μάτι κανένα περιστέρι. Επίσης, τις μέρες που έχει πάρα πολλή ζέστη, την πέφτει στη μπανιέρα ή στο νιπτήρα και δεν το πολυκουνάει από κει μέχρι να πέσει ο ήλιος.Ο μικρός πάλι, συνήθως ακολουθεί την Αρήθα (άρα, κατ' επέκταση, κι εμάς). Τρενάκι δηλαδή!

drusilia
Διάσημο μέλος

Οταν έμενα στο πατρικό μου ο πατέρας μου το έβρισκε συγκινητικό που με περιμενε ο Ραούλ έξω απο την τουαλέτα...
Τώρα με τη ζέστη πάντως πάει και κοιμάται στις ποτισμένες γλάστρες να δροσίζεται. Γενικά το καλοκαίρι είναι συνέχεια σχεδόν στο μπαλκόνι.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

αλλα πρεπει να εχει πολυ πλακα να σε ακολουθουν οι γατουλες μεσα στο σπιτι

ο γατουλης που κοιταει το πληντυριο ειναι πολυ αφασια

καλα οι γατες εχουν πολυ φαση ορισμενες φορες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool