RoulaBilly
Νεοφερμένο μέλος
Μονο αυτη θελει...χαχαχα!!!

Εχω δει αρκετες να το κανουν αυτο ειδικα οταν ειναι ευτυχισμενες!
Ανηκουμε λοιπον στη μειονοτητα;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Η εγγραφή είναι δωρεάν και δεν θέλει κωδικούς. Τα ίδια κι εγώ. Ααααααααάλλες είναι οι τυχερές.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stagonitsaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απο απορια ηθελα να σας ρωτησω αν η γατα σας σας κανει μασαζ γιατι η δικια μας ουτε καν....
Μονο αυτη θελει...χαχαχα!!!
Εχω δει αρκετες να το κανουν αυτο ειδικα οταν ειναι ευτυχισμενες!
Ανηκουμε λοιπον στη μειονοτητα;;![]()
Όταν λές "μασάζ",εννοείς το ζύμωμα που κάνουν με τα μπροστινά τους πατουσάκια??

Αν ναί,τότε,αυτό το κάνουν οι γατούλες που δεν βίωσαν τη βρεφική τους ηλικία(κυρίως τους δύο πρώτους μήνες ζωής του) κοντά στη μανούλα τους.
Παρατηρείται σε γατούλες που δε θήλασαν είτε επειδή τα πήραν νωρίς απο τη μητέρα τους,είτε επειδή έμειναν ορφανά πολύ νωρίς,πρίν προλάβουν να θηλάσουν αρκετά,όσο θα έπρεπε

Είναι κάτι σαν κατάλοιπο της βρεφικής ζωής στην ενήλικη!
H δική μου που την πήρα απο τον εκτροφέα 2,5μηνών και είχε χορτάσει το θηλασμό,δεν το έχει κάνει ποτέ ως τώρα,αν και πολύ θα το θελα

RoulaBilly
Νεοφερμένο μέλος
Ειμαι πολυ χαρουμενη τοτε για αυτο!!!
ΥΝL εχω πεθανει στα γελια με το μηνυμα σου...
Βαλε ενα ακομα ονομα στη λιστα με τους πικραμενους χχαχα!!!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
το κάνω πάνω στην κοιλιά και τα πόδια τους... αυτοί λένε πως αυτό το πράγμα λέγεται η ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ
riu&melo
Νεοφερμένο μέλος
ANGELINA13
Νεοφερμένο μέλος
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Coolcat
Νεοφερμένο μέλος

jeannete
Νεοφερμένο μέλος
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος

tribiani
Νεοφερμένο μέλος
Έχω βρει αντίδοτο όμως. Τον αφήνω λίγα λεπτά μέχρι να χαλαρώσει πολύ, και μετά τυλίγω τη μπλούζα μου σε ένα μαξιλάρι και τον αφήνω να χαμουρεύεται με το μαξιλάρι! ΘΕΟΣ!

irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν ξερω απο ποιον γραφτηκε αυτο,αλλα δεν ισχυει.Εμενα και τα δυο μικρα μου..σχεδον δεν γνωρισαν μαμα,αλλα με ζυμωνουν μια χαρα..ομολογω πως δεν το ξερα πως αν δεν προλαβουν να χαρουν πολυ την μαμα τους δεν σε "ζυμωνουν" .το δικο μου το πηρα 1,5 μηνων απο την μαμα του και περασε 1 εβδομαδα και δεν με εχει ζυμωσει ακομα.

Θα σε ζυμωσει..και να μου το θυμηθεις.Ειναι ενστικτωδες κινησεις αυτες.Απλα..δεν νιωθει ακομα τοσο οικεια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μάλιστα. Εκεί που ξεχάσαμε αυτό το ποστ άντε πάλι από την αρχή να μας ρίχνετε αλάτι στις πληγές μας.![]()
Σταματα παραπονιαρη μου..
η χιονατουλα σου ειναι τοσο υπεροχη..και σε λατρευει.Απλα..προφανως δεν το εχει σαν συνηθειο..

Sailor Moon
Νεοφερμένο μέλος
Ελπίζω κάποια στιγμή να αρχίσει να με ζυμώνει
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Κι ομολογώ ότι θα μου άρεσε πολύ αυτό το ζύμωμα.

YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Σταματα παραπονιαρη μου..η χιονατουλα σου ειναι τοσο υπεροχη..και σε λατρευει.Απλα..προφανως δεν το εχει σαν συνηθειο..
![]()
Όχι καλέ δεν παραπονιέμαι.

Καημός είναι με λίγο παντεσπάνι από μαράζι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool