moukelis
Επιφανές μέλος
Ο Σείριός μας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10 Μαρτίου του 2008,και μετακόμισε στο σπίτι μας μόλις τριαντατριών ημερών.Πριν λίγο καιρό είχαμε χάσει τον προηγούμενο γατούλη μας,τον Έκτορα,και ήταν πολύ δύσκολη απόφαση να ξαναπάρουμε γατακι.Παρόλα αυτά,μόλις είδα την πρώτη φωτογραφία του,δε μπόρεσα να αντισταθώ.
Γόνος ασπρόμαυρης αδέσποτης γατούλας και αγνώστου πατρός,περιμαζεύτηκε από φιλόζωη κοπέλα που χάριζε τον ίδιο και τα αδερφάκια του.Είναι ο αρχηγός του σπιτού,νομίζει ότι το σπίτι του ανήκει και απλά μας φιλοξενεί για την ακρίβεια. Είναι λίγο δύσκολος σαν χαρακτήρας,καθώς αποχωρίστηκε μικρός την μαμά και τα αδερφάκια του,αλλά πολύ τρυφερός και καταφερτζής όταν θέλει.Οι υπόλοιπες γάτες μας τον αφηνουν να πιστεύει ότι κάνει κουμάντο,γιατί δε συμφέρει κανέναν μας να του πηγαίνουμε κόντρα. Είναι ο έρωτάς μου,και για μένα ο ομορφότερος γάτος του κόσμου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Τώρα όλα της τα μικρά ζουν με οικογένειες που τα αγαπούν και τα φροντίζουν,και τα βλέπουμε σε κάθε ευκαιρία.Ένας από τους γιούς της,ο Τρούφας, μας έχει κανει πολλές φορές υπερήφανους κερδίζοντας τίτλους και σε εκθέσεις, μια και ο χαρακτήρας του είναι γλυκός σαν μέλι.
Η Μόιρα είναι ένας άγγελος από κάθε άποψη.Η πιο ηρεμη γάτα του σπιτιού μας,αγαπά πολύ τα χάδια και είναι πολύ αφοσιωμένη στον ιδιοκτήτη της (που όχι,δεν είμαι εγώ που την ταϊζω,αλλά ο άντρας μου,με τον οποίο είναι ερωτευμένη).Δε μπορώ να πιστέψω πόσο τυχεροί είμαστε που αυτό το μικρό μαργαριτάρι μπήκε στη ζωή μας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

Όσο για τη γλυκύτατη Μόϊρα δεν έχω λόγια: ο τρόπος που αγκαλιάζει το γατούνι της τα λέει όλα! Φεβορά μουτράκια μάνα κ μωρά. Να χαίρεστε τις υπέροχες γάτες σας κ να περνάνε κι εκείνες όμορφα μαζί σας, τι άλλο να πω...σας ζηλεύω αφάνταστα!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

kat-cats
Διάσημο μέλος
Υ.Γ. λες η Μόιρα, καθότι θηλυκή να είναι ερωτευμένη με τον άντρα σου εξαιτίας των αντίθετων φύλων....;; έχω τον καημό μου γι'αυτό ρωτώ...χαχαχαα
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν ξερω αν ειναι λογω φυλου Κατερινα,παντως εμενα με εχει στο φτυσιμο αν ειναι ο Δημητρης στον ιδιο χωρο...
moukelis
Επιφανές μέλος
https://www.flickr.com/photos/37900816@N07/collections/72157631916539491/
...και το άλμπουμ του Σειριάκου μας εδω:
https://www.flickr.com/photos/37900816@N07/sets/72157617583485067/
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος

Αχ........αυτος ο Σειριος...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Να τον πούμε Ελληνικό μπλέ .
Τα μάτια του είναι πράσινα ? Ξέρω πως οι " Μπλέ Ρώσσοι " έχουν πράσινα μάτια.
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελενα.v
Εκκολαπτόμενο μέλος
α πα πα..... τί αγάπες είναι αυτές!!!!!!!!!! κουκλιά μου!!!!!!!!!!!"Ένα φιλάκι είναι λίγο,πολύ λίγο..."![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool