vickymoon
Διάσημο μέλος

καλο το σειριονι και η σεμελη και ο σεβαχουλης αλλα αν κατεβαινε ο παρασκευας στην εκθεση θα σαρωνε ολα τα βραβεια

γι αυτο δεν τον κατεβασα για να μην σας κομπλαρω

ειμαι καλος ανθρωπος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλαΨωναρα γατομαμα ουυυυυυυ!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αστες μωρε...κοπροσκυλο δεν με ειπανε?Καλε μην το διωχνετε το Γιουλακι,ειναι πολυ καλο κοριτσι...Κι εχει και τη Σεμελη που θελουμε να τη βουτηξουμε,ξεχασατε,να την εχουμε απο κοντα.![]()
Θα τους κανω τις γατες χαλκομανια

εσυ δεν ηρθες κιουρια μου, γιατι επεξεργαζοσουν το ταβανι σου τ' ανασκελα....ή μηπως και το σεντονι του κρεβατιου σου τα μπρουμυταβρε κοριτσια να σας προσγειωσω λιγο στην πραγματικοτητα
καλο το σειριονι και η σεμελη και ο σεβαχουλης αλλα αν κατεβαινε ο παρασκευας στην εκθεση θα σαρωνε ολα τα βραβεια
γι αυτο δεν τον κατεβασα για να μην σας κομπλαρωειμαι καλος ανθρωπος
![]()

vickymoon
Διάσημο μέλος
ξανα ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλαεσυ δεν ηρθες κιουρια μου, γιατι επεξεργαζοσουν το ταβανι σου τ' ανασκελα....ή μηπως και το σεντονι του κρεβατιου σου τα μπρουμυτα![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εξαιρετικα αφιερωμενηΑαααα για τη γκαστρωμενη διαφωνω....Δε θελει θρονο...Θελει σουϊτα με γατοσπα για να χαλαρωνει μετα το θηλασμο, μπατλερ να τη σερβιρει οταν θελει...και γενικα εδω ειναι ο θρονος του Σειριου ψωνιο Σεμελομανα!!!!
Πηρες δυο βραβεια και νομιζεις οτι μπορεις να κανεις μπαχαλο τη βραβευση και του δικου μας παιδιου??? Αϊντε απο εκει!
(Ας αφηνες να χαϊδεψω Σεμελη να μη φωναζω...)

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μαρι εγω δεν εκανα σεξ τη Κυριακη...ημουν σε Εκθεση Μορφολογιας Γαταςξανα ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα![]()

Ελα να βγουμε off ΤΩΡΑ!

vickymoon
Διάσημο μέλος
το σαββατο ομως??Μαρι εγω δεν εκανα σεξ τη Κυριακη...ημουν σε Εκθεση Μορφολογιας Γατας
Ελα να βγουμε off ΤΩΡΑ!![]()

μονο εσυ με βγαζεις off. για να δειτε ποιος ειναι ο δολιοφθορεας

σειριονι συγνωμη που αναφερουμε σοκιν πραγματα στο θεμα της βραβευσης σου αλλα εσυ εχεις βραβευτει κ επειδη εισαι ψυχαρα και τους χωρας ολους

ακομα και τους offΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Aκριβωςτο σαββατο ομως??
μονο εσυ με βγαζεις off. για να δειτε ποιος ειναι ο δολιοφθορεας
σειριονι συγνωμη που αναφερουμε σοκιν πραγματα στο θεμα της βραβευσης σου αλλα εσυ εχεις βραβευτει κ επειδη εισαι ψυχαρα και τους χωρας ολουςακομα και τους off

(το Σαββατο μαρι βοηθουσαμε για την εκθεση...)

vickymoon
Διάσημο μέλος
γι αυτο εχεις νευρα γιατι εισαι τοσο καιρο... αντε να μη πωAκριβως
(το Σαββατο μαρι βοηθουσαμε για την εκθεση...)![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οχι καλε...τακτοποιηθηκα χθεςγι αυτο εχεις νευρα γιατι εισαι τοσο καιρο... αντε να μη πω![]()
...στη τριτη μερα...χυμαω...

Τι λεγαμε λοιπον για το Σειριο??

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εξαιρετικα αφιερωμενη
![]()

Ευχαριστουμε πολυυυυυυ!!!!!!

ria23
Διάσημο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
εγω με την σειρα μου μολις μου ειπαν οτι θα δω Σειριο φανταστηκα ..τον πρασινο δεινοσαυρο .... καθως η πολυαγαπημενη μας Δωρα αποκαλει μαφιοζο αυτο το ζυμαρακι ..ο Σειριος ειναι αλοιφη μες τη γλυκα και το ναζι..απλα ΠΑΙΔΑΡΟΣ..γι'αυτο του αξιζει οχι 1 αλλα 10 βραβεια!!!!!!!![]()
Εγώ που είχα την τιμή να συγκατοικίσω με τον Σείριο, να τολμήσω να πώ οτι στην πραγματικότητα είναι πιό ήρεμος και ήσυχος από τον χαλβαδομπουνταλά μου Αρη.

Απλά το λέμε σιγά για να μην χαλάσουμε τον μύθο του μαφιόζου.

Αλήθεια Δώρα γιατί τον μες μαφιόζο?

moukelis
Επιφανές μέλος

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ που είχα την τιμή να συγκατοικίσω με τον Σείριο, να τολμήσω να πώ οτι στην πραγματικότητα είναι πιό ήρεμος και ήσυχος από τον χαλβαδομπουνταλά μου Αρη.
Απλά το λέμε σιγά για να μην χαλάσουμε τον μύθο του μαφιόζου.
Αλήθεια Δώρα γιατί τον μες μαφιόζο?![]()
Μπορω εγω να πω σιγουρα οτι η Δωρα εχει δικιο και ειναι οντως μαφιοζογατο...
Απλα ειπε να εχει καλη φημη στη Θεσσαλονικη μιας και οι Θεσσαλονικιες ειστε ομορφες....Αμ, τι?
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μπορω εγω να πω σιγουρα οτι η Δωρα εχει δικιο και ειναι οντως μαφιοζογατο...
Απλα ειπε να εχει καλη φημη στη Θεσσαλονικη μιας και οι Θεσσαλονικιες ειστε ομορφες....Αμ, τι?
Μπα δεν μας πείθεται κυρίες μου!

Επιμένω το Σειριονάκι πρέπει να μετανομαστεί από μαφιοζόγατο σε...
αρνόγατο !!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool