Σειρά τροφής Affinity

^Dark Angel^

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα.
Καθως κοιταγα στο plus4u βρηκα μερικες ξηρες τροφες της AFFINITY.Σκεφτομαι να αγορασω για αρχη τη συσκευασια των 400g αυτης της εταιριας.Συγκεκριμενα λεω να αγορασω την 136000257: ΤΡΟΦΗ LONG HAIR 400GR η' 136000249: ΤΡΟΦΗ HAIRBALL 400GR μιας και προσφατα εκανε εμμετουλη με τριχομπαλες.Εχει δοκιμασει κανεις ξηρη τροφη αυτης της εταιριας???:hmm:Ειναι καλης ποιοτητας???:hmm:
Επειδη θελω να αγορασω και κατι αλλα πραγματακια μεσω του plus4u,μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει με την αγορα που θελω να κανω???Ειναι η πρωτη φορα που θελω να αγορασω απο σαιτ,και δεν ξερω πως να το κανω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι ηλικια εχει η γατουλα σου? τι τρωει τωρα? νομιζω οτι δεν ειναι και απο τις καλυτερες τροφες οι συγκεκριμενες..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω την εντύπωση ότι είναι απο τις καλές... βρήκα ένα λινκ που λέει ότι είναι η 3η της Ευρώπης.
https://www.prnewswire.co.uk/cgi/news/release?id=95205
Θα ψάξω και άλλο...
εχει πολλες σειρες η συγκεκριμενη μαρκα...

η μονη που ειναι καλη της affinity ειναι η advance...ειχα ρωτησει και τον νικο στο φορουμ μια αλλη φορα για τις brekkies και μου ειπε οτι ειναι σαν τις whiskas

Για την advance νομίζω μιλάει η κοπέλα..

Τέτοια μου βγάζει το λίνκ.

sorry δεν ειχα δει το λινκ:redface:

τι ηλικια εχει η γατουλα σου? τι τρωει τωρα? νομιζω οτι δεν ειναι και απο τις καλυτερες τροφες οι συγκεκριμενες..
Η γατουλα ειναι 9,5 μηνων τωρα.Μεχρι τωρα ετρωγε purina one,αλλα ο κτηνιατρος μας ειπε να της αλλαξουμε τροφη.Γι'αυτο σκεφτομαι να της παρω απο αυτη την εταιρια,την ξηρη τροφη που ειναι για μακρυτριχες γατουλες(μιας και η γατουλα μου ειναι μακρυτριχη) η' αυτη που ειναι ειδικη για τις τριχομπαλες(μιας και προσφατα εκανε εμετο με τριχομπαλες).

Το πετ-σιτυ λετε να εχει αυτη την τροφη???:hmm:
Σκεφτομαι να παω αυριο προς τα εκει,να την αγορασω και βλεπουμε....
Απο οτι ειδα στο plus4u υπαρχει και τροφη της ιδιας εταιριας για στειρωμενες γατουλες και για γατακια και για ενηλικες και για ευαισθητες γατουλες.

αν το μονο σου προβλημα ειναι οι τριχομπαλες και οι εμετοι μπορεις πολυ απλα να την χτενιζεις πιο συχνα και να της δινεις παστα για τριχομπαλες 1-2 φορες τη βδομαδα. Η τροφη για τριχομπαλες δεν θα σου λυσει το προβλημα.

Σημερα βρηκα στο πετ-σοπ μια τροφη που λεγεται Perfect Fit-In Home.
Την εχετε ακουστα???Ειναι σε ενα ασπρο σακουλακι των 750γρ. με ενα πορτοκαλι γατουλι η' γατουλα.Μου εκανε εντυπωση γιατι δεν την εχω ακουστα.Παντως μου φανηκε καλη ελεγε οτι περιεχει 24%κοτοπουλο και οτι μειωνει τις τριχομπαλες.Επισης,υπαρχει ξηρη τροφη purina one που να μειωνει τις τριχομπαλες????και να διευκολυνη την πεψη????

Σημερα βρηκα στο πετ-σοπ μια τροφη που λεγεται Perfect Fit-In Home.
Την εχετε ακουστα???Ειναι σε ενα ασπρο σακουλακι των 750γρ. με ενα πορτοκαλι γατουλι η' γατουλα.Μου εκανε εντυπωση γιατι δεν την εχω ακουστα.Παντως μου φανηκε καλη ελεγε οτι περιεχει 24%κοτοπουλο και οτι μειωνει τις τριχομπαλες.Επισης,υπαρχει ξηρη τροφη purina one που να μειωνει τις τριχομπαλες????και να διευκολυνη την πεψη????
Στα μεγάλα σούπερ μάρκετ υπάρχει η συγκεκριμένη τροφή και μάλιστα έχει και 3 κατηγορίες...perfect fit active για δραστήριες γάτες, perfect fit sensitive για ευαίσθητες,perfect fit in home για γάτες που ζουν μέσα...έχω πάρει κι εγώ και τις θεωρώ καλύτερες από τις αντίστοιχες των σούπερ μάρκετ γιατί λέει πως έχει 40% πρωτείνη.Στα δικά μου τις παίρνω όταν ξεμένουμε από την δική τους τροφή και έχω παρατηρήσει πως δεν έχει χρώματα(καλό αυτό)και στη γεύση δείχνει να τους αρέσει..Προτειμούν την sensitive που δεν έχει μέσα σιτάρι που ευθύνεται για εντερικές διαταραχές.Η τιμή τους είναι φθηνή 4,23 την παίρνω από τον Μαρινόπουλο ή το ΑΒ.Είναι της ίδιας εταιρίας που φτιάχνει τα κονσερβάκια sheeba.

Για τις τριχόμπαλες γιατί δεν της δίνεις την ειδική πάστα???:):):)Εγώ τους δίνω την Defurr-UM και δεν έχω δει τριχόμπαλες!!:):)

Για τις τριχόμπαλες γιατί δεν της δίνεις την ειδική πάστα???:):):)Εγώ τους δίνω την Defurr-UM και δεν έχω δει τριχόμπαλες!!:):)
Tης δινω και παστουλα,αλλα ο κτηνιατρος μου εχει πει οτι καλο θα ηταν επισης να τρωει και τροφη που εχει σχεδιαστει για να μειωνει τις τριχομπαλες και να διευκολυνει την πεψη.:/:

Στα μεγάλα σούπερ μάρκετ υπάρχει η συγκεκριμένη τροφή και μάλιστα έχει και 3 κατηγορίες...perfect fit active για δραστήριες γάτες, perfect fit sensitive για ευαίσθητες,perfect fit in home για γάτες που ζουν μέσα...έχω πάρει κι εγώ και τις θεωρώ καλύτερες από τις αντίστοιχες των σούπερ μάρκετ γιατί λέει πως έχει 40% πρωτείνη.Στα δικά μου τις παίρνω όταν ξεμένουμε από την δική τους τροφή και έχω παρατηρήσει πως δεν έχει χρώματα(καλό αυτό)και στη γεύση δείχνει να τους αρέσει..Προτειμούν την sensitive που δεν έχει μέσα σιτάρι που ευθύνεται για εντερικές διαταραχές.Η τιμή τους είναι φθηνή 4,23 την παίρνω από τον Μαρινόπουλο ή το ΑΒ.Είναι της ίδιας εταιρίας που φτιάχνει τα κονσερβάκια sheeba.
Ειχε και την perfect fit active.Διαβασα λιγο τα συστατικα της τροφης και μου φανηκε πως ειναι καλη.Σκεφτομαι την επομενη φορα να της την επαιρνα μιας και ελεγε οτι διευκολυνει την πεψη και εχει και hairball control.Ρωτησα αν ειναι καλη και μου ειπαν οτι ειναι πολυ πιο καλη απο friskies και whiskas.:/:

Απάντηση: Ξηρή τροφή AFFINITY

ο petshopας της γειτονιας μου ορκιζεται στο ονομα της affinity after care λεει οτι ειναι πολυ καλη για στειρωμενα και την συστινει και η κτηνιατρος μας(δεν την εχω ρωτησει-δεν ξερω) αλλα και η μεριμνα των ζωων της πατρας.
μου εδωσε και λιγη να την δοκιμασω.(πηγα να παρω την r/c της μικρης)
την ξερετε?τι λετε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω αυτη τους δινω.. Ειναι καλη και οικονομικη..;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολυ οικονομικη και αυτο με ανησυχει....επιπλεον δεν μου αρεσει η ιδεα του χυμα,αν και ο ανθρωπος με πηγε στο εσωτερικο του μαγαζιου οπου ειχε καμια 10αρια σακια τα τεραστια...μου ειπε οτι την ζητανε παααρα πολυ...

χυμα την παιρνεις?την φοβαμαι...ειναι πραγματι καλη?καμια διατροφικη αναλυση ξερουμε?

Δεν είδα κάτι το συνταρακτικό στο σαιτ της εταιρείας...η ADVANCE HAIRBALL για παράδειγμα και καλαμπόκια έχει και σιτάρι και από όλα τα "δεν πρέπει" Μέτρια κατάσταση..:hmm:Ingredients Turkey (19%), dehydrated poultry proteins, maize gluten meal, rice (14%), wheat, maize, vegetable fibre, animal fat (preserved with vitamin E), dehydrated tuna proteins, hydrolysed animal proteins, dehydrated egg, oat fibre, malt extract, wheat gluten, fish oil, plasma proteins, brewers yeast, potassium chloride, tetrasodium pyrophosphate, , citrics extract rich in bioflavonoids, salt.
Vitamin A, 20000 IU/kg;
Vitamin D3, 1500 IU/kg;
Vitamin E (a-tocopherol),480 mg/kg; Vitamin C, 350 mg/kg;
Copper (copper sulphate pentahydrate), 8.8 mg/kg,;
Taurine 1200 mg/Kg.

Typical analysis
trans.gif
Crude protein:34,0 %
trans.gif
Crude fat:14,0 %
trans.gif
Crude fibre:6,0 %
trans.gif
Crude ash:7,5 %
trans.gif
Calcium:1,3 %
trans.gif
Phosphorus: 1,0 %
trans.gif
Moisture: 8,0 %
trans.gif

trans.gif
trans.gif

εμεις εχουμε 7 γατια και αγοραζουμε το 20κιλο οπως ειναι..:)
Αν ειχα 2 θα πηγαινα σε κατι καλυτερο..;)

αυτη ειναι για στειρωμενα:
Ingredients Corn gluten meal, corn, dehydrated poultry proteins, animal fat (preserved with vitamin E), corn flour, rice, hydrolysed poultry proteins, soybean meal, potassium chloride, calcium carbonate, wheat flour, salt, L-lysine.
trans.gif
trans.gif
trans.gif
Typical analysis
trans.gif
Crude protein: 31.5%
trans.gif
Crude fat: 13.5
trans.gif
Crude fibre: 2.0%
trans.gif
Crude ash: 7.0%
trans.gif
Calcium: 1.2%
trans.gif
Phosphorus: 1.0%
trans.gif
Moisture: 10%
trans.gif
Magnesium: 0.08%
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
Vitamins & Trace-elements: Vitamins: A, 20000 UI/kg; Vitamin D3, 1500 UI/kg; Vitamin E (alpha- tocopherol) 60 mg/kg; Copper (copper sulfate pentahydrate) 8 mg/kg.
With colorant (iron oxide) and antioxidant (tocopherol-rich extracts of natural origin): additives EC.
trans.gif
trans.gif

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back