Σειρά τροφής Affinity

• Thread starter Thread starter Freya
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Απάντηση: Ξηρή τροφή AFFINITY

οντως δεν φαινεται και πολυ καλη:/:πολυ μετρια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οντως δεν φαινεται και πολυ καλη:/:πολυ μετρια
Η για στειρωμένα μου φαίνεται χειρότερη από την πρώτη..πρώτο συστατικό το καλαμπόκι :hmm::hmm::hmm:αλλά άμα έχεις 7 γατιά που λέει και η Αντωνία, τι να κάνεις...πόσο κάνει αυτή βρε παιδιά;:hmm::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμεις εχουμε 7 γατια και αγοραζουμε το 20κιλο οπως ειναι..:)
Αν ειχα 2 θα πηγαινα σε κατι καλυτερο..;)
Αντωνία το 20κιλο πόσο το παίρνεις;:hmm:

Για τα λεφτά που την παίρνεις τότε είναι πάρα μα πάρα πολύ καλή.:):):):):)

τελικα δημιουργησε διαρροια στον σανταμ...σιχτιριζω την ωρα και τη στιγμη....
τελος οτιτζεν κ ακανα

Μην κανεις τοσο αποτομες αλλαγες στην τροφη..:/: Αυτο πιθανον του δημιουργησε τη διαρροια.. ;)Εχουμε 7 γατια και ολα κανουν σφιχτα-σφιχτα!!:D

ναι,εγω φταιω,γι αυτο σιχτιριζω....:P
που την πληρωσε ο γατουλης μου

Eχτες παρειγγειλα απο το πετ σοπ χυμα τροφη της affinity για τα αδεσποτακια μου.Οι κροκετες ειναι τριγωνικες και ειναι με γεμιση κρεας(δεν ξερω τι κρεας) και μου ειπε οτι εχει και με ψαρι. Το θεμα ειναι οτι δεν αρεσει σε κανενα γατι. Τι κατηγοριες εχει η affinity?Προφανως πηρα την adult?

Παιδιά επειδή εδώ στην Κω δεν βρίσκομαι κοντά σε πετ σοπ και σε ένα που με πήγανε μου πρότειναν και πήρα αυτή την τροφή που σας επισυνάπτω ποια η γνώμη σας? Τα 3 κιλά 14,5 ευρώ.

Συνημμένα

• Scan10103.JPG
    Scan10103.JPG
    50,6 KB · Εμφανίσεις: 77
  • Scan10105.JPG
    Scan10105.JPG
    96,2 KB · Εμφανίσεις: 65
Παιδιά επειδή εδώ στην Κω δεν βρίσκομαι κοντά σε πετ σοπ και σε ένα που με πήγανε μου πρότειναν και πήρα αυτή την τροφή που σας επισυνάπτω ποια η γνώμη σας? Τα 3 κιλά 14,5 ευρώ.
Iσπανική είναι ή μου φαίνεται;...:hmm::hmm::hmm:Πρώτη φορα την βλέπω...και τα συστατικά της δεν φαίνονται καλά στην φωτό δεν μπορώ να τα διαβάσω...και στο ιντερνετ δεν την βρίσκω..:hmm::hmm:Χρωματιστή είναι πάντως οπότε μην περιμένεις και πολλά πράγματα..

Aν σώσεις την φωτογραφία με το ζουμ τα βλέπεις. Ξέρω κι εγώ μου την πρότειναν από το πετ σοπ για καλή

Aν σώσεις την φωτογραφία με το ζουμ τα βλέπεις. Ξέρω κι εγώ μου την πρότειναν από το πετ σοπ για καλή
Δεν μπορώ να δώ τα συστατικά της...το πρώτο συστατικό ποιό είναι;Έχει καλαμπόκια και σιτάρια;:hmm::hmm::hmm:

Κοιτα εχει σιτηρα και τα σχετικα...αλλα το θετικο ειναι οτι σαν πρωτο συστατικο εχει κρεας και οχι καλαμποκι οπως η rc!:) Nομιζω οτι για τα λεφτα της ειναι καλη!:D

Κοιτα εχει σιτηρα και τα σχετικα...αλλα το θετικο ειναι οτι σαν πρωτο συστατικο εχει κρεας και οχι καλαμποκι οπως η rc!:) Nομιζω οτι για τα λεφτα της ειναι καλη!:D

Για αυτήν που έβαλα λες Σιμώνη ε?

Eγώ και η Κάτια και η αδερφή μου παραγγείλαμε Όλιβερ που είναι πολύ ανώτερη τα 13,5 κιλά 75 ευρώ δηλαδή 5,5 ευρώ το κιλό και τις μοιραστήκαμε...έτσι συμφέρει...αμα έρθεις τον Οκρώμβρη θα σου δώσω να δοκιμάσουν και τα δικά σου να μας πουν την γνώμη τους...αυτή που πηρες είναι όντως φθηνή για τα κιλά που είναι..

Eγώ και η Κάτια και η αδερφή μου παραγγείλαμε Όλιβερ που είναι πολύ ανώτερη τα 13,5 κιλά 75 ευρώ δηλαδή 5,5 ευρώ το κιλό και τις μοιραστήκαμε...έτσι συμφέρει...αμα έρθεις τον Οκρώμβρη θα σου δώσω να δοκιμάσουν και τα δικά σου να μας πουν την γνώμη τους...αυτή που πηρες είναι όντως φθηνή για τα κιλά που είναι..

σας βγηκε καλη ε??:D:D θα δω μηπως βρω καποιον να την μοιραστω μαζι του!:D:D

για να δούμε αν και ο δικός μου ο αφέντης (έτσι τον λέω) γιατί μας κάνει ότι γουστάρει τρώει τα πάντα. Κι αν καθυστερήσω να είμαι στις υπηρεσίες του αρχίζει να μου κοπανάει τις πόρτες με μπουνιές.

για να δούμε αν και ο δικός μου ο αφέντης (έτσι τον λέω) γιατί μας κάνει ότι γουστάρει τρώει τα πάντα. Κι αν καθυστερήσω να είμαι στις υπηρεσίες του αρχίζει να μου κοπανάει τις πόρτες με μπουνιές.
Τους είχα πάρει ένα test pack σακουλάκι με όλες τις γεύσεις μέσα και προτίμησαν και τα δύο την large breede που είναι ειδικά για μεγαλόσωμα γατιά ...ότι πρέπει δηλαδή για τα 6κιλα γουρούνια μου...:):):)είναι η μόνη που έχει 40% πρωτείνη από όλες τις σειρές που έχει (οι άλλες έχουν 35% νομίζω)είναι χωρίς σιτηρά και επιτέλους θα γλυτώσει και ο χοντρός από τα καλαμπόκια που έτρωγε...στην Ελλάδα δεν υπάρχει αλλά την έφερα κατεθείαν από Δανία με τα μεταφορικά free..:):):)To πρώτο πακετο μου το έστειλαν μέσω ταχυδρομείου και έκανε 20 μέρες νά έρθει (νόμιζαν ότι χάθηκε οι άνθρωποι και θα μου ξανάστελναν δεύτερο στο τσάκ τους πρόλαβα..:redface::redface:οπότε το δεύτερο μου το έστειλαν με δική τους μεταφορική και το είχα σε 5 μέρες...:):):)Όλες τις δοκίμασα και βρήκα επιτέλους κάποια που να τρώει ο Βρούκος που με παίδεψε πάρα πολύ...:):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back