gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
. Μου έδωσαν της εταιρείας Αnimonda, με γεύση κοτόπουλο, senior. To CDακι ξετρελάθηκε, αλλά επειδή δεν τις ξέρω σαν τροφές μήπως γνωρίζει κάποιος αν είναι καλές;
Ένα site που βρήκα είναι στα γερμανικά και δεν καταλαβαίνω τίποτα
. Όπως και δεν εμπιστεύομαι απόλυτα το τι γράφει κάθε εταιρείαΑν κάποιος τις ξέρει ας μου πει αν είναι καλές γιατί τα έχουμε τα χρονάκια μας και πρέπει να προσέχουμε τι τρώμε
.Ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Εσύ μας ξέρειςαυτό το ότι έχουμε τα χρονακια μας δεν το
καταλαβαίνω πραγματικά.
.Το έγραψα ως πληροφορία για κάποιον που δεν μας ξέρει και που πιθανόν θα μπορούσε να προτείνει κάτι για γάτα σε μεγάλη ηλικία στειρωμένη.
Κυρίως, από τη στιγμή που ενθουσιάστηκε με αυτές, θέλω να ξέρω αν είναι αξιόπιστη η συγκεκριμένη εταιρεία.
Havana
Διάσημο μέλος
η το κτοπουλο ειναι ενα κρεας πασπαρτου που με διαφορες προσμιξεις δινει αποτελεσμα η αμς δουλευουν γενικα οι εταιριες και το χρησιμοποιουν επειδη ειανι το φθηνοτερο κρεας...
απο τιμη τι ελεγε???
υποθετω αν ειανι μεσαιας προς ακριβης κατηγοριας(χιλλς) να εχει καποιες προδιαγραφες....
αντε μωρε το σιντακι περναει τη δευτερη εφηβια του

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
απο τιμη τι ελεγε???
υποθετω αν ειανι μεσαιας προς ακριβης κατηγοριας(χιλλς) να εχει καποιες προδιαγραφες....
Δε θυμάμαι την τιμή γιατί ψώνισα και κάτι άλλα πραγματάκια και άμμο οπότε μπερδεύτικα.
Το κουτάκι πάντως είναι 100 γρ.
Το συγκεκριμένο μαγαζί έχει Hills και royal canin και κανα δυό άλλες μάρκες (η μια ήταν αυτή που πήρα) τις οποίες δεν τις ήξερα. Γενικότερα λέει ότι δεν έχει παρά κάποιες που έχουν κάποιες προδιαγραφές αλλά ποτέ δεν ξέρεις
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EleNiNja
Νεοφερμένο μέλος

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Πραγματικά και γω έχω αναρωτηθεί. Απλά κάποιες τις συστήνουν κτηνίατροι για αυτό τις εμπιστεύομαι, αλλά δε σημαίνει ότι δεν έχω και για αυτές τις αμφιβολίες μου. Δε θέλω πάντως να το ρισκάρω, οπότε προσπαθώ να παίρνω τροφές που θεωρούνται καλές. Όταν ακούω τα χίλια μύρια για προϊόντα που καταναλώνουμε εμείς αναρωτιέμαι τι γίνεται για τα ζώα μας.Να ρωτήσω κάτι; Τι διαφορετικό έχουν οι hills για παραδειγμα απο τις friskies; Και εμεις τους δινουμε τις πανακριβες ζωοτροφες αλλα μηπως ειναι σκετη κοροϊδία και απλα στοχευουν στον καταναλωτισμο των ζωόφιλων;;;![]()
Τις συγκεκριμένες που ρωτάω δεν τις είχα ξαναδεί και από ότι βλέπω δεν τις ξέρει και κανείς μέχρι στιγμής.
EleNiNja
Νεοφερμένο μέλος

..Τωρα το τι μπορει να περιεχει η ξηρα τροφη..ενας θεος το ξερει...εμενα προσωπικα μου θυμιζει κατι γαλατα η σουπες σε σκονη...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Η αλήθεια είναι πως έχω αναρωτηθεί κι εγώ γι' αυτό που λέτε...
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Αυτό που φοβάμαι εγώ για τις κονσέρβες είναι μήπως έχουν μέσα εξαρτισιογώνα υλικά. Καλά κανείς και το ψάχνεις το θέμα!
Jeannine
Δραστήριο μέλος

indrilgon
Δραστήριο μέλος
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Τι σου κάνει το ιντερνετ όμως.... Μαθαίνεις πράγματα κατά τύχη, που δεν είσαι σίγουρος/η ότι είσαι έτοιμος/η να μάθεις...
Raisa
Περιβόητο μέλος
Πήγα χθές να αγοράσω κονσερβούλες για το CD μου και επειδή δεν είχε δείξει μεγάλο ενθουσιασμό για κάποιες Hill's που της έδινα ρώτησα να μου προτείνουν κάτι για υπερήληκο γατάκι. Μου έδωσαν της εταιρείας Αnimonda, με γεύση κοτόπουλο, senior.
To CDακι ξετρελάθηκε, αλλά επειδή δεν τις ξέρω σαν τροφές μήπως γνωρίζει κάποιος αν είναι καλές;
Ένα site που βρήκα είναι στα γερμανικά και δεν καταλαβαίνω τίποτα. Όπως και δεν εμπιστεύομαι απόλυτα το τι γράφει κάθε εταιρεία
Αν κάποιος τις ξέρει ας μου πει αν είναι καλές γιατί τα έχουμε τα χρονάκια μας και πρέπει να προσέχουμε τι τρώμε.
Ευχαριστώ.
Αν θέλεις βάλε ένα link να το δω εγώ η "γερμανίδα"
...το κάνω μια μετάφραση και σας λέω τα σχετικά
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν θέλεις βάλε ένα link να το δω εγώ η "γερμανίδα"...το κάνω μια μετάφραση και σας λέω τα σχετικά
![]()
https://www.animonda.de/
Ευχαριστώ

Raisa
Περιβόητο μέλος
Απ ό,τι διάβασα π΄ρεπει να είναι καλή εταιρία...τα προϊόντα της διατίθενται
μόνο σε εξειδικευμένα μαγαζιά και κτηνιάτρους

Η σελίδα υπάρχει και στα αγγλικά

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ πολύ Raisa.Απ ό,τι διάβασα π΄ρεπει να είναι καλή εταιρία...τα προϊόντα της διατίθενται
μόνο σε εξειδικευμένα μαγαζιά και κτηνιάτρους
Η σελίδα υπάρχει και στα αγγλικά![]()
Ουπς δεν είχα δει ότι είναι και στα Αγγλικά
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ πολύ Raisa.
Ουπς δεν είχα δει ότι είναι και στα Αγγλικά.
Δεν κάνει τίποτα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool