Σειρά τροφής Animonda

• Thread starter Thread starter gatouni
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

gatouni

Πολύ δραστήριο μέλος

Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα.
Πήγα χθές να αγοράσω κονσερβούλες για το CD μου και επειδή δεν είχε δείξει μεγάλο ενθουσιασμό για κάποιες Hill's που της έδινα ρώτησα να μου προτείνουν κάτι για υπερήληκο γατάκι:lol:. Μου έδωσαν της εταιρείας Αnimonda, με γεύση κοτόπουλο, senior.
To CDακι ξετρελάθηκε, αλλά επειδή δεν τις ξέρω σαν τροφές μήπως γνωρίζει κάποιος αν είναι καλές;
Ένα site που βρήκα είναι στα γερμανικά και δεν καταλαβαίνω τίποτα:confused:. Όπως και δεν εμπιστεύομαι απόλυτα το τι γράφει κάθε εταιρεία
Αν κάποιος τις ξέρει ας μου πει αν είναι καλές γιατί τα έχουμε τα χρονάκια μας και πρέπει να προσέχουμε τι τρώμε:).
Ευχαριστώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτό το ότι έχουμε τα χρονακια μας δεν το καταλαβαίνω πραγματικά. Τελοσπαντων, μπορει το κορίτσι να ήθελε και μια αλλαγή...οντως με τις Χιλς ποτε δεν ξετρελλαινοταν. Την συγκεκριμένη τροφή δεν την γνωρίζω να σου πω, θα κανω μια ερευνα όμως..:P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτό το ότι έχουμε τα χρονακια μας δεν το
καταλαβαίνω πραγματικά.
Εσύ μας ξέρεις:).
Το έγραψα ως πληροφορία για κάποιον που δεν μας ξέρει και που πιθανόν θα μπορούσε να προτείνει κάτι για γάτα σε μεγάλη ηλικία στειρωμένη.
Κυρίως, από τη στιγμή που ενθουσιάστηκε με αυτές, θέλω να ξέρω αν είναι αξιόπιστη η συγκεκριμένη εταιρεία.

γενικά το κοτόπουλο το χρησιμοποιου και στα μωράκια που πρέπει να δυμαμωσουν και στις εγκυες για να παιρνουν περισσοτερες πρωτεινες αλλα και πολλες εταιριες το χρησιμοποιουν σε ηληκιωμενες γατες ως light διατροφη...
η το κτοπουλο ειναι ενα κρεας πασπαρτου που με διαφορες προσμιξεις δινει αποτελεσμα η αμς δουλευουν γενικα οι εταιριες και το χρησιμοποιουν επειδη ειανι το φθηνοτερο κρεας...
απο τιμη τι ελεγε???
υποθετω αν ειανι μεσαιας προς ακριβης κατηγοριας(χιλλς) να εχει καποιες προδιαγραφες....
αντε μωρε το σιντακι περναει τη δευτερη εφηβια του:lol:

απο τιμη τι ελεγε???
υποθετω αν ειανι μεσαιας προς ακριβης κατηγοριας(χιλλς) να εχει καποιες προδιαγραφες....

Δε θυμάμαι την τιμή γιατί ψώνισα και κάτι άλλα πραγματάκια και άμμο οπότε μπερδεύτικα.
Το κουτάκι πάντως είναι 100 γρ.
Το συγκεκριμένο μαγαζί έχει Hills και royal canin και κανα δυό άλλες μάρκες (η μια ήταν αυτή που πήρα) τις οποίες δεν τις ήξερα. Γενικότερα λέει ότι δεν έχει παρά κάποιες που έχουν κάποιες προδιαγραφές αλλά ποτέ δεν ξέρεις:hmm:.

Να ρωτήσω κάτι; Τι διαφορετικό έχουν οι hills για παραδειγμα απο τις friskies; Και εμεις τους δινουμε τις πανακριβες ζωοτροφες αλλα μηπως ειναι σκετη κοροϊδία και απλα στοχευουν στον καταναλωτισμο των ζωόφιλων;;;:hmm:

Να ρωτήσω κάτι; Τι διαφορετικό έχουν οι hills για παραδειγμα απο τις friskies; Και εμεις τους δινουμε τις πανακριβες ζωοτροφες αλλα μηπως ειναι σκετη κοροϊδία και απλα στοχευουν στον καταναλωτισμο των ζωόφιλων;;;:hmm:
Πραγματικά και γω έχω αναρωτηθεί. Απλά κάποιες τις συστήνουν κτηνίατροι για αυτό τις εμπιστεύομαι, αλλά δε σημαίνει ότι δεν έχω και για αυτές τις αμφιβολίες μου. Δε θέλω πάντως να το ρισκάρω, οπότε προσπαθώ να παίρνω τροφές που θεωρούνται καλές. Όταν ακούω τα χίλια μύρια για προϊόντα που καταναλώνουμε εμείς αναρωτιέμαι τι γίνεται για τα ζώα μας.
Τις συγκεκριμένες που ρωτάω δεν τις είχα ξαναδεί και από ότι βλέπω δεν τις ξέρει και κανείς μέχρι στιγμής.

Παντως ακουγονται σαν ecomoda lol...(μαρία η ασχημη):lol::lol::lol:..Τωρα το τι μπορει να περιεχει η ξηρα τροφη..ενας θεος το ξερει...εμενα προσωπικα μου θυμιζει κατι γαλατα η σουπες σε σκονη...

Οι ποιοτικές τροφές του στυλ royal canin, purina, hill's κ.λπ. δεν έχουν χρωστικές ουσίες. Αν έχετε παρατηρήσει είναι καφέ. Δεν έχουν χρώματα κόκκινο, κίτρινο, πράσινο κ.λπ. Και αυτό είναι ένα σημαντικό συν!

Η αλήθεια είναι πως έχω αναρωτηθεί κι εγώ γι' αυτό που λέτε...

Εμείς τις δικιάς μας τώρα που μεγάλωσε της μαγειρεύουμε το φαγητό γιατί δεν πήγαινε άλλο με την ξηρά ξεχώριζε και έτρωγε μονό συγκεκριμένο χρώμα.
Αυτό που φοβάμαι εγώ για τις κονσέρβες είναι μήπως έχουν μέσα εξαρτισιογώνα υλικά. Καλά κανείς και το ψάχνεις το θέμα!

Δεν ξέρω για εξαρτησιογόνες ουσίες και τέτοια... Αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως αν ψάξετε πώς φτιάχνονται οι ζωοτροφές θα φρίξετε...:blink:

Όντος άσχετο που είναι τα χειρότερα κρέατα, είναι γενική η φρίκη. Όταν ήμουν στον Καναδά είχε τύχει να πιάσουμε κουβέντα με τον οδηγό μιας άμαξας με άλογο και μας είπε ότι η φιλοζωική της περιοχής είχε δώσει μεγάλο ποσό σε εταιρία παραγωγής σκυλοτροφών για να πάρουν τρία άλογα που προορίζονταν για τα μπολάκια σκύλων, τα άλογα αυτά ήταν αγωνιστικά αλλά μεγάλωσαν και δεν μπορούσαν να τρέχουν πια και έτσι η ιδιοκτήτες τους τα πούλησαν στην εταιρία σκυλοτροφών!

Εγώ έχω ακούσει και για αδέσποτα ζώα που τα κάνουν τροφή...
Τι σου κάνει το ιντερνετ όμως.... Μαθαίνεις πράγματα κατά τύχη, που δεν είσαι σίγουρος/η ότι είσαι έτοιμος/η να μάθεις...

Πήγα χθές να αγοράσω κονσερβούλες για το CD μου και επειδή δεν είχε δείξει μεγάλο ενθουσιασμό για κάποιες Hill's που της έδινα ρώτησα να μου προτείνουν κάτι για υπερήληκο γατάκι:lol:. Μου έδωσαν της εταιρείας Αnimonda, με γεύση κοτόπουλο, senior.
To CDακι ξετρελάθηκε, αλλά επειδή δεν τις ξέρω σαν τροφές μήπως γνωρίζει κάποιος αν είναι καλές;
Ένα site που βρήκα είναι στα γερμανικά και δεν καταλαβαίνω τίποτα:confused:. Όπως και δεν εμπιστεύομαι απόλυτα το τι γράφει κάθε εταιρεία
Αν κάποιος τις ξέρει ας μου πει αν είναι καλές γιατί τα έχουμε τα χρονάκια μας και πρέπει να προσέχουμε τι τρώμε:).
Ευχαριστώ.

Αν θέλεις βάλε ένα link να το δω εγώ η "γερμανίδα":rolleyes:...το κάνω μια μετάφραση και σας λέω τα σχετικά:D

Απ ό,τι διάβασα π΄ρεπει να είναι καλή εταιρία...τα προϊόντα της διατίθενται
μόνο σε εξειδικευμένα μαγαζιά και κτηνιάτρους:hmm:

Η σελίδα υπάρχει και στα αγγλικά;)

Απ ό,τι διάβασα π΄ρεπει να είναι καλή εταιρία...τα προϊόντα της διατίθενται
μόνο σε εξειδικευμένα μαγαζιά και κτηνιάτρους:hmm:

Η σελίδα υπάρχει και στα αγγλικά;)
Ευχαριστώ πολύ Raisa.
Ουπς δεν είχα δει ότι είναι και στα Αγγλικά:redface:.

Ευχαριστώ πολύ Raisa.
Ουπς δεν είχα δει ότι είναι και στα Αγγλικά:redface:.

Δεν κάνει τίποτα!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back