ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Complaint from 2008 against Applaws Dry Cat food
In late 2008 we received a complaint from a single cat owner whose cat had become very ill and this cat owner linked this illness to our Applaws cat food. We take every complaint very seriously and we were concerned about the health of the cat.
In connection with this complaint we have had our product tested by Trading Standards. The Manufacturing plant has also had the product tested. In all cases the tests have complied with all legal standards.
There is no evidence of a link between the illness in this owner’s cat and Applaws Dry Cat food. If there had have been any issue, of non compliance, Trading Standards would have prosecuted MPM Products and recalled all of the product.
Our Dry cat food is made with the finest 100% British Chickens and no cereals. All the chickens we use have been approved for human food use by British Vets. We are proud that our dry cat food is made in the UK and that our factory has been awarded the highest food accreditation for food safety “The British Consortium Global Standard for Food” – Grade A. These regular audits are carried out by independent bodies in both human and pet food factories across the world. The UK factory which produces our pet food is one of the very few factories in the world which has been awarded the grade A standard three years running which is the highest standard you can obtain.
We have thousands of cats all over the world enjoying our dry food on daily basis. We want all our customers’ cats to enjoy our products.
However, in the unlikely event that a cat does not enjoy our products we offer a full refund.
Και σκέφτομαι...τι να πιστεψει κανείς;

Πάντως την έτρωγαν πολύ καλύτερα από την Όριτζεν που τους δοκίμασα...τώρα περιμένω και δείγμα από την Arden Sensitive που είναι και αυτή χωρίς σιτηρά και θα δούμε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Τη δοκίμασα ανακατεμένη με Orijen,καθως μας εδωσαν μιση σακουλα στην εκθεση σαν δειγμα.Ο αντιπροσωπος μου ανεφερε οτι εχει 10% περισσοτερη πρωτεϊνη απο την Orijen,και σκεφτηκα οτι θα ηταν μια καλη επιλογη εναλλαγης που και που.Τζιφος...Καμια απο τις γατες μου δεν την εφαγε,ξεχωριζουν μαλιστα τις κροκετες της Orijen και τρωνε μονο αυτες,ενω μειωθηκε αισθητα η ποσοτητα τροφης που καταναλωνουν.Δεν υπαρχει λογος να τις πιεσω,καθως βρισκω οτι ειναι στη ιδια επιπεδα με αυτη που τρωνε ηδη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Δώρα μου τα γατιά δεν τα "βρίσκεις" πουθενά..είναι ικανά να σε στείλουν στο τρελάδικο...εμένα κάνουν ακριβώς το αντίθετο...τρώνε την Aplaws και πετάν τις Orijen.Τη δοκίμασα ανακατεμένη με Orijen,καθως μας εδωσαν μιση σακουλα στην εκθεση σαν δειγμα.Ο αντιπροσωπος μου ανεφερε οτι εχει 10% περισσοτερη πρωτεϊνη απο την Orijen,και σκεφτηκα οτι θα ηταν μια καλη επιλογη εναλλαγης που και που.Τζιφος...Καμια απο τις γατες μου δεν την εφαγε,ξεχωριζουν μαλιστα τις κροκετες της Orijen και τρωνε μονο αυτες,ενω μειωθηκε αισθητα η ποσοτητα τροφης που καταναλωνουν.Δεν υπαρχει λογος να τις πιεσω,καθως βρισκω οτι ειναι στη ιδια επιπεδα με αυτη που τρωνε ηδη.

Δοκίμασα και τις Arden που ενώ στην αρχή την έφαγαν μια χαρά,από το τρίτο σακούλι και μετά την παράτησαν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Το μονο που με ανησυχει, ειναι που γινανε πιο μαλακα τα κοπρανα του απο τοτε που του αλλαξα τροφη (οχι διαρροια, αλλα οχι και πολυ σταθερα ΑΣΕ ΔΕ ΤΟ ΠΩΣ ΒΡΩΜΑΝΕ
) αλλα μαλλον φταιει απλα που δεν του αλλαξα σταδιακα τροφη οπως θα επρεπε και του την αλλαξα μονο μιας
Γενικα ικανοποιημενη δηλωνω ωστοσο, και πιο οικονομικη απο τις αλλες (16 εουρος τα δυο κιλα) και την τρωει και του αρεσει, αλλα δεν την τρωει μονομιας (οπως την ρουαγιαλ για στειρωμενα που δεν τον χορταινε με τιποτα)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
16 ευρώ το 2κιλο την Aplaws;
Καταραμένο νησί εγώ την παίρνω 18 και μου κάνει και ιδιαίτερη τιμή...
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ουτε εμενα με επεισαν ...
Δεν μπηκα και στην διαδικασια βασικα να δοκιμασω λογω υψηλης πρωτεινης και οπως εχω ξαναπει προτιμω την μεση λυση.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Eγώ τι να κάνω τώρα;Την Aplaws την τρώνε μια χαρά,και την Royal επίσης..να τους δίνω καλαμπόκι με την Royal ή πολλή πρωτείνη με την Aplaws;Ουτε εμενα με επεισαν ...
Δεν μπηκα και στην διαδικασια βασικα να δοκιμασω λογω υψηλης πρωτεινης και οπως εχω ξαναπει προτιμω την μεση λυση.

aporw
Διακεκριμένο μέλος
ποσο πρωτεινη εχει η applaws??? θελω να την δοκιμασουμε!!! θα το ειχα κανει εδω και καιρο αλλα δεν την βρισκω πουθενα..

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Πάτα access group Baos.gr και θα τα μάθεις όλα...ποσο πρωτεινη εχει η applaws??? θελω να την δοκιμασουμε!!! θα το ειχα κανει εδω και καιρο αλλα δεν την βρισκω πουθενα..![]()

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πρωτεινη!Eγώ τι να κάνω τώρα;Την Aplaws την τρώνε μια χαρά,και την Royal επίσης..να τους δίνω καλαμπόκι με την Royal ή πολλή πρωτείνη με την Aplaws;![]()
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Mάλιστα Κε Νίκο..ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πρωτεινη!

ευτυχώς την τρώνε...Χτές πήγα και πήρα ένα 2κιλο και μου το χρέωσε 16,30 ευρώ..

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

Παλιά την χρέωνε 18,τώρα λόγω οικονομικής κρίσης με λυπήθηκε;

Χαρά που πήρα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
δηλαδη ειναι στα ιδια επιπεδα με την οριτζεν?
δημιουργει προβληματα στο ουροποιητικο?
αν ειναι το ιδιο γλυτωνω περιπου 5-6 ευρω....σιγα το ποσο θα μου πειτε....
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
παιδια..εγω,και μονο οτι ειχε βρεθει μελαμινη..εή εστω και υποψιες,,,δεν προκειται να τη δοκιμασω...μια χαρα ειμαι με την ακανα...ο μπουκακος που δεν του εφτανε με τπτ η ρουαγιαλ..τωρα περισσδευει και φαγητο κιολας!!!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Λοιπόν μιας και λέμε για τροφές με πρωτεινη,για δείτε και αυτή παρακαλώ...Είναι Αμερικάνικη λέγεται ΑΡΤΕΜΙS και στη διεθνή κατάταξη πάιρνει 6 αστέρια παρακαλώ όπως και η Όριτζεν...Στην ευρώπη υπάρχει αντιπρόσωπος που νομίζετε;Στην Τσεχία...
Μπήκα στο σαίτ αλλά αγγλικά πουθενά...κάποιος που να ξέρει τσέχικα παρακαλώ;Υπάρχει και στη Ρουμανία και στη Σερβία αλλά για Ελλάντα μεριά ούτε λόγος...Maximal Cat
Indisponibil momentan
INGREDIENTChicken Meal, Chicken Fat (Preserved with Mixed Tocopherols), Peas, Potatoes, Potato Protein, Chicken, Flavor Enhancer, Choline Chloride, Methionine, Taurine, Natural Mixed Tocopherols, Dried Chicory Root, Kelp, Carrots, Apples, Tomatoes, Blueberries, Spinach, Dried Skim Milk, Cranberries, Rosemary Extract, Parsley Flake, Green Tea Extract, Barley Grass Extract, L-Carnitine, Enterococcus Faecieum, Lactobacillus Casei, Lactobacillus Acidophilus, Saccharomyces Cerevesiae Fermentation Solubles, Dried Aspergillus Oryzae Fermentation Extract, Zinc Proteinate, Vitamin E Supplement, Niacin, Manganese Proteinate, Copper Proteinate, Zinc Sulfate, Manganese Sulfate, Copper Sulfate, Thiamine Mononitrate, Vitamin A Supplement, Biotin, Potassium Iodide, Calcium Pantothenate, Riboflavin, Pyridoxine Hydrochloride (vitamin B6), Vitamin B12 Supplement, Manganous Oxide, Sodium Selenite, Vitamin D Supplement, Folic Acid.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φαινεται πολυ καλη τροφη αλλα δες λιγο τα πρωτα 5 συστατικα σε σχεση με την orijen:
Fresh deboned chicken, chicken meal, turkey meal, russet potato, fresh deboned salmon (a natural source of DHA and EPA)
Chicken Meal, Chicken Fat (Preserved with Mixed Tocopherols), Peas, Potatoes, Potato Protein
H Orijen μου φαινατε οτι ειναι πιο ''γεματη'' σε ποσοτητα κρεατος μιας και τα 5 πρωτα συστατικα δινουν ολη την εικονα του προιοντος.
Kαι τα πρωτα 5 της applaws: Αποξηραμένο κρέας κοτόπουλου, αφυδατωμένη πατάτα, νωπό κοτόπουλο, έλαια κοτόπουλου, σάλτσα κοτόπουλου.
Eιναι και οι 3 πολυ καλες τροφες ,δοκιμαζοντας θα φανει το αποτελεσμα...

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Επειδή δεν τρώνε την Orijen ψάχνομαι βρε Νίκο για να βρώ κάποια αντίστοιχη...και η Oliver δείχνει να είναι πολύ καλή που την φέρνει και το online pet shop εδώ...για δες..H Artemis εχω ακουσει οτι θα ερθει και Ελλαδα.
Φαινεται πολυ καλη τροφη αλλα δες λιγο τα πρωτα 5 συστατικα σε σχεση με την orijen:
Fresh deboned chicken, chicken meal, turkey meal, russet potato, fresh deboned salmon (a natural source of DHA and EPA)
Chicken Meal, Chicken Fat (Preserved with Mixed Tocopherols), Peas, Potatoes, Potato Protein
H Orijen μου φαινατε οτι ειναι πιο ''γεματη'' σε ποσοτητα κρεατος μιας και τα 5 πρωτα συστατικα δινουν ολη την εικονα του προιοντος.
Kαι τα πρωτα 5 της applaws: Αποξηραμένο κρέας κοτόπουλου, αφυδατωμένη πατάτα, νωπό κοτόπουλο, έλαια κοτόπουλου, σάλτσα κοτόπουλου.
Eιναι και οι 3 πολυ καλες τροφες ,δοκιμαζοντας θα φανει το αποτελεσμα...![]()
INGREDIENTS
Chicken meal, fresh chicken, oats, potato, peas, OLIVER’S OMEGA 3 BOOST, chicken fat, complete mineral and vitamin supplements, OLIVER’S TRIPLE FIBERPLAN™ (pea fibre, beet pulp and rice bran), chicken liver, linseed, FLEX C, fresh whole eggs, OLIVER’S AURA BOOST™ (blueberry, cranberry, raspberry, apple, carrot, tomato, kelp, parsley, ginseng, green tea, pollen, gingko biloba, marigold extract), OLIVER’S DIGESTION BOOST™ (mannanoligosaccharides, yeast culture, inulin, yucca shidigera).
KEY FIGURES
Protein 40 %
Fat 20 %
Fibre 2,5 %
Fresh chicken 21 %
Chicken. totally +70 %
Glucosamine 1000 mg/kg
Chondroitin 600 mg/kg
Lutein 6 mg/kg
Taurine 0,5 %
Omega 3 0,5 %
Omega 6 2,5 %
Absorption 92 %
Kcal. per kg (ME) 4325
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Και αυτή παίρνει 6 αστέρια και υπάρχει στις χώρες της Ευρώπης εκτός από εδώ...Η Go Natural...μήπως να κάνω καμιά νύξη στο online pet shop να την φέρει...;
Go Natural Grain-Free formulas are formulated with the Highest Meat Protein, Lowest Carbs, and Absolutely No Grains.
Unbelievable Taste ...Unsurpassed Nutrition!
Features:
• 80% Hormone Free Meats – 0% Grains
• Slow cooked at low temperatures
• Pre-biotics and Pro-biotics
• Fresh fruit, select berries, and healthy vegetables
• Natural antioxidants
• Balanced Omega 6 and 3 essential fatty acids
• Promotes a healthy urinary tract
• Promotes a healthy digestive tract and odor control
• Unbelievable taste….GUARANTEED!
and 10lb bags
Crude Fat(min) 21%Crude Fiber(max) 2%Moisture(max) 10%Ash(max) 7.8%*Omega 6 Fatty Acids 3%*Omega 3 Fatty Acids0.5%Taurine(min) 1.9%Magnesium(max) 0.1%
*not recognized as an essential nutrient by the AAFCO cat food nutrient profile
INGREDIENTS
Chicken Meal, de-boned Chicken, de-boned Turkey , Turkey Meal, Chicken Fat (preserved with mixed tocopherols, a source of [Vit. E]), Potato, Peas, Natural Fish Flavour, Natural Chicken Flavour, Salmon, de-boned Duck, Salmon Meal, Duck Meal, Salmon Oil, Whole Dried Egg, Pumpkin, Apples, Carrots, Bananas, Blueberries, Cranberries, Lentil Beans, Broccoli, Spinach, Cottage Cheese, Alfalfa Sprouts, Phosphoric Acid, Potassium Chloride, Taurine, Choline Chloride, Lactobacillus Acidopholus, Lactobacillus Casei, Enterococcus Faecium, Bifodibacterium Thermophilum, dried Aspergillus Niger Fermentation Extract, dried Aspergillus Oryzae Fermentation Extract, Vitamins - (Vit. E supplement, L-ascorbyl-2-polyphosphate(source of vitamin C), niacin, inositol, Vit. A supplement, thiamine mononitrate, d-calcium pantothenate, pyridoxine hydrochloride, riboflavin, beta-carotene, Vit. D3 supplement, folic acid, biotin, Vit. B12 supplement), Minerals - (zinc proteinate, ferrous sulfate, zinc oxide, iron proteinate, copper sulfate, copper proteinate, manganese proteinate, manganous oxide, calcium iodate, sodium selenite), Garlic Powder, Yucca Schidigera Extract, Dried Rosemary
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
poupoulina και στη r/c εχουν βρει νομιζω μελαμινη...
αστα...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ουτως ή αλλως..τη ρουαγιαλ την σταματαω...ακανα τωρα...poupoulina και στη r/c εχουν βρει νομιζω μελαμινη...
αστα...

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Οσο πιο πολλοί προτείνουμε να σταματήσουν να φέρνουν τροφές με σιτηρά,(στο online pet shop)τόσο καλύτερα θα εισακουστούμε και θα φέρουν τις καλύτερες...η Ρόυαλ μόνο 2 βαθμούς παίρνει και η Proplan ο ίδιο...και είναι και στην ίδια τιμή με τις καλές...

Στείλτε κάνα e-mail...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool