melaslog
Δραστήριο μέλος
Συγνώμη κιόλας, ίσως πρέπει να το γράψω αλλού, αλλά η Royal δεν θεωρείται καλή μάρκα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Συγνώμη κιόλας, ίσως πρέπει να το γράψω αλλού, αλλά η Royal δεν θεωρείται καλή μάρκα;
θεωρειται καλη αλλα σε σχεση με οριτζεν και ακανα ειναι κατωτερη..για μενα οταν φτασει ο μπεζες 4 μηνων αλλαξε την babycat και δοκιμασε οριτζεν ή ακανα
φυσικα υπαρχει και το ενδεχομενο να μην την τρωει οπως ο δικος μου γατος οποτε αναγκαστικα μενουμε στην r/c
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
melaslog
Δραστήριο μέλος
Ετσι έλεγα και εγώ, μέχρι τους 4 μήνες το Baby cat 34.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Εγώ έδινα την royal για στειρωμένα. Αλλα είναι πανάκριβη χωρίς ουσιαστικά να εχει κάτι το πολύ καλό που να το αξίζει.
Εχει καλαμπόκι και διάφορα άλλα άχρηστα. Αναφέρει στο σακούλι οτι έχει και BHA το οποίο είναι ένα καρκινογόνο συντηρητικό.
Παρόλα αυτά, την προτιμάω για μικρά γατάκια μέχρι 7-8 μηνών γιατί εχω δει θεαματικά αποτελέσματα στην ανάπτυξη
Την baby cat και την kitten μετα απο 4 μηνών εννοώ.Μετα θα συνέχιζα με ακάνα.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
απ οτι εχω δει μεχρι τωρα,την r/c την θεωρω υπερτιμημενη και με ενοχλει η τοοοοοοοοοοοοση εξειδηκευση προιον υπερβολικου μαρκετινγκ
Hlianna
Διάσημο μέλος
απο κει και περα πιστευω οτι η οριτζεν κανει πιο πολυ καλοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Η ρόυαλ είναι μια μέτρια ξηρή τροφή που δεν θα την συνιστούσα αν και αρέσει σχεδόν σε όλα τα γατόνια...Συγνώμη κιόλας, ίσως πρέπει να το γράψω αλλού, αλλά η Royal δεν θεωρείται καλή μάρκα;

η γάτα επειδή είναι σαρκοφάγο δεν πρέπει η διατροφή της να περιέχει καλαμπόκια.σιτάρι κλπ και οι πρωτείνη που παίρνει να είναι ζωικής προέλευσης.Όπως είπαν και τα κορίτσια σε σχέση με την όριτζεν είναι η "μέρα με την νύχτα"Δυστυχώς σε πολλά γατιά καθώς και στα δικά μου δεν αρέσει η Όριτζεν..υπάρχει όμως και η Applaws.Μόλις έστειλα επίσης e-mail στο on line petshop για την εισαγωγή των πιο πάνω τροφών που είχα προτείνει...να έχουμε και μια εναλλακτική λύση κι εμείς οι ιδιότροποι...

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
H Royal Canin στη κατηγορια(κρεας κ σιτηρα) της ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ.Συγνώμη κιόλας, ίσως πρέπει να το γράψω αλλού, αλλά η Royal δεν θεωρείται καλή μάρκα;
Ομως ,δοξα τον Μεγαλοδυναμο,επιλογες εχουμε(και ιντερνετ οπου μπορουμε να κανουμε ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ερευνα και οχι να μας τα δινουν ''μασημενα'') και γι αυτο επιλεγουμε οτι καλυτερο θεωρει ο καθενας.
Θα συμφωνησω 100% πως η BabyCat 34 ειναι μοναδικη και κορυφαια(το ειδα κ στο γατι π φιλοξενουσα αλλα και σε οσους την εχω προτεινει οταν βρηκαν πολυ μικρα γατια-μακαρι να ηξερα και να την ειχα ταισει κ στα γατια μου παλια-μην αναφερω γατια που καλα καλα δεν εχουν δοντια).Δεν εχω δει αλλες εταιριες να βγαζουν τοσο μικρη και καλη κροκετα για αυτην την ηλικια.Επισης,το γαλα που εχουν σαν υποκαταστατο του μητρικου ειναι κορυφη. Καποια προιοντα της R/C ειναι μοναδικα για πολυ ειδικες περιπτωσεις.Τα περι breed nutrition αν και μου φαινονται τραβιγμενα,η λιστα με τα συστατικα με βαζει σε σκεψεις.Δεν ειναι τυχαια τα συστατικα και μαλιστα αλλαζει και η σειρα στην λιστα(=ποσοτητα στην τροφη).ΙΣΩΣ καπου αποσκοπει αυτο...

Το καλαμποκι,γλουτενη καλαμποκιου,υποπροιοντα,σογια,σιταρι,σοργος,αγνωστης προελευσης συστατικα δεν ειναι οτι καλυτερο. Ζουν οι γατες/σκυλοι με αυτα? ΝΑΙ, ζουν. Ειναι επιθυμητα? ΟΧΙ,δεν ειναι αν βασιστουμε στην ανατομια των κατοικιδιων μας.
Ειναι υπεριτιμημενη ,συμφωνω. ΑΛΛΑ καποια προιοντα της και το ονομα της στον χωρο της επιτρεπουν ανετα να πουλαει οσο θελει.απ οτι εχω δει μεχρι τωρα,την r/c την θεωρω υπερτιμημενη και με ενοχλει η τοοοοοοοοοοοοση εξειδηκευση προιον υπερβολικου μαρκετινγκ
melaslog
Δραστήριο μέλος
H Royal Canin στη κατηγορια(κρεας κ σιτηρα) της ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ.
Ομως ,δοξα τον Μεγαλοδυναμο,επιλογες εχουμε(και ιντερνετ οπου μπορουμε να κανουμε ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ερευνα και οχι να μας τα δινουν ''μασημενα'') και γι αυτο επιλεγουμε οτι καλυτερο θεωρει ο καθενας.
Καλά βρε Νίκο μια συμβουλή ζήτησα, δεν πάει να πει πως τα θέλω όλα "μασημένα".
Τα παιδιά έχουν μεγαλύτερη προσωπική εμπειρία. Εγώ 45 μέρες έχω γατί.
Σκοπός των forum είναι η ανταλλαγή απόψεων, γνώσεων και εμπειριών.
Συγνώμη κιόλας. Ετσι είναι, κάποιος ξέρει κάτι καλύτερα από τον άλλον και κάποιος κάτι άλλο. Αυτά και μοιράζονται.
Τέλος πάντων, ακόμα και η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ έρευνα είναι συνάρτηση και του χρόνου του καθενός.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχαχαχαχα μην παρεξηγεις το υφος μου! Δεν στην ''ειπα''! Εγω ειμαι φαν του να διαβαζουμε ωστε να μαθουμε.Ουτε σποντα ηταν,ουτε εχθρικο το υφος μου!
Αν διαβασεις μονος σου θα καταλαβεις πολλα περισσοτερα απ οτι θα σου πουμε εμεις εδω(εγω καλα-καλα δεν εχω γατα ,αλλα εχω ...θεμα).Σε αυτο αναφερομουν.
Σωστα! Ξεκινα!Τέλος πάντων, ακόμα και η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ έρευνα είναι συνάρτηση και του χρόνου του καθενός.

melaslog
Δραστήριο μέλος
Σόρρυ, δεν παρεξήγησα, εξηγήθηκα. Δυστυχώς έχω ελάχιστο χρόνο, ειδικά τώρα με τον μικρό μου.
Εχω διαβάσει αρκετά θέματά σου, οπότε ως ειδικότερος που το έχει ψάξει καλύτερα να ακολουθήσω μια γνώμη σαν την δική σου παρά να χαθώ σε συζητήσεις και fora που ίσως πρέπει να έχω ειδικότερες γνώσεις.
Πάντως τα βασικά για την διατροφή, τι να αποφεύγουμε κλπ τα έχω διαβάσει.
ΥΓ. Αν θελήσεις κάτι λογιστικό, εδώ είμαι. Δεν θα σε παραπέμψω σε νομολογία. Χαχαχαχχα.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eπισης,κανονας ειναι το ''οτι ταιριαζει στο ζωο σου''. Αυτο που ταιριαζει 100% στο χ ζωο,μπορει να ειναι το χειροτερο για το ψ.

Στης ακριβειας τον καιρο...βρηκα και λογιστη!ΥΓ. Αν θελήσεις κάτι λογιστικό, εδώ είμαι. Δεν θα σε παραπέμψω σε νομολογία. Χαχαχαχχα.

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Αλλη μία Αμερικάνικη γατοτροφή 6 αστέρων βασισμένη στη διατροφή του Λύγκα παρακαλώ....χωρίς υποπροιόντα κρέατος με 40% πρωτείνη κι αυτή και grain free...Εμείς πως θα την βρούμε;

High-protein, grain-free
BLUE Wilderness Chicken Recipe for cats.
New and Improved Flavor, Kibble Size & Shape
Inspired by the diet of the lynx, a tireless hunter and wild relative of our domesticated feline friends, high-protein BLUE Wilderness contains a higher concentration of the delicious chicken you know your cat will love.
And because BLUE Wilderness is made with no grains, it's also an ideal choice if you prefer to feed your cat a gluten-free diet.
Made with the finest natural ingredients
- Chicken, chicken meal and turkey meal supply the protein your cat needs.
- Sweet potatoes, oatmeal and potatoes provide healthy complex carbohydrates.
- Cranberries, blueberries and carrots support antioxidant-enrichment.
- Contains NO chicken or poultry by-product meal, NO artificial preservatives and NO corn, wheat or soy.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!!!

Εγραψα πιο πανω ''Blue Buffalo''
...Eιναι η ιδια εταιρια που παραγει την Βlue Wilderness και πλεον εισαγεται στην Ελλαδα κανονικα.Λογικα μπορουν να στην φερουν αν θες.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σε μας παντως θα τη φερουν λογικα σε καμια εβδομαδα,εχει ηδη δρομολογηθει.Νικο,βλεπεις καποιο λογο να τη δοκιμασουμε απο τη στιγμη που χρησιμοποιουμε Orijen;Επειδη ειχαμε προβληματα με το εντερο και δε θελω να κανω ασκοπες δοκιμες.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κανεναν απολυτως. Ειναι ιδιας φιλοσοφιας και πανω-κατω η λιστα με τα συστατικα ιδια.
Τωρα που ''στρωσανε'' μην τρεχεις παλι...

moukelis
Επιφανές μέλος
Ο αντιπροσωπος μου μου απαριθμησε ποσο καλη και αξια
ειναι η Blue,μεχρι που τον διεκοψα και τον ρωτησα τι καλυτερο εχει απο την Orijen και τι θα με κανει να παρω αυτη αντι για εκεινη.Το μονο που μου ειπε ηταν οτι οι κροκετες των λαχανικων στη Blue ψηνονται χωρια απο αυτες του κρεατος,σε χαμηλοτερη θερμοκρασια,και δεν καταστρεφονται ετσι αρκετες βιταμινες.Απο τη στιγμη ομως που κι εγω ειδα οτι ειναι ιδιες ποιοτικα δεν νομιζω οτι αξιζει να κανω πειραματα μονο γι'αυτο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Από το στόμα μου το πήρες..μόλις θα σε ρωτούσα που μπορώ να βρώ την Βlue Buffalo..Aν ξέρεις κανένα τηλέφωνο,κανέναν αντιπρόσωπο..στείλε μου P.M.ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!!!
Εγραψα πιο πανω ''Blue Buffalo''...Eιναι η ιδια εταιρια που παραγει την Βlue Wilderness και πλεον εισαγεται στην Ελλαδα κανονικα.Λογικα μπορουν να στην φερουν αν θες.
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool