nanaka
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
L0uk0umas
Δραστήριο μέλος
θα'θελα μια συντομη αιτιολογηση απο αυτους που θεωρουν πως η ξηρα τροφη applaws δεν αποτελει πληρη τροφη.Ειναι πολυ γεματη με κρεας κοτοπουλου+ψαριου καθως και με πολλα λαχανικα-τι ακριβως της λειπει;Τα συστατικα της μοιαζουν πολυ με αυτα της acana και της orijen... Κατα τη γνωμη μου ειναι μακραν καλυτερη απο royal canin και απο πολλες αλλες εμπορικες μαρκες που ειναι τιγκα στο καλαμποκι και σε grains -αυτες δηλαδη ειναι πληρης διατροφη;;;.Παρακαλω μη μας κανετε να ανησυχουμε αδικα χωρις να αιτιολογειτε την αποψη σας!!!Ευχαριστω...
To μη πλήρης αναφερόταν στην κονσέρβα!

Η ξηρά φυσικά και είναι πλήρης αρκεί να αντέχει το ζωάκι σου τόση πρωτείνη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nanaka
Νεοφερμένο μέλος
To μη πλήρης αναφερόταν στην κονσέρβα!
Η ξηρά φυσικά και είναι πλήρης αρκεί να αντέχει το ζωάκι σου τόση πρωτείνη!![]()
οκ για τις κονσερβες γενικα συμφωνω κι εγω οτι δεν αποτελουν πληρη τροφη.Αλλα οσον αφορα την υψηλη πρωτεινη της ξηρας Applaws γιατι να μην την αντεχουν τα γατακια μας;Αν ετρωγαν καθε μερα ποντικακια ή φυσικη λεια το ιδιο περιπου ποσοστο πρωτεινης δεν θα δεχονταν ο οργανισμος τους;Λενε πως κουραζονται τα νεφρα τους με την υψηλη πρωτεινη αλλα και παλι εχω τις αμφιβολιες μου.Αφου οι γατουλες ειναι φυσικα προορισμενες ως σαρκοβορα να δεχονται υψηλη πρωτεινη στο φαγακι τους δε νομιζω οτι ειναι βλαβερη η ξηρα Applaws.Προσωπικα την Περσα μου την ταιζω χρονια με αυτη την τροφη κ δεν μου παρουσιασε κανενα προβλημα. Πως θα καταλαβω αν δεν αντεχει την υψηλη πρωτεινη;Ενδεχεται μελλοντικα να της δημιουργηθει κανενα προβλημα, τι λετε;
L0uk0umas
Δραστήριο μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
RINIO
Νεοφερμένο μέλος
Που το γραφει αυτο? Επανω στην συσκευασια τους δεν αναφερεται κατι τέτοιο.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Εννοουμε πως γενικα οι κονσερβες και γενικωτερα η υγρη τροφη δεν ειναι πληρες γευμα. Με την εννοια οτι η υγρη τροφη αποτελειται κατα 60-70% απο υγρασια, δηλαδη νερο. Οποτε ειναι σαν να τρωνε πολυ λιγωτερο και πεινανε συνεχεια.Εχω μπερδευτει λιγακι, αναγραφετε πιο πανω πως οι κονσερβες Applaws δεν αποτελουν πληρη τροφή για τις γατουλες μας.
Που το γραφει αυτο? Επανω στην συσκευασια τους δεν αναφερεται κατι τέτοιο.
Ενω με την ξηρη τροφη χορταινουν με πολυ μικροτερη ποσοτητα και διατηρουνται χορτατα.
Παντως κατα την γνωμη μου, χρειαζεται και η υγρη τροφη σε μικρες ποσοτητες για να παιρνουν και επιλεον υγρα.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Σήμερα δοκίμασε για πρώτη φορά applaws του έδωσα τη γεύση τόνος με γαρίδα και το καταβρόχθισε.Δε τον έχω ξαναδεί τόσο ενθουσιασμένο.Με το που άνοιξα τη κονσερβούλα και τη μύρισε, όρμηξε για φαί !
Τα δικά μου κοντεύουν να καταβροχθίσουν κι εμένα τον ίδιο όποια γεύση κι αν τους ανοίξω.

Τα μπολάκια αστράφτουν όταν τελειώσουν!

Η Μπριαμίτσα είναι ενθουσιασμένη με το σολωμό... όχι ότι λέει όχι στα άλλα

Παρ'όλα αυτά είναι θαυμάσια λιχουδιά !!!!!
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool