Σειρά τροφής Applaws

ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E.
ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚAΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ
ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 17, ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ. (210) 6630.800, FAX (210) 6630.802

μονον ΑΦΜ τους που δεν μου εβαλες..:clapup::clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Τροφή Applaws

θες να ψαξω ?:hehe::hehe::hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σε ολες!!εδω και 2 μηνες ταιζω τα γατουλια μου applaws..προβληματιζομαι ομως στο αν θα ξαναπαρω..εμενα η τροφη μου φαινεται μια χαρα..το θεμα ειναι οτι δεν γραφει τροφη και για στειρωμενα και εχω ενδοιασμους..δεν παιρνω royal η hills λογω ποιοτητας συστατικων αλλα δεν ξερω αν μπορω να το ρισκαρω με την υγεια των γατιων μου...

γεια σε ολες!!εδω και 2 μηνες ταιζω τα γατουλια μου applaws..προβληματιζομαι ομως στο αν θα ξαναπαρω..εμενα η τροφη μου φαινεται μια χαρα..το θεμα ειναι οτι δεν γραφει τροφη και για στειρωμενα και εχω ενδοιασμους..δεν παιρνω royal η hills λογω ποιοτητας συστατικων αλλα δεν ξερω αν μπορω να το ρισκαρω με την υγεια των γατιων μου...

οσες τροφες αναγραφουν επανω οτι ειναι για στειρωμενα, το κανουν λογω marketing. Οι τροφες για στειρωμενα (ή για Indoor cats) εχουν λιγοτερες θερμιδες για να μη στρογγυλευουν οι γατες. Δες το μαγνησιο σε τι επιπεδα ειναι και συγκρινε το με αυτο μιας τροφης για στειρωμενα. Πιο σημαντικο πραγμα βεβαια ειναι να πινουν αρκετο νερο οι γατες σου. Το ιδανικοτερο ειναι να παιρνουν το νερο μαζι με την τροφη τους. Αν ανησυχεις για ουρολιθιαση και νεφρικη ανεπαρκεια μπορεις να μουσκευεις τις κροκετες τους με ζουμι απο κοτοπουλο, κρεας κτλ. Αν η συγκεκριμενη τροφη ειναι καλη μην την αλλαζεις επειδη απλα δεν γραφει επανω οτι ειναι για στειρωμενα :)

Το πιο σημαντικο ειναι να δεις τις τιμες του μαγνησιου..πρεπει να ειναι χαμηλες..συγκρινε τες με μια τροφη που ειναι ειδικη για στειρωμενα..:)

ok ευχαριστω..μπορειτε να μου πειτε εσεις αν γωριζετε την τιμη του μαγνησιου της royal η καποιας αλλης??γιατι μονο applaws εχω τωρα σπιτι...

ουπς!!μαγνησιο δεν γραφει.....

στην αναλυση λεει..
πρωτεινη 47%, ελαια και λιπη 20%, τεφρα 9.9%, ινες 2%, ασβεστιο 2.0%, φωσφορος 1.6%, βιταμινη Α 12.000 iu/kg, βιταμινη D3 1.200 iu/kg, βιταμινη Ε (a-τοκοφερολη) 600 iu/kg , χαλκος(θειικος χαλκος) 12 mg/kg .περιεχει εκχυλισματα πλουσια σε τοκοφερολες φυσικης προελευσης. <15% υδατανθρακες. χωρις προσθετα τεχνητα χρωστικα, καρυκευματα η συντηρητικα.

συστατικα..
αποξηραμενο κρεας κοτοπουλου, αφυδατωμενη πατατα, νωπο κοτοπουλο, ελαιο κοτοπουλου, σαλτσα κοτοπουλου, πολτος τευτλων, αφυδατωμενα ολοκληρα αυγα, αποξηραμενη μαγια μπυρας, ελαιο σολωμου, φυτικες ινες κυτταρινης, εκχυλισμα cranberry, εκχυλισμα γιουκας, εκχυλισμα εσπεριδοειδων, εκχυλισμα ελαιου δενδρολιβανου.. αυτα!!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
απο το site της applaws:

Q: I am worried about Urinary Tract problems. My vet has informed me that this can be prevented by the use of an appropriate diet. Is Applaws complete suitable?
A: Problems can occur in a pet with the formation of stones in the urinary tract. One cause is the high level of magnesium in a petʼs diet. Applaws Complete has been formulated to contain restricted levels of magnesium. Sufficient magnesium is present to meet the bodyʼs requirement yet will aid in the prevention of urinary tract problems. However, there are many forms and causes of urinary tract disorders and if you have any concerns please consult your vet.
https://mpmproducts.co.uk/faq.asp?in_section=applaws

παντως αν ανησυχεις πολυ για την τροφη μπορεις να κανεις μερικα πραγματα...
  • να μετρησεις μερικες (τυχαιες φορες) το pH των ουρων τους (αν ειναι μεταξυ 6-6.5) ειναι μια χαρα
  • να παρατηρεις ποσο νερο πινουν
  • να τους δινεις υγρη τροφη τακτικα, ειτε ειναι σε μορφη κονσερβας ειτε ειναι βραστο κρεας αλεσμενο με ζουμι
  • να προσθετεις ζουμι απο κρεας στις κροκετες τους

οκ..πιστευω ειμαι καλυμμενη..θα την ξαναπαρω..το προβλημα ειναι οτι με τις κονσερβες παχαινουν και ζουμια και κρεατα δεν τρωνε...νερο πιστευω πινουν ικανοποιητικο...

Γεια σε ολους!
Προσφατα αγορασα κονσερβες applaws για τον γατουλη μου.Γενικα ειναι πολυ ιδιοτροπος με το φαγητο του και οσες κονσερβες του εχω δωσει μεχρι τωρα του μυριζουν ασχημα και προσπαθει να τις σκεπασει οπως κανει μα την αμμο του.Το αποτελεσμα ειναι να τρωει μονο ξηρα τροφη.
Ακουσα οτι οι applaws δεν μυριζουν τοσο ασχημα και ειπα να τις δοκιμασω!Παρατηρησα οτι δεν τον ενοχλει η μυρωδια και τον καταφερα να φαει καποιες μπουκιτσες.
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι τα συστατικα!Στα συστατικα αναφερει μονο κοτοπουλο,ρυζι και νερο!Αναφερει επισης οτι περιεχει μονο αυτα τα συστατικα και τιποτα παραπανω και οτι ειναι καθαρα φυσικη!Πως γινεται μια κονσερβα (που διατηρειται οπως λεει πανω 3 χρονια) εκτος ψυγειου να μην εχει συντηρητικα???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σε ολους!
Προσφατα αγορασα κονσερβες applaws για τον γατουλη μου.Γενικα ειναι πολυ ιδιοτροπος με το φαγητο του και οσες κονσερβες του εχω δωσει μεχρι τωρα του μυριζουν ασχημα και προσπαθει να τις σκεπασει οπως κανει μα την αμμο του.Το αποτελεσμα ειναι να τρωει μονο ξηρα τροφη.
Ακουσα οτι οι applaws δεν μυριζουν τοσο ασχημα και ειπα να τις δοκιμασω!Παρατηρησα οτι δεν τον ενοχλει η μυρωδια και τον καταφερα να φαει καποιες μπουκιτσες.
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι τα συστατικα!Στα συστατικα αναφερει μονο κοτοπουλο,ρυζι και νερο!Αναφερει επισης οτι περιεχει μονο αυτα τα συστατικα και τιποτα παραπανω και οτι ειναι καθαρα φυσικη!Πως γινεται μια κονσερβα (που διατηρειται οπως λεει πανω 3 χρονια) εκτος ψυγειου να μην εχει συντηρητικα???

τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα είναι αποστειρωμένα και τοποθετημένα σε κενό αέρος γι΄αυτό και δεν χρειάζονται συντηριτικά για να διατηρηθούν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω ταίζω τα γατούλια μου Schesir και Applaws από κονσέρβες. Είναι νομιζω οι πιο light ακόμα και απο αυτές που υποστηρίζουν ότι είναι light!
Γενικά οι Applaws κοτοπουλο με τυρι και τονος με τυρί είναι οι αγαπημένες τους, καθώς και οι Schesir Broth. Τις βρίσκω 1,20 και 1,10 αντίστοιχα στο pet shop, και μαλιστα μου τις φερνουν και σπίτι, οπότε έχουμε διπλό πάρτι.
Πάντως για στειρωμένα γατάκια έχω δει καλά αποτελέσματα και με τη Stuzzy για στειρωμενα.

Όσοι δίνεται applaws απλά να ξέρετε οτι δεν αποτελούν πλήρη διατροφή! :)

Όσοι δίνεται applaws απλά να ξέρετε οτι δεν αποτελούν πλήρη διατροφή! :)
+1, και από τις schesir μόνο ορισμένες είναι ολοκληρωμένες, οι υπόλοιπες δίνονται σαν συμπλήρωμα σε συνδιασμό με άλλη τροφή.

Παρηγγειλα κ εγω σημερα 3-4 διαφορετικες κονσερβες Applaws και Schezir μετα απο τοσα καλα που διαβασα, για να δουμε ποσο θα τα εκτιμησει και η κυρια μας :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω ότι θα τις εκτιμήσει δεόντως, κατά τη γνώμη μου είναι 2 από τις καλύτερες κονσέρβες. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Μπριάμ τις λα-τρεύ-ειειειειει!!! Πλέον μόνο τέτοιες κονσέρβες τής παίρνω και έχει φτιάξει πολύ το τρίχωμά της (με τις εμπορικές είχε κάνει πυτιρίδα)
Της κάνω "ωχχχχχ" και πετάγεται προς το ψυγείο, όπου φυλάω τη μισοφαγωμένη κονσέρβα (παίρνω τις μεγάλες)

Νομίζω όλα τα γατιά τις λατρεύουν! Ο κτηνίατρος μου έλεγε ότι ακόμη κι εμείς μπορούμε να τις φάμε κ δεν θα πάθουμε τίποτα... :)

Νομίζω όλα τα γατιά τις λατρεύουν! Ο κτηνίατρος μου έλεγε ότι ακόμη κι εμείς μπορούμε να τις φάμε κ δεν θα πάθουμε τίποτα... :)
Το πιστευω,γιατι ειναι κανονικη τροφη με την μορφη που τα τρωμε εμεις.Βλεπεις δηλαδη κανονικο κοτοπουλο,και μυριζει κοτοπουλο.Οι αλλες κονσερβες ειναι σαν...εμετος με το συμπαθειο..:hehe::hehe::hehe:

Το πιστευω,γιατι ειναι κανονικη τροφη με την μορφη που τα τρωμε εμεις.Βλεπεις δηλαδη κανονικο κοτοπουλο,και μυριζει κοτοπουλο.Οι αλλες κονσερβες ειναι σαν...εμετος με το συμπαθειο..:hehe::hehe::hehe:
Μπα, μη ζητας συγνωμη σε ολους μας ετσι φαινεται.:sick: Και φαινεται και οταν μαζευουμε τα "δωρακια τους", οπως συνηθισαμε πια να τα λεμε.:P Βεβαια ο πατερας μου ελεγε οτι φρεσκο πραγμα δεν μυριζει ποτε, αλλα....:/:

Νομίζω ότι θα τις εκτιμήσει δεόντως, κατά τη γνώμη μου είναι 2 από τις καλύτερες κονσέρβες. :)
Η Μπριάμ τις λα-τρεύ-ειειειειει!!! Πλέον μόνο τέτοιες κονσέρβες τής παίρνω και έχει φτιάξει πολύ το τρίχωμά της (με τις εμπορικές είχε κάνει πυτιρίδα)
Της κάνω "ωχχχχχ" και πετάγεται προς το ψυγείο, όπου φυλάω τη μισοφαγωμένη κονσέρβα (παίρνω τις μεγάλες)
Μπα, μη ζητας συγνωμη σε ολους μας ετσι φαινεται.:sick: Και φαινεται και οταν μαζευουμε τα "δωρακια τους", οπως συνηθισαμε πια να τα λεμε.:P Βεβαια ο πατερας μου ελεγε οτι φρεσκο πραγμα δεν μυριζει ποτε, αλλα....:/:
Ωωωωω αυτα ειναι κατι παραπανω απο θετικα σχολια, την Δευτερα θα τις εχω οποτε θα γραψω και εγω τις εντυπωσεις μου ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back