Σειρά τροφής Arden

Γνωρίζει κανείς που στην Πάτρα πωλείται η Arden? Παράγγελνα από πετ4 αλλά καθυστερούν πολύ, και θα προτιμούσα να μπορώ να περνώ από εδώ κατευθείαν χωρίς τα εξοδα αποστολης!:whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κανε ενα τηλεφωνακι στον αντιπροσωπο να σου πει ποιο petshop στην Πατρα την εμπορευεται !!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ εξυπνο, ουτε που το σκεφτηκα!!:P Ευχαριστω πολυ!:D

Την ιδια τροφη ξεκινησα στο μικρο μου γατο λογω τροφικης αλλεργιας. Εχω την εντυπωση ομως οτι δε μπορεις να την βρεις σε καποιο πετ σοπ ή κτηνιατρειο παρα μονο στο ιντερνετ για ονλαην αγορα.
Εγω την πηρα απο εδω https://skopetoshop.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=77&Itemid=80.
Παρε να ρωτησεις αν στελνουν επαρχια,σε ποσες μερες ερχεται και ποσο ειναι τα μεταφορικα.

Γιατι καλε να μην μπορει να την βρει σε πετ??? Πολλα Pet shop την πουλανε είτε online,είτε κανονικα στο καταστημα τους. Με ένα τηλέφωνο στην εταιρεια θα ενημερωθει αμεσα για το που θα την βρει κοντα στο σπιτι της. :)

Ηξερα οτι υπαρχει μονο σε ονλαην πετ σοπ. Γενικα ειναι δυσευρετη τροφη.
Του πηρα σολομο αλλα δεν του αρεσει καθολου. Θα τον φαω εγω μου φαινεται!Η σενσιτιβ που ηθελα εχει ελλειψη.

Οχι οχι υπαρχει σε αρκετα μαγαζια. Δεν πωλειται μονο ονλινε.

Λοιπόν μετά από επικοινωνία με την εταιρία μου είπαν ότι θα την βρω στο κτηνιατρείο της κας Μπουρδάκου, Κανακάρη 212 & Τριων Ναυάρχων
τηλ:2610-3401 51.
Τηλεφώνησα και μου είπαν ότι την φέρνουν!( για όποιων άλλων ενδιαφέρεται).
Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας!:)

Δεν γνωρίζω αν υπαρχει κάποιο άλλο νήμα για τις τροφές Arden αλλά μιας και έπεσα πάνω στο φυλλάδιο της είπα να το σκανάρω να το έχουν για reference όσοι χρειάζονται πληροφορίες για την συγκεκριμένη τροφή. :)

Εγώ να προσθέσω την εμπειρία μου, έχω δοκιμάσει την adult κοτόπουλο και την kitten και έχω μείνει ευχαριστημένος και με τις δύο.
Υπέροχο τρίχωμα, πολλή ενέργεια και φαίνεται να του αρέσει πολύ!

Μοναδικό μειονέκτημα αν το θεωρεί κάποιος μειονέκτημα είναι ότι τα κακάκια του είναι πιο μαλακά επειδή είναι grain free.
Εγώ προσωπικά το βρίσκω πλεονέκτημα αυτό και από την στιγμή που είναι σχεδόν άοσμα με μια καλή άμμο δεν δημιουργεί κανένα θέμα.
Ίσως βέβαια κάποια γατάκια που έχουν πιο ευαίσθητο στομαχάκι να μην την δεχτούν τόσο εύκολα.

Scan0.jpg

Scan1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Scan0.jpg
    Scan0.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 159
  • Scan1.jpg
    Scan1.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 96
  • Scan0.jpg
    Scan0.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 159
  • Scan1.jpg
    Scan1.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 96
Τελευταία επεξεργασία:
Υπάρχει και η Arden για ευαίσθητο στομαχάκι;) Αυτή είχα πάρει στην Τέρψη μου εμπλουτισμένη με λάδι σολωμού (καθότι είναι και ψιλο-δυσκοίλια)
και όλα μια χαρά:)
Το μόνο "μειονέκτημα" σ'αυτές τις ολιστικές τροφές είναι οτι προσωπικά η οσμή τους με απωθεί λίγο, μυρίζουν αρκετά έντονα σε σχέση με τις υπόλοιπες συμβατικές:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Έδωσα στα νουμεράκια μου μια δίκιλη Arden light που μας έκαναν δώρο. Δεν έφτασε βέβαια μέχρι να τρώνε μόνο αυτή. Όταν τελείωσε πρόσθετα ακόμα λίγη από εκείνη που έτρωγαν πριν. Μετά πήραμε την Orijen cat & kitten.
Πολύ διακριτικά το έθεσες alcyone μου για τη μυρωδιά! Ανοίγω τη σακούλα και λιποθυμάω κάθε φορά! :sick::hehe:
Πάντως τα δικά μου την αλλαγή σε grain free τη δέχτηκαν πολύ καλά. Καθόλου διάρροιες δεν είχαμε. Μόνο που τα προϊόντα των κενώσεων μετατρέπουν το δωμάτιο σε Άουσβιτς, ειδικά αν τους έρθει σε δύο κοντά-κοντά!
Αλλά εφόσον μας έκατσε καλά και τους αρέσει (σα λιμασμένα κάνουν! ), χαλάλι τους! :)

Δίνω την light στον γάτο εδώ και 2 μήνες και έχω δει διαφορά στο τρίχωμα, είναι πιο ζωντανό, μαδάει λιγότερο. Από ενέργεια δεν είχε πρόβλημα.. Η μυρωδιά της μου φαίνεται πιο ήπια από άλλες grain free, ε και οι κροκέτες έχουν σχήμα καρδιάς χαχαχ.
Το μόνο που με προβληματίζει είναι τα μαλακά έως κάποιες φορές μους σοκολά κακά του. Τον ίδιο δεν δείχνει να τον ενοχλεί.

Πάντως τα δικά μου την αλλαγή σε grain free τη δέχτηκαν πολύ καλά. Καθόλου διάρροιες δεν είχαμε. Μόνο που τα προϊόντα των κενώσεων μετατρέπουν το δωμάτιο σε Άουσβιτς, ειδικά αν τους έρθει σε δύο κοντά-κοντά!

Πώς τα λες βρε Ειρήνη μου, πώς τα λες!
smiley-laughing021.gif

Πολύ διακριτικά το έθεσες alcyone μου για τη μυρωδιά! Ανοίγω τη σακούλα και λιποθυμάω κάθε φορά! :sick::hehe:

Εντάξει λοιπόν, βρωμοκοπάνε, βρωμάνε και ζέχνουν!:hehe:

Έτσι, να τα λέμε αυτά! :hehe:

Εμένα η μυρωδιά της τροφής δεν με ενόχλησε ποτέ ιδιαίτερα ούτε την θεώρησα έντονη!
Εντύπωση μου κάνει, μην σας πω ότι μου αρέσει κιόλας.. (ανώμαλος;)

Τώρα για τα κακάκια ναι μεν είναι μαλακά αλλά και πάλι η μυρωδιά τους δεν είναι τόσο έντονη όσο με άλλες τροφές που δοκίμασα.
Θυμάμαι μια φορά είχα δοκιμάσει sanabelle και μέσα σε 3 βδομάδες την αλλάξαμε γιατί κάθε φορά που έκανε "επίσκεψη" έπρεπε να εκκενώσουμε το σπίτι.
Σκεφτείτε ξυπνούσαμε από την μυρωδιά :P

Δεν θέλω να το φανταστώ καν!:hehe:
Καταλήγουμε λοιπόν στο [Μεταξύ δυο "κακών" ( εδώ κυριολεξία:P) το μη χείρον βέλτιστον]
Πόση σοφία βρε παιδί μου αυτοί οι αρχαίοι..:worship:

Λοιπόν...

2-3 φορές δεν κατάφερα να βρω την Arden κοτόπουλο και πήρα σολωμό.
Θέλω να σας προετοιμάσω ότι αν και σολωμός, μάλλον είναι δύσκολη τροφή για το γατί.

Την πρώτη φορά την έφαγε χωρίς διάθεση, την δεύτερη ούτε που την ακούμπησε.
Προτίμησε να μείνει νηστικός 2 μέρες παρά να φάει την τροφή.
Στο πετσοπ πήγα το ανέφερα και μου είπαν ότι για την συγκεκριμένη "γεύσ" τους έχουν πει και άλλοι κάποια παραπονάκια.
Πολύ περίεργο γιατι θεωρητικά είναι μια γεύση που θα έπρεπε να τρελαίνονται.
Σε κονσέρβα πχ του αρέσει πάρα πολύ.

Κάποια στιγμη θα δοκιμάσω και την sensitive από περιέργεια.
Πάντως το κοτόπουλο εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι μια εκαρειτκότατη τροφή που την λατρεύει κιόλας!

Πιστεύω και τα γατουλίνια μας έχουν κι αυτά τις προτιμήσεις τους. Πρόσφατα είχα πάρει κι εγώ της δικής μου arden τις κροκέτες με σολωμό (γιατί το λάδι σολωμού ούτε που να το φτύσει
b189.gif
) και μπορώ να πω τις τίμησε δεόντως!
emoticon-animal-067.gif

Αντίθετα με το κοτόπουλο δεν πολυ-ενθουσιάζεται. Τουτέστιν , περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα!:P

Δοκιμασαμε και ardent light. Την αγαπησαμε, με βαση κοτοπουλο, κροκετα λιγο πιο μικρη απο την adult σε σχημα καρδιας, επειδη ειναι λιγο μικροτερη στα ιδια γραμμαρια εχουμε και περισσοτερες κροκετες αρα περισσοτερο μασουλημα και δειχνει να ειναι χορταστικη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλη χρονια σε ολους!!. Θελω την βοηθεια σας. Μετα απο πολυ ψαξιμο και αλλαγη στην τροφη, κατεληξα να δινω arden grage τροφη στον γατουλη μου μαξ. Του δινω την light γιατι ειναι στειρωμενος. Εχει κανει πολυ ωραιο τριχωμα, δεν μυριζει το στομα του οπως οταν του εδινα την royal canin ,απλα εχει λιγο μαλακα κακα....
Δεν του μετραγα ποτε την τροφη, γιατι δεν ειναι καθολου λιγουρης, του εβαζα περιπου 80 γραμμ με 100 την ημερα. αλλα ποτε δεν τα τρωει ολα.. το θεμα ειναι οτι ηταν 4,700 οταν ξεκινησε την τροφη αυτη και τωρα εχει φτασει στα 4,200. σκεφτομαι να του δωσω την κλασικη και να του κοψω λιγο την light. Για να παχυνει λιγακη.. Ειναι και πολυ ζωηρουλης.. Επειδη ειναι ολα τις ιδιας εταιρειας πρεπει να την αναμειγνυω με την προηγουμενη? Διοτι μου ειπαν οτι αν ειναι της ιδιας μαρκας δεν χρειαζεται. Τι λετε?

arden_20grange.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• arden grange.jpg
    arden grange.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 32
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back