Bigbong
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RINIO
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bigbong
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστω πολυ!
CatLover09
Δραστήριο μέλος
Εγω την πηρα απο εδω https://skopetoshop.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=77&Itemid=80.
Παρε να ρωτησεις αν στελνουν επαρχια,σε ποσες μερες ερχεται και ποσο ειναι τα μεταφορικα.
RINIO
Νεοφερμένο μέλος

CatLover09
Δραστήριο μέλος
Του πηρα σολομο αλλα δεν του αρεσει καθολου. Θα τον φαω εγω μου φαινεται!Η σενσιτιβ που ηθελα εχει ελλειψη.
RINIO
Νεοφερμένο μέλος
Bigbong
Νεοφερμένο μέλος
τηλ:2610-3401 51.
Τηλεφώνησα και μου είπαν ότι την φέρνουν!( για όποιων άλλων ενδιαφέρεται).
Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας!

black_sherlock
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ να προσθέσω την εμπειρία μου, έχω δοκιμάσει την adult κοτόπουλο και την kitten και έχω μείνει ευχαριστημένος και με τις δύο.
Υπέροχο τρίχωμα, πολλή ενέργεια και φαίνεται να του αρέσει πολύ!
Μοναδικό μειονέκτημα αν το θεωρεί κάποιος μειονέκτημα είναι ότι τα κακάκια του είναι πιο μαλακά επειδή είναι grain free.
Εγώ προσωπικά το βρίσκω πλεονέκτημα αυτό και από την στιγμή που είναι σχεδόν άοσμα με μια καλή άμμο δεν δημιουργεί κανένα θέμα.
Ίσως βέβαια κάποια γατάκια που έχουν πιο ευαίσθητο στομαχάκι να μην την δεχτούν τόσο εύκολα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Αυτή είχα πάρει στην Τέρψη μου εμπλουτισμένη με λάδι σολωμού (καθότι είναι και ψιλο-δυσκοίλια) και όλα μια χαρά

Το μόνο "μειονέκτημα" σ'αυτές τις ολιστικές τροφές είναι οτι προσωπικά η οσμή τους με απωθεί λίγο, μυρίζουν αρκετά έντονα σε σχέση με τις υπόλοιπες συμβατικές

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Πολύ διακριτικά το έθεσες alcyone μου για τη μυρωδιά! Ανοίγω τη σακούλα και λιποθυμάω κάθε φορά!

Πάντως τα δικά μου την αλλαγή σε grain free τη δέχτηκαν πολύ καλά. Καθόλου διάρροιες δεν είχαμε. Μόνο που τα προϊόντα των κενώσεων μετατρέπουν το δωμάτιο σε Άουσβιτς, ειδικά αν τους έρθει σε δύο κοντά-κοντά!
Αλλά εφόσον μας έκατσε καλά και τους αρέσει (σα λιμασμένα κάνουν! ), χαλάλι τους!

Το μόνο που με προβληματίζει είναι τα μαλακά έως κάποιες φορές μους σοκολά κακά του. Τον ίδιο δεν δείχνει να τον ενοχλεί.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Πάντως τα δικά μου την αλλαγή σε grain free τη δέχτηκαν πολύ καλά. Καθόλου διάρροιες δεν είχαμε. Μόνο που τα προϊόντα των κενώσεων μετατρέπουν το δωμάτιο σε Άουσβιτς, ειδικά αν τους έρθει σε δύο κοντά-κοντά!
Πώς τα λες βρε Ειρήνη μου, πώς τα λες!
Πολύ διακριτικά το έθεσες alcyone μου για τη μυρωδιά! Ανοίγω τη σακούλα και λιποθυμάω κάθε φορά!![]()
Εντάξει λοιπόν, βρωμοκοπάνε, βρωμάνε και ζέχνουν!

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

black_sherlock
Νεοφερμένο μέλος
Εντύπωση μου κάνει, μην σας πω ότι μου αρέσει κιόλας.. (ανώμαλος

Τώρα για τα κακάκια ναι μεν είναι μαλακά αλλά και πάλι η μυρωδιά τους δεν είναι τόσο έντονη όσο με άλλες τροφές που δοκίμασα.
Θυμάμαι μια φορά είχα δοκιμάσει sanabelle και μέσα σε 3 βδομάδες την αλλάξαμε γιατί κάθε φορά που έκανε "επίσκεψη" έπρεπε να εκκενώσουμε το σπίτι.
Σκεφτείτε ξυπνούσαμε από την μυρωδιά

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Καταλήγουμε λοιπόν στο [Μεταξύ δυο "κακών" ( εδώ κυριολεξία
) το μη χείρον βέλτιστον]Πόση σοφία βρε παιδί μου αυτοί οι αρχαίοι..

black_sherlock
Νεοφερμένο μέλος
2-3 φορές δεν κατάφερα να βρω την Arden κοτόπουλο και πήρα σολωμό.
Θέλω να σας προετοιμάσω ότι αν και σολωμός, μάλλον είναι δύσκολη τροφή για το γατί.
Την πρώτη φορά την έφαγε χωρίς διάθεση, την δεύτερη ούτε που την ακούμπησε.
Προτίμησε να μείνει νηστικός 2 μέρες παρά να φάει την τροφή.
Στο πετσοπ πήγα το ανέφερα και μου είπαν ότι για την συγκεκριμένη "γεύσ" τους έχουν πει και άλλοι κάποια παραπονάκια.
Πολύ περίεργο γιατι θεωρητικά είναι μια γεύση που θα έπρεπε να τρελαίνονται.
Σε κονσέρβα πχ του αρέσει πάρα πολύ.
Κάποια στιγμη θα δοκιμάσω και την sensitive από περιέργεια.
Πάντως το κοτόπουλο εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι μια εκαρειτκότατη τροφή που την λατρεύει κιόλας!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Αντίθετα με το κοτόπουλο δεν πολυ-ενθουσιάζεται. Τουτέστιν , περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα!

black_sherlock
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spongebob21
Νεοφερμένο μέλος
Δεν του μετραγα ποτε την τροφη, γιατι δεν ειναι καθολου λιγουρης, του εβαζα περιπου 80 γραμμ με 100 την ημερα. αλλα ποτε δεν τα τρωει ολα.. το θεμα ειναι οτι ηταν 4,700 οταν ξεκινησε την τροφη αυτη και τωρα εχει φτασει στα 4,200. σκεφτομαι να του δωσω την κλασικη και να του κοψω λιγο την light. Για να παχυνει λιγακη.. Ειναι και πολυ ζωηρουλης.. Επειδη ειναι ολα τις ιδιας εταιρειας πρεπει να την αναμειγνυω με την προηγουμενη? Διοτι μου ειπαν οτι αν ειναι της ιδιας μαρκας δεν χρειαζεται. Τι λετε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool