Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CatLover09
Δραστήριο μέλος
Καλή χρονιά!Καλη χρονια σε ολους!!. Θελω την βοηθεια σας. Μετα απο πολυ ψαξιμο και αλλαγη στην τροφη, κατεληξα να δινω arden grage τροφη στον γατουλη μου μαξ. Του δινω την light γιατι ειναι στειρωμενος. Εχει κανει πολυ ωραιο τριχωμα, δεν μυριζει το στομα του οπως οταν του εδινα την royal canin ,απλα εχει λιγο μαλακα κακα....
Δεν του μετραγα ποτε την τροφη, γιατι δεν ειναι καθολου λιγουρης, του εβαζα περιπου 80 γραμμ με 100 την ημερα. αλλα ποτε δεν τα τρωει ολα.. το θεμα ειναι οτι ηταν 4,700 οταν ξεκινησε την τροφη αυτη και τωρα εχει φτασει στα 4,200. σκεφτομαι να του δωσω την κλασικη και να του κοψω λιγο την light. Για να παχυνει λιγακη.. Ειναι και πολυ ζωηρουλης.. Επειδη ειναι ολα τις ιδιας εταιρειας πρεπει να την αναμειγνυω με την προηγουμενη? Διοτι μου ειπαν οτι αν ειναι της ιδιας μαρκας δεν χρειαζεται. Τι λετε?
Αν δεν έχει πρόβλημα πάχους,δεν χρειάζεται να δίνουμε light τροφές.
Καλό είναι η αλλαγή να γίνεται σταδιακά κι ας είναι να δώσουμε ίδια μάρκα.
Έδινα παλιότερα και εγώ arden και όπως λες το τρίχωμα είχε γίνει φανταστικό αλλά στον μικρό μου έκανε φλεγμονή στο έντερο(μαλακά κακά έως διάρροια όσο έδινα αυτή την τροφή) και δεν ξαναέδωσα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rouli726
Δραστήριο μέλος
βεβαια αν εχεις 2 οπως εγω που τρωνε ο ενας του αλλου παιρνεις μια κ τελειωνεις χαχα
εχω δοκιμασει κι εγω αρντεν στο παρελθον στη μεγαλη μου γατα αλλα αφενος δεν χορταινε με τπτ, αφετερου βρωμουσε το μπανιο 1 ωρα αφοτου εκανε κ@κα κι επειδη ηταν μαλακα οπου καθοταν μετα αφηνε υπολειματα(μπλιαχ χχααχαχααχ).
αν στο δικο σου "καθεται" καλα, απλως αλλαξε τη σε κανονικη, με σταδιακη θα προτεινα κι εγω, αλλαγη.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρώτα τον κτηνίατρο για το αν μπορείς να δίνεις light, το ότι έχασε μισό κιλό ίσως έχει να κάνει με το ότι αυτή η τροφή είναι πιο θρεπτική και δεν έχει άλευρα και τέτοια, μπορεί δηλαδή να έχασε λίπος και να έγινε πιο αθλητικός. Καλύτερα τώρα το γιατρό και αποφάσισε έτσι

Εμείς αλλαγή από τη μια γεύση στην άλλη (ίδια εταιρία) αλλά και μεταξύ διαφορετικών εταιριών την κάνουμε μπαμ και κάτω, ως τώρα είμαστε τυχεροί!

spongebob21
Νεοφερμένο μέλος
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξέρω τι εμπειρίες έχουν οι υπόλοιποι, ενδιαφέρον πάντως.Τροφή αποφάσισε εσύ πόσες φορές θα του δίνεις, όμως να είναι μέχρι τη συνιστώμενη ποσότητα που γράφει πάνω το σακούλι της τροφής, η οποία ποσόσητα που αναγράφεται εκεί είναι η ημερήσια ποσότητα που πρέπει να τρώει ο γάτος. Εμείς 2 φορές τη μέρα βάζουμε φαΐ. Α και αν αλλάξεις μάρκα τροφής, ή και γεύση, τσέκαρε ξανά τη δοσολογία, καθώς μεταξύ εταιριών συχνά διαφέρουν αρκετά, ειδικά αν αλλάξεις ποιότητα τροφής, αλλά ακόμα και μεταξύ γεύσεων έχω δει διαφορές.
CatLover09
Δραστήριο μέλος
και εμένα μια φορά κάνουν. Σπάνια να πάνε και δεύτερη.Μπας και τρώει πολύ;
Εμείς 4 μικρά γεύματα τους δίνουμε και είναι μια χαρά.
εντιτ. Χοντρά είναι αλλά νορμάλ χοντρά!!!
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Ίσως να είναι δυσκοίλιος και να τα κάνει λίγα λίγα. Ή ίσως να τρώει εξωφρενικά πολύ αλλά δε μου φαίνεται, αν είναι ούτε 5 κιλά. Εκτός αν είναι το ότι επειδή η ρόγιαλ έχει σιτηρά του κινεί το έντερό του περισσότερο; Δεν ξέρω.
kat-cats
Διάσημο μέλος
manose
Νεοφερμένο μέλος
Η απορία μου ειναι: ως premium ειναι κατάλληλη και για τον στειρωμένο μου;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα φίλε manose και καλώς ήρθες στην παρέα μας.Κι εγώ πήρα τιμήν Arden εδω και καποιες μέρες γιατι άκουσα οτι ειναι απ τις πιο ποιοτικές!
Η απορία μου ειναι: ως premium ειναι κατάλληλη και για τον στειρωμένο μου;;

Την συγκεκριμένη τροφή δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ, πάντως και οι premium έχουν σειρά για στειρωμένα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manose
Νεοφερμένο μέλος
tammy
Νεοφερμένο μέλος
manose
Νεοφερμένο μέλος
Περισσότερο η ερώτηση αφορά την ιδιαιτερότητα των στειρωμενων αρσενικών και στο οτι η εταιρεία δεν εχει τίτλο ξεκάθαρα για στειρωμένα, σε συνάρτηση και με την υψηλή πρωτεΐνη, παρόλη την προφανως καλη της ποιότητα!
Nikos90
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
garfeild '15
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα. Η Pro Plan είναι μια αρκετά καλή τροφή και την ξέρω γιατί όταν είχαμε μόνο τον Garfield αυτή του έδινα. Έχει όμως δημητριακά, ανήκει στην κατηγορία premium. H Arden Grange επειδή δεν περιέχει δημητριακά ανεβαίνει κατηγορία στις super premium, αλλά περιέχει και αυτή, μαγιά και βύνη. Δεν την γνωρίζω αλλά θεωρητικά είναι πιο καλή. Εάν το γατονι δεν έχει πρόβλημα δυσανεξίας (όπως εμάς η Lagertha) σε καλύπτει. Εάν τώρα θέλεις ποιοτικότερη τροφή που να πλησιάζει στην φυσική διατροφή των αιλουροειδών, διότι τα αιλουροειδή είναι αμιγώς σαρκοφάγα (όχι όπως τα σκυλάκια που μπορούν να φανέ τα πάντα) μπορείς να κοιτάξεις στις ολιστικές-βιολογικές τροφές, που είναι 100% grain free. Ορισμένες από αυτές δεν έχουν και τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή με την Arden GrangeΣκέφτομαι να αλλάξουμε τροφή από την Pro Plan σε Arden Grange. Τη θεωρείτε ποιοτικοτερη σε σχέση με την Pro Plan;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool