Σειρά τροφής Biopate

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Καλημέρα.
Τον τελευταίο καιρό παίρνω αυτές τις κονσέρβες για τα γατόνια μου και θα ήθελα την γνώμη σας.
Η κονσέρβα βγαίνει σε διάφορες γεύσεις με τόνο, ρύζι και κάτι άλλο (τόνος με σαρδέλες, τόνος με κοτόπουλο, τόνος με σκουμπρί, τόνος με ρύζι). Εκεί που ψωνίζω την έχουν σε συσκευασία των 170g+100g.
Απ' ότι είδα στο site της εταιρείας(almonature.co.uk), είναι βιολογικές κονσέρβες χωρίς συντηρητικά. Τα γατιά μου τρελαίνονται γι' αυτές, τις εξαφανίζουν αμέσως! Από τιμή είναι καλούτσικες, τα 170g στοιχίζουν 0,90Euro.
Τα συστατικά τους απ'ότι μπορώ να καταλάβω συγκριτικά με κάποιες κριτικές που διάβασα είναι αρκετά καλά, απλώς θα ήθελα να ρωτήσω αν τις γνωρίζετε και τα σχόλια σας.
Επειδή η σίσσυ είναι μεγαλούλα(!!), θα ήθελα να ξέρω μην την τυχόν και δεν κάνει να τις τρώει. Διάβασα ότι ο τόνος δεν κάνει, αλλά αυτός είναι ειδικός για γάτες, οπότε φαντάζομαι ότι δεν θα έχει αλάτι.
Τί λέτε λοιπόν???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βάζω και μια φωτό μήπως καταλάβετε καλύτερα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• biopate.jpg
    biopate.jpg
    28,9 KB · Εμφανίσεις: 56
Εγώ δεν τις έχω πετύχει ακόμη αυτές τις κονσέρβες διότι σπάνια μπαίνω σε pet shops και όποτε τύχει είναι μόνο για άμμο. Έτσι κι αλλιώς, τα Νινόμελα κάνουν συγκεκριμένη διατροφή, αλλά αν τις βρω πουθενά θα τις πάρω να τις δοκιμάσουν. Καμιά φορά δεν κάνει κακό να κάνουμε ... "ζαβολιές" με το φαγητό μας:P

Πάντως, konstans, από όσα λες, καλές ακούγονται στη σύστασή τους (ειδικά αν δεν έχουν και συντηρητικά!)

τις συγκεκριμενες δεν τις ξερω καθολου. αλλα μου κανει εντυπωση οτι στις περισσοτερες κονσερβες γραφει οτι περιεχει νερο 80% η 90% (νομιζω δεν κανω λαθος). μου κανει λιγο εντυπωση αυτο. δεν ειναι παραξενο???

Ααααα!! Πολυ ωραία.Θα τις δοκιμάσουμε για τα χοντρά μας.Ωραία κονσέρβα (όπως μαρτυρά το άδειο μπωλ σε χρόνο ρεκόρ:cool:) ειναι και η SCHESIR.Τρελαίνονται;)

Νομιζω οτι αυτες τις εχει ο κτηνιατρος μας.Αλλα ειναι σε πιο μικρη συσκευασια(μιας μεριδας-σκαφακι) και στοιχιζουν περιπου 1 Ευρω.
Θυμαμαι οταν τον ρωτησα μου ειπε οτι ειναι βιολογικες, χωρις συντηρητικα, ειχα παρει τον τονο να δοκιμασουν τα γοτοπαιδα μου.
Δυστυχως ουτε το ενα ουτε το αλλο δεν εδειξε να πολυενθουσιαζετε.:hmm:
Παραδοξως την ιδια αντιδραση ειχαν και με τις shessir και τις Leonardo
κονσερβες παρ'ολο που φαινονται τοσο καλες ποιοτικα.:(
Μονο για τις Gourmet gold, perle και τις Sheba τρελενονται και τα δυο τους.:hmm::(

Καλημέρα.
Τον τελευταίο καιρό παίρνω αυτές τις κονσέρβες για τα γατόνια μου και θα ήθελα την γνώμη σας.
Η κονσέρβα βγαίνει σε διάφορες γεύσεις με τόνο, ρύζι και κάτι άλλο (τόνος με σαρδέλες, τόνος με κοτόπουλο, τόνος με σκουμπρί, τόνος με ρύζι). Εκεί που ψωνίζω την έχουν σε συσκευασία των 170g+100g.
Απ' ότι είδα στο site της εταιρείας(almonature.co.uk), είναι βιολογικές κονσέρβες χωρίς συντηρητικά. Τα γατιά μου τρελαίνονται γι' αυτές, τις εξαφανίζουν αμέσως! Από τιμή είναι καλούτσικες, τα 170g στοιχίζουν 0,90Euro.
Τα συστατικά τους απ'ότι μπορώ να καταλάβω συγκριτικά με κάποιες κριτικές που διάβασα είναι αρκετά καλά, απλώς θα ήθελα να ρωτήσω αν τις γνωρίζετε και τα σχόλια σας.
Επειδή η σίσσυ είναι μεγαλούλα(!!), θα ήθελα να ξέρω μην την τυχόν και δεν κάνει να τις τρώει. Διάβασα ότι ο τόνος δεν κάνει, αλλά αυτός είναι ειδικός για γάτες, οπότε φαντάζομαι ότι δεν θα έχει αλάτι.
Τί λέτε λοιπόν???

Τις έχω δει στο πετ σοπ από το οποίο αγοράζω κονσέρβες, αλλά δεν τις έχω πάρει ποτέ ως τώρα γιατί γράφουν "biopate" και δεν συμπαθώ το πατέ. Προτιμώ κρέας σε κομματάκια...αυτές οι κονσέρβες, Konstans, είναι πατέ, έτσι;:hmm:

Δεν τις είχα ξαναδεί. Έχει και για υπερήλικες γάτες;

Τις έχω δει στο πετ σοπ από το οποίο αγοράζω κονσέρβες, αλλά δεν τις έχω πάρει ποτέ ως τώρα γιατί γράφουν "biopate" και δεν συμπαθώ το πατέ. Προτιμώ κρέας σε κομματάκια...αυτές οι κονσέρβες, Konstans, είναι πατέ, έτσι;:hmm:
Nαι πατέ είναι. Βασικά είναι σαν τόνος κλασσικός με ρύζι στον πάτο. εμένα πάλι μόνο πατέ τρώνε οι κυρίες...περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε.......

Δεν τις είχα ξαναδεί. Έχει και για υπερήλικες γάτες;
Δεν ξέρω, τους είπα όμως να ρωτήσουν τον προμηθευτή και να μου παραγγείλουν.

Πάντως, η εταιρία αυτή (Almo Nature) βγάζει από τις καλύτερες κονσέρβες...οπότε αγοράστε άφοβα;)

Δεν ξέρω, τους είπα όμως να ρωτήσουν τον προμηθευτή και να μου παραγγείλουν.
Ωραία μόλις μάθεις θα μας ενημερώσεις έτσι;
Και στη δική μου αρέσει πολύ το πατέ.

εχω παει σε πολλα οταν παο Αθηνα και δεν τα εχω βρει ποτε και θελο πολη καιρο να τα δοκιμαζουνε η γατες μου. μπορειτε να μου πειτε στη περιοχη πευκη/μαρουση/κιφισια που μπορο να τα αγοραζο; ευχαριστο

εχω παει σε πολλα οταν παο Αθηνα και δεν τα εχω βρει ποτε και θελο πολη καιρο να τα δοκιμαζουνε η γατες μου. μπορειτε να μου πειτε στη περιοχη πευκη/μαρουση/κιφισια που μπορο να τα αγοραζο; ευχαριστο
Δυστυχώς εγώ τα ψωνίζω από Παλαιό Φάληρο και δεν γνωρίζω να σου πω.:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back