Σειρά τροφής Blue

Παντως εξαρταται κι απο την κονσερβα...κι απο την ποιοτητα της τροφης.Εγω που τα δικα μου ειχαν θεμα με το εντερο τους δινω βιολογικες κονσερβες ή σκετο κρεας και ψαρι και δεν εχουν κανενα προβλημα.Για τη Blue σου απαντησα στο προφιλ μου.
Που τις βρισκεις καλη μου τις βιολογικες κονσερβες;;..:eek:...θελω και εγω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: BLUE- Τροφή

Παιρνω τις Almo,μπορεις να τις δεις εδω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ξέρω τι να πω και τι να κάνω..από κονσέρβες δεν ακουμπάνε τίποτα!δούλευα σε κτηνιατρείο και είχα παραγγείλει ότι καλύτερο υπήρχε και ούτε να πλησιάσουν...από μαγειρευτό επίσης ...ουτε κοτόπουλο ούτε ψάρι ούτε μοσχάρι...
όλη μου τη ζωή ασχολούμαι με ζώα τόσο δύσκολα στο φαγητό πρώτη φορά!Πριν λίγο μίλαγα με ενα φίλο μου κτηνίατρο από αθήνα και μου είπε ότι το ιδανικό θα ήταν ο ένας που έχει προβλήματα με εμετούς και διάρροιες να τρώει sensitivity control αλλά έχει ψάρι και φοβάμαι πως θα πάει και αυτή στα αδεσποτάκια μου...τι να πρωτοπαραγγείλω???

Που τις βρισκεις καλη μου τις βιολογικες κονσερβες;;..:eek:...θελω και εγω...
Εφη υπαρχουν κι εδω, τις εχω βρει και Θεσσαλονικη επισης.

Απάντηση: BLUE- Τροφή

Καλησπέρα! Η Granatapet φαίνεται ενδιαφέρουσα τροφή! Και τα συστατικά της πολύ καλά (αλλά 500 mg L-carnitine???????). Πάντως το onlynaturalpet.eu δεν φέρνει (για την ώρα ίσως) τον "τύπο" τροφής με τα πουλερικά. Το καλό είναι πως η τροφή αυτή, από ότι έχεις πει και εσύ Άννα, δεν έχει μυρωδιά ψαριού. Αλήθεια την συνεχίζεις ακόμη την τροφή αυτή; Εντυπώσεις;

Γειά σας. Πήρα την Blue Wilderness για δοκιμή (συνήθως "τρώμε" Orijen), αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη με την δοσολογία. Αναφέρεται στην συσκευασία ότι η ημερήσια δόση πρέπει να είναι 1/2-3/4 της κούπας, που μου φαίνεται λίγο αυθαίρετο. Στο site τους δε, γράφει ότι η κούπα είναι 8oz (περίπου 220 γραμμάρια), που μου φαίνεται τεράστια ποσότητα. Αν της δίνω δηλαδή 120 γραμμάρια την ημέρα, θα γίνει βουβαλάκι!!.
Μήπως μπορεί κάποος να βοηθήσει.
Ευχαριστώ πολύ.

Καλησπέρα,
Καταρχάς η Blue Wilderness προορίζεται για γάτες εκτός σπιτιού, στις οποίες οι ανάγκες για ενέργεια είναι πολύ μεγαλύτερες σε σχέση με τις γάτες του σπιτιού. Επίσης το εάν μια γάτα παχύνει, εξαρτάται από την προδιάθεσή της, από τη δραστηριότητά της και το σημαντικότερο, από την ποιότητα της πρωτεΐνης της τροφής. Η ποιότητα της πρωτεΐνης στη συγκεκριμένη τροφή είναι υψηλή (κρέας κοτόπουλου, γαλοπούλας και ψαριού) και όχι καλαμπόκι, σιτάρι, άσπρο ρύζι κ.λπ.
Την θεωρώ πολύ καλή τροφή, αλλά αυτή η μυρωδιά (ψαρίλα) - για γάτες που δεν συμπαθούν το ψάρι - νομίζω ότι είναι δύσκολο να την φάνε. Πάντως εάν τρώνε με ευχαρίστηση μια από τις Acana, Orijen, Oliver's, Ziwipeak, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τους αρέσει και η Blue Wilderness.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back