escape
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η escape αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 122 μηνύματα.
26-05-10
23:24
Μόλις σήμερα ανακάλυψα αυτή τη γατοτροφή σ' ένα καινούργιο petshop. Πωλείται χύμα, με το κιλό. Απ' ότι μου είπε ο πετσοπάς, μεχρι τώρα πουλιόταν μέσω κτηνιάτρων και τώρα μπήκε στην αγορά. Είναι πολύ οικονομική (1,50?/κιλό)
Όμως δε μπορώ να βρω καμία πληροφορία στο διαδίκτυο.
Μήπως ξέρει κάποιος κάτι;
Όμως δε μπορώ να βρω καμία πληροφορία στο διαδίκτυο.
Μήπως ξέρει κάποιος κάτι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα.
28-05-10
11:25
Απάντηση: Γατοτροφή Bosch
https://www.boschpet.co.nz/
Εγω χρονια την εβλεπα σε καποια μαγαζια με κυνηγετικά ειδη...
Δεν την λες top τροφη.
https://www.boschpet.co.nz/
Mεσω κτηνιατρων???πουλιόταν μέσω κτηνιάτρων και τώρα μπήκε στην αγορά
Εγω χρονια την εβλεπα σε καποια μαγαζια με κυνηγετικά ειδη...
Δεν την λες top τροφη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
escape
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η escape αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 122 μηνύματα.
30-05-10
02:02
Χμ, αυτό εξηγεί την τιμή της...
Πάντως μπήκα στο site αλλά δε νομίζω ότι είναι η ίδια. Τϊποτα δε συμφωνεί (περιτυλιγμα, τιμή)
Το κακό είναι ότι κανονικά έπρεπε η μία γάτα να τρώει L/d, μου τελείωσε, δεν παρήγγειλα και στη Σύρο δεν υπάρχει πουθενά
Πάντως μπήκα στο site αλλά δε νομίζω ότι είναι η ίδια. Τϊποτα δε συμφωνεί (περιτυλιγμα, τιμή)
Το κακό είναι ότι κανονικά έπρεπε η μία γάτα να τρώει L/d, μου τελείωσε, δεν παρήγγειλα και στη Σύρο δεν υπάρχει πουθενά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum