Ingredients: Chicken (min. 4% chicken liver in the chunk), pork, minerals, egg, paprika, ß-1,3/1,6-glucan.
Additives per kg: Vitamin A 1 800 IU, vitamin D3 230 IU, vitamin E 11 mg, copper 1.4 mg (copper sulphate). Contains all vitamins and minerals your cat needs.
Nutritional value: Protein 9% (taurine 0.07%), fat 4%, fibre 0.5%, ash 2.0% (calcium 0.3%, phosphorous 0.3%, magnesium 0.02%), moisture 83%. Metabolisable energy: 275 kJ/100g.
Ποια ειναι η γνώμη σας??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπερα
, ενδιαφερεσαι να ταιζεις τις γατες σου μονο με κονσερβα?
Υπαρχει καποιο προβλημα υγειας?
Ή ψαχνεις καποια κονσερβα μονο για συμπληρωμα?
Απο οσο ξερω σημαντικο ειναι η ξηρα τροφη να ειναι καλης ποιοτητας και η κονσερβα να λειτουργει συμπληρωματικα.
Οπως και να εχει η υγρη τροφη βγαινει πιο ακριβη απο την ξερη.
Το θεμα της διατροφης ειναι πολυσυζητημενο και (παντα) ενδιαφερον.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!!) ξηρα τροφη αυτη την στιγμη τους εχω παρει την applaws!η κονσερβα ειναι συμπληρωματικη απλα θελω να τους δινω υγρη τροφη η οποια οσον αφορα την ποιοτητα να ειναι αρκετα καλη(μεχρι τωρα ετρωγαν την felix της purina). ουσιαστικα τρωνε μια κονσερβα ανα 3 μερες,κατ τ αλλα μονο ξηρα τροφη και ευτυχως δεν ειχαν ποτε προβλημα υγειας! μονο λιγα κιλακια παραπανω εχουν τα οποια τα απεκτησαν μετα την στειρωση..!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Την συγκεκριμένη μάρκα δεν την έχω ακούσει οπότε δεν γνωρίζω εάν θεωρείται καλή ή όχι.
Κατά την γνώμη μου, ίσως θα ήταν καλύτερο να τους έδινες από μια καλής ποιότητας κονσέρβα (όπως η Applaws που την θεωρώ από τις καλύτερες μάρκες για υγρή τροφή) μια φορά την εβδομάδα.
Δεν ξέρω εάν είναι και τόσο υγιεινό να τρώνε πιο συχνά για να είμαι ειλικρινής, εγώ στην δική μου της δίνω κάθε Κυριακή και κάθε Τετάρτη της δίνω σπιτικό νερόβραστο κοτόπουλο με καρότο.

nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημερα Danouz,και η ξηρα αλλα και η υγρη τροφη της applaws απο οσο το εχω ψαξει θεωρουνται απο τις καλυτερες!
Η υγρη τροφη εαν δεν υπαρχει καποιο θεμα υγειας ειναι καλο να δινεται συμπληρωματικα 1-2 φορες την εβδομαδα, αυτο
που κανεις περιπου, οποτε νομιζω οτι ακομα και αν δεν παρεις την πιο ακριβη και καλη εισαι οκ.
Παντως κι εγω την applaws δινω συνηθως σε κονσερβα

Καλες ειναι και οι almo nature, που μπορεις να τις βρεις και σε πιο μεγαλες συσκευασιες οποτε ερχονται πιο οικονομικες.
Εαν θελεις να κανεις οικονομια μαλλον θα πρεπει να ψαξεις για καποια φθηνοτερη ξηρα τροφη,
αλλα να μη χασεις την καλη ποιοτητα.
Φανταζομαι με 4 γατια παιρνεις την μεγαλυτερη συσκευασια που υπαρχει ε (7.5 kg)?
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Και η applaws και η arden grange και η orijen βγαινουνε σε 7,5 kg.
Παντως η applaws και η orijen εχουν πολυ μεγαλυτερη περιεκτικοτητα σε πρωτεινες, δεν ξερω ποσο χρονων ειναι οι γατες σου,
εαν ζουνε μεσα ή και εξω, και τι εχουνε συνηθισει να τρωνε.
Εγω εδω και λιγους μηνες παιρνω την arden grange, κοτοπουλο με ρυζι στα 7.5 κιλα, 35 ευρω και ειμαι πολυ ευχαριστημενη

Η εγγυος και τα γατακια της θα χρειστουν αλλη τροφη (kitten), μπορει να τη τρωει αυτην τη τροφη η γατουλα σου και οσο θα θηλαζει.
(Να σε ρωτησω και κατι εκτος θεματος, πως κι εχεις τις 3 στειρωμενες και τη μια οχι?)
Τα κιλακια παντως εαν μετρας τα γραμμαρια που δινεις μπορει και να τα χασουνε, η γνωστη γατοδιαιτα!

nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρωτησα επειδη ανεφερες οτι ειναι 4 χρονων και υπεθεσα οτι θα εχει κανει ηδη καποιες γεννες.
Οσο για το οτι η θυληκια πρεπει να κανει μια γεννα πριν στειρωθει δυτυχως ειναι μυθος
(κι εγω ετσι νομιζα μεχρι πριν λιγο καιρο), μπορεις να διαβασεις μερικες πληροφοριες εδω.
Να πανε ολα καλα και να χαρειτε τα μωρα σας ευχομαι

nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Τις εχω βρει και σε καποια pet shop, αλλα και online στο onlinepetshop.gr

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Το ότι η γάτα πρέπει να γεννήσει μια φορά πριν στειρωθεί είναι ένας μύθος κι ειλικρινά απορώ που το είπε αυτό η κτηνίατρος, καθώς το αναληθές αυτού του ισχυρισμού προέρχεται από το στόμα των ίδιων των κτηνιάτρων!

Εγώ στην δική μου δίνω την ξηρά τροφή της Acana που την θεωρώ από τις καλύτερες και βρίσκω την 2,5κιλη περίπου 21 ευρώ.
Έχω ακούσει ότι συμφέρει πολύ η 7,5κιλη αλλά δεν ξέρω εάν είναι τόσο εύκολο να την βρεις σε αρκετά petshops, εγώ δεν την έχω δει έως τώρα.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν είμαι σίγουρη για τις κονσέρβες Bozita αλλά δεδομένου ότι είναι Σουηδικές, δύσκολα θα αμφέβαλα για την ποιότητά τους...
Από συστατικά μια χαρά τις βλέπω..Σκέφτομαι μάλιστα να τις δοκιμάσω

Piwaki
Νεοφερμένο μέλος
Του αγόρασα bozita για δοκιμή αλλά δεν την έφαγε,δεν την άγγιξε καν...και μένα ρε παιδιά μόλις την άνοιξα βρώμαγε και ήταν πολύ σκούρα μέσα...Αντιθέτως τσακίζει τις κονσέρβες applaws,schesir,Gimpet (shiny cat),almo nature,πιο σπάνια miamor για ποικιλία. Πάντως επειδή κάθε γατάκι είναι διαφορετικό δοκιμάζεις και βλεπεις τι του αρέσει περισσότερο.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
αα κρίμα
αν δεν κάνω λάθος είναι κομματάκια πατέ έτσι? δεν ειναι κομματάκια κρέατος όπως πχ schesir ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Piwaki
Νεοφερμένο μέλος
Κρίμα καθόλου την έβαλα στα γατάκια της γειτονιάς και την έκαναν μιαμ. Ναι πατέ είναι,πολυ πικτή, την ανοίγεις και δεν τρέχει καθόλου φαντάσου πρέπει να πιέσεις το κουτί...
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Μμμ..Δεν μου αρέσουν τα πατέ..
Ειδικά η μεγάλη μου η γάτα, ούτε να τα βλέπει δε θέλει..
Αλλά από τα συστατικά ακούγεται καλή..Τι να πω? Μπορεί να είναι σαν την Acana που ναι μεν καλή αλλά από γεύση.....χιχιχιχι

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Tα πατε είναι καλύτερα από τις κονσέρβες με σάλτσες.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι πιο καλά από κονσερβούλες σε φυσικό ζελέ με ολόκληρα κομματάκια από κρέας?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool