zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι γάτες μου την τρώνε και τους αρέσει. Μου είπαν ότι έχει καλά συστατικά από την πείρα τους, αλλά να πω την αλήθεια δεν γνωρίζω και πολλά όσον αφορά αυτό το ζήτημα.
Είναι μάλλον Τσέχικης προέλευσης και τα 2 κιλά έχουν 10 ευρώ. Η συσκευασία είναι σακούλα που κρατάει τη φρεσκάδα ( σαν αλουμινένια από μέσα) και ξανακλείνει για καλύτερη διατήρηση.
Eίναι υποαλλεργική, δεν περιέχει σόγια, μοσχάρι,χοιρινό και GMO, αλλά αποκλειστικά έχει κοτόπουλο & ρύζι/ σολομό & ρύζι/ γαλοπούλα και ρύζι.
Έχει 5 είδη:
1) kitten
2) Indoor
3) Long Hair
4) Castrate και
5) Light
Έχει και φτηνή σειρά η εταιρεία.
Δεν ξέρω τα μακροχρόνια αποτελέσματα γιατί μόλις τελειώνω την πρώτη 2κιλη συσκευασία.
Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι τι τρίχωμά τους έχει γίνει πολύ απαλό. Δεν ξέρω αν φταίει η τροφή ή κάτι άλλο όμως.
Κάποιος άλλος έχει πείρα στην συγκεκριμένη τροφή, να μας ενημερώσει;

https://www.brit-petfood.com/
Εισαγωγέας για την Ελλάδα:
Ktiniatriki Co. Thivon 2, 19100 Megara Attikis Phone: 2296021544 Fax.: 2296027499 E-Mail: info@ktiniatriki.gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Έχω ακούσει καλά λόγια και για την σειρά για γάτες, , έχω πάρει και δοκιμάζω, τους αρέσει, και ενώ είναι Premioum τροφή, δεν έχει την ανάλογη τιμή.

Έχω καλές συστάσεις και απο 3 Κτηνιάτρους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Την παίρνω και εγώ. Ξέρω σίγουρα ότι για σκυλιά, που επίσης την παίρνω είναι καλή επιλογή.
Έχω ακούσει καλά λόγια και για την σειρά για γάτες, , έχω πάρει και δοκιμάζω, τους αρέσει, και ενώ είναι Premioum τροφή, δεν έχει την ανάλογη τιμή.
Έχω καλές συστάσεις και απο 3 Κτηνιάτρους.
Χαίρομαι που το ακούω αυτό.
Τζούλια τι σημαίνει Premioum τροφή;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Είναι υποτίθεται, ελεγμένες, έχουν τα σωστότερα συστατικά και σωστές αναλογίες, έχουν συνήθως πολλές γεύσεις και πολλά ήδη. Και έχουν φυσικά και τις Κτηνιατρικές που είναι για ειδικές περιπτώσεις, πχ πρόβλημα στο συκώτι, νεφρά, πάχος, κλπ κλπ.
Μου είπαν οι Κτηνίατροι που ρώτησα ότι η britt, ανήκει κανονικά σε αυτήν την κατηγορία, απλά η εταιρία που την κάνει δεν ήθελε να πληρώσει, για να εξασφαλίσει το δικαίωμα να ονομάζεται premioum. Έτσι, δεν αναγκάζεται και να έχει σε ψηλή τιμή τις τροφές.
Επίσης, δεν έχει δώσει το ίδιο διαφημιστικό πακέτο που έχουν ξοδέψει οι άλλες καλές.. με αποτέλεσμα να μπορεί να πουλάει οικονομικότερα.Αυτά έχω ακούσει...
Έχω συγκρίνει και την ανάλυση την συστατικών κ σε σχέση με τις original premioum.. και είδα ότι είναι τουλάχιστον ισότιμη, αν όχι και καλύτερη.
Διάρροιες κλπ δεν μου έκαναν...
Τώρα, όπως και σε όλα τα πράγματα.. θα δούμε....
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Έτσι λέγονται οι καλές τροφές, και μάρκες οπως πχ είναι και η hills, eukanuba, royal...
Είναι υποτίθεται, ελεγμένες, έχουν τα σωστότερα συστατικά και σωστές αναλογίες, έχουν συνήθως πολλές γεύσεις και πολλά ήδη. Και έχουν φυσικά και τις Κτηνιατρικές που είναι για ειδικές περιπτώσεις, πχ πρόβλημα στο συκώτι, νεφρά, πάχος, κλπ κλπ.
Μου είπαν οι Κτηνίατροι που ρώτησα ότι η britt, ανήκει κανονικά σε αυτήν την κατηγορία, απλά η εταιρία που την κάνει δεν ήθελε να πληρώσει, για να εξασφαλίσει το δικαίωμα να ονομάζεται premioum. Έτσι, δεν αναγκάζεται και να έχει σε ψηλή τιμή τις τροφές.Επίσης, δεν έχει δώσει το ίδιο διαφημιστικό πακέτο που έχουν ξοδέψει οι άλλες καλές.. με αποτέλεσμα να μπορεί να πουλάει οικονομικότερα.
Αυτά έχω ακούσει...
Έχω συγκρίνει και την ανάλυση την συστατικών κ σε σχέση με τις original premioum.. και είδα ότι είναι τουλάχιστον ισότιμη, αν όχι και καλύτερη.
Διάρροιες κλπ δεν μου έκαναν...
Τώρα, όπως και σε όλα τα πράγματα.. θα δούμε....
Μάλιστα. Σίγουρα θα δείξει στο μέλλον. Όσο για τις γνώμες ιατρών εύχομαι να είναι αληθινές, γιατί αν κρίνω από τους ιατρούς των ανθρώπων....άστα να πάνε. Ανάλογα ποιός τους δίνει μεγαλύτερη μίζα, τον εκθεάζουν κιόλας!

Πάντως θα συνεχίσω αφού ειδικά του Όλιο του αρέσει πάρα πολύ.
Η Νεφελίτσα πάλι βαριέται τα πάντα από τροφή ξηρά και πηγαίνει και τρώει λίγο - λίγο κάθε 10 λεπτά. Έπειτα τα σκεπάζει με την χαρακτηριστική κίνηση και μετά από λίγο ξανατρώει.

Πάντως αν είναι υπέυθυνη για το μαλακό τρίχωμα που έκαναν, τότε είναι σούπερ.

julia
Διακεκριμένο μέλος
Δεν προλαβαίνω να βάλω και του βάζουν χέρι στο μπώλ...
Πάντως να ξέρεις, οτι και η στείρωση παίζει μεγάλο ρόλο, στο φούντωμα και φτιάξιμο!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα πιο πολύ τρώνε του σκύλου!!
Δεν προλαβαίνω να βάλω και του βάζουν χέρι στο μπώλ...
Πάντως να ξέρεις, οτι και η στείρωση παίζει μεγάλο ρόλο, στο φούντωμα και φτιάξιμο!
Χαχα!

Τι εννοείς; Ότι μετά τη στείρωση γίνεται καλύτερο το τρίχωμα; Μα εμένα πέρασαν μόνο 10 ημέρες από τη στείρωση της Νεφέλης και ο Όλιο ακόμη δεν έχει στειρωθεί. Και στα 2 γατιά μου είδα διαφορά στο τρίχωμα τους. Άλλα κάτι άλλο φταίει, όχι η στείρωση.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Που την πουλάνε αυτή την τροφή παίδες![]()
Εγώ την παίρνω από την κτηνιατρική. Μιλάω για αθήνα γιατί δεν είδα αν είσαι στην επαρχία.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Εγώ την παίρνω από την κτηνιατρική. Μιλάω για αθήνα γιατί δεν είδα αν είσαι στην επαρχία.
Αθήνα είμαι οδό μήπως μπορείς να μου πεις?
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Δες εδώ αν σε βολεύει.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ox στην άλλη άκρη είναι![]()
Πάρτους μια που είναι εισαγωγική και ρώτα που αλλού τις βρίσκεις.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Είσαι η γνωστή ΟΥΡΑΝΙΑ και απλά άλλαξες αβατάρ;![]()
ναι καλέ

julia
Διακεκριμένο μέλος

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Ευχαριστουμε Θεια Zoo!

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ψάχνοντας για κάποια καλή αλλά οικονομικότερη λύση σε τροφή για ένα γατάκι που έχω δώσει για φιλοξενία μου την πρότειναν και εμένα. Ο γάτος την έφαγε με αρκετό ενθουσιασμό θα έλεγα. Παρατήρησα και εγώ ότι το τρίχωμά του έγινε απίστευτα απαλό.
A! Άρα από την τροφή είναι το μαλακό τρίχωμα.
Πολύ ωραία, χαίρομαι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολυ χαιρομαι για τα σχολια σας! Χαρη στο zooδακι θα την δοκιμασουμε συντομα κι εμεις!!
Ευχαριστουμε Θεια Zoo!![]()
Αυτό τώρα γιατί μου κάνει κάτι σε: σουδάκι, μπεζεδάκι, τσουρεκάκι...
Μάλλον είναι που πεινάω.
΄Αντε κουκλάκια μου να δούμε αν θα σας αρέσει κιόλας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool