ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αυτό τώρα γιατί μου κάνει κάτι σε: σουδάκι, μπεζεδάκι, τσουρεκάκι...
Μάλλον είναι που πεινάω.
΄Αντε κουκλάκια μου να δούμε αν θα σας αρέσει κιόλας.![]()

Νομιζω ο συνδιασμος που μας πηρες Θεια Zoo ειναι φανταστικος... Indoor και Longhair
...θα τους τα ανακακατεψω...(ολο τετοια τους κανω
)Ειρηνη εσυ ποιο τυπο τους πηρες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειρηνη εσυ ποιο τυπο τους πηρες?![]()
Mα λόγω ηλικίας φυσικά, kitten.

Εώς τους 12 μήνες μου είπε αυτός ότι πρέπει να τρώνε kitten, ανεξάρτητα αν στειρώθηκε η Νεφελίτσα. Η τροφή για στειρωμένα ζώα μου είπε είναι μόνο για ενήλικα, μετά τον 1 χρόνο.
Ξέρεις αν ισχύει αυτό;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

Σας έχω νεότερα. Εχθές πήγα στην κτηνιατρική και πήρα τροφή και ρώτησα και πήρα πληροφορίες.
Κατ΄αρχήν είναι οι εισαγωγείς με έδρα τα Μέγαρα Αττικής. Για να βρείτε που τις διαθέτουν, θα παίρνετε εκεί τηλέφωνο.
Τις διαθέτουν μόνο σε κτηνιάτρους και σε κτηνιατρικά είδη.
ΟΧΙ σε πετ-σοπ ( που πουλάνε ζώα).

Μου είπαν ότι η τιμή των 10 Ευρώ η 2κιλη σακούλα, θα ισχύει για 1 χρόνο ακόμη και ότι είναι τόσο φτηνή σε σχέση με την ποιότητά της και σε σύγκριση με άλλες ( πχ. Royal Canin), επειδή είναι ο εισαγωγέας και δεν υπάρχουν μεσάζωντες. Τον ρώτησα αν είναι θέμα μη διαφήμισης και μου είπε όχι, απλά τις διαθέτει χωρίς τους μεσάζωντες.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Τζούλια ευχαριστώ πολύ για την επιβεβαίωση.
Σας έχω νεότερα. Εχθές πήγα στην κτηνιατρική και πήρα τροφή και ρώτησα και πήρα πληροφορίες.
Κατ΄αρχήν είναι οι εισαγωγείς με έδρα τα Μέγαρα Αττικής. Για να βρείτε που τις διαθέτουν, θα παίρνετε εκεί τηλέφωνο.
Τις διαθέτουν μόνο σε κτηνιάτρους και σε κτηνιατρικά είδη.
ΟΧΙ σε πετ-σοπ ( που πουλάνε ζώα).
Μου είπαν ότι η τιμή των 10 Ευρώ η 2κιλη σακούλα, θα ισχύει για 1 χρόνο ακόμη και ότι είναι τόσο φτηνή σε σχέση με την ποιότητά της και σε σύγκριση με άλλες ( πχ. Royal Canin), επειδή είναι ο εισαγωγέας και δεν υπάρχουν μεσάζωντες. Τον ρώτησα αν είναι θέμα μη διαφήμισης και μου είπε όχι, απλά τις διαθέτει χωρίς τους μεσάζωντες.
Σε ευχαριστούμε zoo

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου είπαν οι Κτηνίατροι που ρώτησα ότι η britt, ανήκει κανονικά σε αυτήν την κατηγορία, απλά η εταιρία που την κάνει δεν ήθελε να πληρώσει, για να εξασφαλίσει το δικαίωμα να ονομάζεται premioum. Έτσι, δεν αναγκάζεται και να έχει σε ψηλή τιμή τις τροφές.![]()
Τζούλη δεν ισχύει αυτό, γιατί είδα τα αυτοκίνητα της εταιρείας (κτηνιατρικής-μένω κοντά τους) με τη διαφήμιση επάνω τους, που έγραφε Brit, premium food.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Να σημειώσω ότι διάβασα το πακέτο με την τροφή και γράφει: superpremium επάνω.![]()
Τόσο το καλύτερο λοιπόν!!

Μακάρι, να μην το καβαλήσουν το καλάμι, στις τιμές.. και βρεθούμε πάλι στην ίδια θέση.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σημερα τη δοκιμασαμε κι εμεις!
Νομιζω ο συνδιασμος που μας πηρες Θεια Zoo ειναι φανταστικος... Indoor και Longhair...θα τους τα ανακακατεψω...(ολο τετοια τους κανω
)
Ειρηνη εσυ ποιο τυπο τους πηρες?![]()
συνδιαμος Indoor και Longhair στα μεγαλα!
Πεσανε με τα μουτρα, τους αρεσε πολυ!!!

Απλα θελω να δω και την αντιδραση του εντερου τους

το Σεμελακι με τo kitten δεν το αγγιξε καν...θα της το ανακατεψω ομως με τη τροφη που τρωει τωρα μηπως και το συνηθισει....
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Πεσανε με τα μουτρα, τους αρεσε πολυ!!!
το Σεμελακι με τo kitten δεν το αγγιξε καν...
Κι εμένα πέφτουν με τα μούτρα όταν πεινάνε. Μόλις χορτάσουν σκάβουν να το σκεπάσουν...ειδικά η Νεφέλη.

Κρίμα που δεν άρεσε στη Σεμέλη.
Μάλλον δεν θέλει να αλλάξει τη γεύση που έχει συνηθίσει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
στο Kitten ειναι παραξενη κι εντονη η γευση...πιο πολυ μυριζει κατι φυτικο...Κι εμένα πέφτουν με τα μούτρα όταν πεινάνε. Μόλις χορτάσουν σκάβουν να το σκεπάσουν...ειδικά η Νεφέλη.
Κρίμα που δεν άρεσε στη Σεμέλη.Μάλλον δεν θέλει να αλλάξει τη γεύση που έχει συνηθίσει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Αυτό τώρα γιατί μου κάνει κάτι σε: σουδάκι, μπεζεδάκι, τσουρεκάκι...