Σειρά τροφής Coshida

moudania123

Νεοφερμένο μέλος

Ο moudania123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Πάτε στο λίντλ και αγοραστε Coshida.:)Η γατούλα μου τα λατρεύει!!!!:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Coshida

συμφωνω! και οικονομικα..!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το πόσο αρέσει μια τροφή στις γάτες και το πόσο οικονομική είναι δεν μπορούν να είναι τα μοναδικά (ούτε καν τα βασικά) κριτήρια για την επιλογή της. Αυτά που πρέπει πρώτα απ' όλα να κοιτάμε είναι η διατροφική της αξία, ανάλογα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε γατιού, και οι πρώτες ύλες από τις οποίες παρασκευάζεται.
Ρίξτε μια ματιά στις κριτικές γατοτροφών και θα πάρετε μια ιδέα για το πώς πρέπει να επιλέγουμε την τροφή της γάτας μας, ώστε να εξασφαλίσουμε πρώτα απ' όλα την υγεία της.:)

Ετσι ακριβώς.Για την ακρίβεια όσο πιο πολύ τρελαίνονται για μια τροφή τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει να είναι σκάρτη.Στις φτηνές τροφές βάζουν πολλά πρόσθετα μέσα για να τους ανοίγουν τη όρεξη κι ετσι να τρώνε πιο πολύ κι αυτοι να πουλάνε πιο πολύ,κλπ,κλπ.
Θέλει ψάξιμο και ποτέ φτηνή τροφή των σούπερ μάρκετ αν δε θέλετε η γάτα σας να πάθει καρκίνο...και όχι κονσέρβες,μόνο καλή ξηρά τροφή και κάποιες φορές βραστό κοτόπουλο ή ψάρι.
Ενημερωθείτε και καλή επιτυχία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω ακουσει για αυτα και τα εχω δει κιολας αλλα επειδη ειναι του λιντλ και επειδη ειναι και φθηνα τα απεφυεγα....!Μα τωρα θα το ξερω να τα παιρνω!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά, εγώ της δικιάς μου της παίρνω royal canin. Για 'μένα είναι πολύ καλή τροφή, αλλά δεν είναι οικονομική..

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Εχω ακουσει για αυτα και τα εχω δει κιολας αλλα επειδη ειναι του λιντλ και επειδη ειναι και φθηνα τα απεφυεγα....!Μα τωρα θα το ξερω να τα παιρνω!!!

Ναι, παιδιά, το coshida είναι το καλύτερο. Με αυτήν ταΐζω και τις αδέσποτες γάτες!!!!:clapup:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back