Hlianna
Διάσημο μέλος
Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα.
23-05-10
02:38
τον γιατρο ρωτησα οχι πετ σοπ...
ωμο λαδι ελιας μια φορα τη μερα μου ειπε!
το ηξερα κ γω αυτο απλα ειπα να ρωτησω καλυτερα...
βοηθαει στο να μην πεφτει η τριχα κ τους κ να μενει γυαλιστερη![]()
εγω θα σου ελεγα να μην δινεις τοσο συχνα λαδι..και αλλοι κτηνιατροι λενε οτι κανει καλο η ενεση για τους οιστρους..δεν σημαινει οτι οντως κανει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.217 μηνύματα.
23-05-10
11:32
εγω θα σου ελεγα να μην δινεις τοσο συχνα λαδι..και αλλοι κτηνιατροι λενε οτι κανει καλο η ενεση για τους οιστρους..δεν σημαινει οτι οντως κανει..
οντως παιδια...θυμαμαι και την Δωρα καποια στιγμη ,νομιζω,που ελεγε κατι για το λαδι...και μην ξεχναμε οτι δυστυχως οι κτηνιατροι στην ελλαδα δεν ασχολουνται πολυ με γατες...και τους διαφευγουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ πραγματα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
Η fnou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 1.012 μηνύματα.
24-05-10
20:10
παντως αυτες τις μερες που τους δινω εχω δει μεγαλη διαφορα σην τριχα τους!
βεβαια εμεις εχουμε ελιες κ το λαδι ειναι δικο μας,δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο
δυο μερες θα τους δωσω ακομα κ μετα θα σταματησω
τι γινεται με το λαδι?
γιατι δεν κανει να τους το δινουμε???
βεβαια εμεις εχουμε ελιες κ το λαδι ειναι δικο μας,δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο

δυο μερες θα τους δωσω ακομα κ μετα θα σταματησω

τι γινεται με το λαδι?
γιατι δεν κανει να τους το δινουμε???
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum