Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
14-06-10
20:48
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2311270:Μα αυτο θελω να σου πω, οτι δεν εχει τετοια πραγματα στα συστατικα. Το μονο τεχνητα προστεθιμενο ειναι οι βιταμινες. Και σιγουρα, τα βραβεια δειχνουν πολλα πραγματα, απλα επειδη μου ανεφερες την τιμη ως κριτηριο, εκει διαφωνω καθετα.
Δεν λεω οτι εχουν πληρωσει καλεΟυτε οτι δεν ειναι καλες τροφες. Αλλα οπως και στους ανθρωπους, ετσι και στις γατες δεν κανουνε ολες οι τροφες για ολα τα στομαχια
![]()
μαρη..δεν ειπα οτι ΕΣΥ τα λες...γενικα μιλαω...και το οτι δεν κανουν ολες οι τροφες για ολα τα στομαχια..ναι ..συμφωνω..απλα ,εγω αυτο που πιστευω ειναι οτι το να τρωνε τα γατια μας μια τροφη πιο ευχαριστα απο μια αλλη,δεν λεει απολυτως τπτ..μη σου πω οτι δεν μου λεει παντα και το γυαλιστερο τριχωμα...ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ειναι το θεμα τι κανουν οι τροφες..και αυτο σιγουρα δεν μπορουμε να το ξερουμε για καμμια τροφη,...διοτι χρυσο μου...τι να το κανω εγω το γυαλιστερο τριχωμα....αν δεν ειναι ζωντανβος ο γατος μου;;;

...φτου,φτου,φτου παναγιτσα μου....λεμε τωρα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα.
14-06-10
21:15
πστευω οτι δεν υπαρχει λογος να γινεται αυτη η κουβεντα..εχει γινει ξανα και ξανα και ολοι εχουμε διαφορετικη αποψη
πριν ηταν η royal τωρα ειναι η οριτζεν και η ακανα και αργοτερα θα βγει μια τροφη καλυτερη απο αυτες..θεμα marketing και ανταγωνισμου μεταξυ των εταιριων ειναι..ας μην υποτιμουμε ομως και τις αλλες τροφες που ειναι εξισου καλες και μεχρι τωρα τις θεωρουσαμε τις καλυτερες
..δεν υπαρχουν μονο οι οριτζεν και ακανα και δεν ταιριαζουν σε ολα τα γατια αυτες οι τροφες οπως επισης μπορει και το πορτοφολι μερικων να μην αντεχει να παρει τοσο ακριβη τροφη
πριν ηταν η royal τωρα ειναι η οριτζεν και η ακανα και αργοτερα θα βγει μια τροφη καλυτερη απο αυτες..θεμα marketing και ανταγωνισμου μεταξυ των εταιριων ειναι..ας μην υποτιμουμε ομως και τις αλλες τροφες που ειναι εξισου καλες και μεχρι τωρα τις θεωρουσαμε τις καλυτερες
..δεν υπαρχουν μονο οι οριτζεν και ακανα και δεν ταιριαζουν σε ολα τα γατια αυτες οι τροφες οπως επισης μπορει και το πορτοφολι μερικων να μην αντεχει να παρει τοσο ακριβη τροφη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα.
14-06-10
21:17
πστευω οτι δεν υπαρχει λογος να γινεται αυτη η κουβεντα..εχει γινει ξανα και ξανα και ολοι εχουμε διαφορετικη αποψηπριν ηταν η royal τωρα ειναι η οριτζεν και η ακανα και αργοτερα θα βγει μια τροφη καλυτερη απο αυτες..θεμα marketing και ανταγωνισμου μεταξυ των εταιριων ειναι..ας μην υποτιμουμε ομως και τις αλλες τροφες που ειναι εξισου καλες και μεχρι τωρα τις θεωρουσαμε τις καλυτερες
![]()
Aσε μας κοπελα μου να κονταροχτυπηθουμε ποια ειναι η καλυτερη τροφη!

Πουπυ, ελα, σε προκαλω σε μονομαχια μεχρι θανατου την αυγη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
14-06-10
21:45
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2311320:Aσε μας κοπελα μου να κονταροχτυπηθουμε ποια ειναι η καλυτερη τροφη!![]()
Πουπυ, ελα, σε προκαλω σε μονομαχια μεχρι θανατου την αυγη![]()
αχαχαχαχα..τωρα το ειδα!!!!!!!!!!

....ναι μαρη ηλιαννα...τι πεταγεσαι εσυ σαν την τσ...(δεν θα το πω..

)...εγω θελω κονταροχτυπηματα με την αφροδιτουλα μου!!!!

MissKit
Επιφανές μέλος
Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα.
14-06-10
21:55
Απάντηση: Tροφές Equilibrio
Τσούπρες χαραμίζεστε! 10 βήματα, πάρτε τα όπλα και ξεκινάμε! Όποιος βαρέσει πρώτος!
Έφη αν μπει κανένας από την εταιρεία της όριτζεν στο mycat θα σου δώσει ποσοστά!
Τσούπρες χαραμίζεστε! 10 βήματα, πάρτε τα όπλα και ξεκινάμε! Όποιος βαρέσει πρώτος!

Έφη αν μπει κανένας από την εταιρεία της όριτζεν στο mycat θα σου δώσει ποσοστά!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
14-06-10
21:57
Έφη αν μπει κανένας από την εταιρεία της όριτζεν στο mycat θα σου δώσει ποσοστά!![]()
ναι...ναι!!!!!!!!!!

...παρακαλω πολυ τα ποσοστα μου θα τους πω!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki