Σειρά τροφής Friskies

Νικο?
Ιδεα:
Γιατι δεν μας κανεις ενα αρθρο στο Mycat σε σχεση με τη σωστη και ισορροπημενη διατροφη της γατας? Χωρις να διαφημισεις εταιρια! :)
Εκτος αν υπαρχει τετοιο αρθρο:hmm::redface::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νικο εγω λεω να μας κανεις τουλαχιστον μια σωστη κριτικη για την Acana και την Orijen,να εχουμε που να παραπεμπουμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εν καιρώ Γιουλη μ ,εν καιρώ!:D

Ναι σωστο και αυτο.Θα το κανω απλα δεν ξερω ποτε σιγουρα.
Εχω μπλεξει με την εργασια μου (Ανατομια σκυλου) κ ειμαι λιγο στα χαμενα...:redface:

Νικο εγω λεω να μας κανεις τουλαχιστον μια σωστη κριτικη για την Acana και την Orijen,να εχουμε που να παραπεμπουμε.

και για την Acana και Orijen να μας γραψεις συμφωνω...
ειμαι μια πολυ ικανοποιημενη "καταναλωτρια" και απαιτω να ειμαι ενημερωμενη:lol::lol::lol::lol:
Καλυψω, Σεμελη και ο καταναλωτης Μορφεας :rolleyes:

Ναι σωστο και αυτο.Θα το κανω απλα δεν ξερω ποτε σιγουρα.
Εχω μπλεξει με την εργασια μου (Ανατομια σκυλου) κ ειμαι λιγο στα χαμενα...:redface:
ελα μωρε...σωμα, κεφαλι, 4 ποδια μια ουρα εκει και κατι να κρεμεται:redface: και τελειωσες:lol::lol::lol:

βρε παιδια το χ@#$σαμε το θεμα του ανθρωπου για τα friskies:redface::redface::lol:

χαχχαχααααχαχαχααχα :lol:
Εγω ειπα στον καθηγητη μου...Να σας φερω εδω το καμαρι μου να τελειωνουμε??? Δεν ηθελε ομως...:redface:

Συγγνώμη secretsoul...Παρεκτραπηκαμε ...
Επισης να σου πω,πως οτι δινεις στην τροφη το γλυτωνεις απ'τον γιατρο. Διάρροιες,αλλεργειες κτλ...

έχω δοκιμάσε αρκετές τροφές μέσα στο 2μηνο που έχω τον Γατούλη
η friskies είναι μία από αυτές που ούτε καν δοκίμασε, μόνο μύρισε.

Εμένα πάντως με friskies & Whiskas είχα πρόβλημα

Τις αποβάλει (εμεττός) και επίσης εχανε πολύ τρίχα

τώρα του παίρνω τις καλύτερες (διαφορετικές κάθε φορά για να μην τις βαριέται) και είμαι οκ. Και καλύτερη διατροφή, και καλύτερο τρίχωμα και καλυτερα δοντάκια

εγω της δινω frieskies και την βλεπω μια χαρα οχι μονο τις τροει αλλα θελει κ περισσοτερο απο αυτες που τις βαζω της αρεσουν πολλυ...:):):hmm::hmm::):):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

έχω δοκιμάσε αρκετές τροφές μέσα στο 2μηνο που έχω τον Γατούλη
η friskies είναι μία από αυτές που ούτε καν δοκίμασε, μόνο μύρισε.

Καλησπερα drifter,
Εισαι ο "γνωστος" drifter του greek KISS Army??? :hmm:
Το λεω λογω της photo που εχεις στο avatar σου.... ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω παντως το δικο μου το γατουνακι το ταιζω απ την πρωτη στιγμη που το πηρα friskies και δεν εχει παθει κατι...
Μ αυτα που διαβαζω εδω βεβαια εχω τρομοκρατηθει τι μπορει να μου βγαλει στην πορεια...δεν ειχα ιδεα οτι ειναι τοσο χαλια τροφη η friskies...
Νιωθω τυψεις....Θα την αλλαξω αμεσα..με τι δεν ξερω!!!!
Ειμαι και ανεργη εδω και 4 μηνες...θα με ξεπαραδιασει το τρυζονι μου, αλλα χαλαλι του! :redface:

εγω και frieskies της δινω και κονσερβες τις δινω κανενα ψαρακι τωρα τι ειναι ποιο καλο δεν ξερω λες να την αλλαξω και εγω??να της παρω κατι καλυτερο?:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

Eγω μολις μου τελειωσει η friskies που εχω θα του παρω κατι καλυτερο, απλα ειμαι πολυ περιορισμενη οικονομικα και γι αυτο δεν εψαξα ποτε κατι καλυτερο απ αυτο...:(
Απ την αλλη σκεφτομαι οτι αν ο γατουλης μου παρεμενε στο δρομο απ οπου τον μαζεψα δεν θα ετρωγε κατι καλυτερο..
Απ την αλλη παλι, οσο καλυτερα τρεφεται τοσο περισσοτερα χρονια θα μου χαριζει την συντροφια του...οποτε...θα την αλλαξω σιγουρα.
Κι εγω δε ξερω με τι αλλα θα διαβασω εδω αναλυτικα τα σχολια των πιο εμπειρων γατομαμαδων, θα κανω κανα δυο δοκιμες και οτι επιλεξει το γατουνακι μου! :D

κ εγω δεν δουλευω αλλα οταν τελειωσει σκεφτομαι να παω να παρω στον κτηνιατρο...αλλα και το φαγητο του σπιτιου δεν την χαλαει παντος...

Απάντηση: Διάφορες φήμες για FRISKIES

https://www.bornfreeusa.org/facts.php?p=359&more=1

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Διάφορες φήμες για FRISKIES

Το θέμα ειναι πολυ παλιο απ' οτι βλεπω αλλα εγω ειμαι νεος στο φορουμ κι ετσι θα ηθελα να πω την γνωμη μου. Με friskies μεγαλωσαν γενιες και γενιες απο γατες. Γνωριζω γατες που ετρωγαν αποκλειστικα friskies και 20αρισαν. Αλλωστε ποσα χρονια ειναι που ο μεσος γατας ασχολειται τοσο πολυ με τις τροφες; Σε λιγο θα πρεπει να γινουμε βιοτεχνολογοι για να ταϊσουμε ενα γατι. Εγω δεν δινω friskies. Δεν ξερω αν με την τροφη που της δινω (PRO PLAN aftercare) θα ειναι πιο υγιης αλλα το ευχομαι και ελπιζω να μην ειναι ολα θεμα μαρκετινγκ. Το καλο της υποθεσης ειναι οτι η Μασκα δεν τρωει μονο ξηρα αλλα λογω τοπου διαμονης εχει τσακισει αρουραιους, ποντικια, σαυρες κτλ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το καλο της υποθεσης ειναι οτι η Μασκα δεν τρωει μονο ξηρα αλλα λογω τοπου διαμονης εχει τσακισει αρουραιους, ποντικια, σαυρες κτλ.

Ατόφια πηγή πρωτεϊνών :P:P:P

Ατόφια πηγή πρωτεϊνών :P:P:P

Ετσι ακριβως. Στους αρουραιους τρωει ολο το σωμα και αφξνει το κεφαλι. Τα πιο μικρα ποντικια τα τρωει ολοκληρα το ιδιο και τις σαυρες. :D

Τα ίδια κάνει κι η Μάγια της μαμάς μου. Ενώ την ταίζουν την κυρία και την έχουν στα όπα όπα έχει γίνει μάστιγα για τα ζωντανά της αυλής. Πιάνει πουλιά στον αέρα (κυριολεκτικά), αποκεφαλίζει ποντίκια... όλο βρίσκουμε φτερά πουλιών σκόρπια ή διαμελισμένα ποντίκια με μακριές ουρές :sick: Το τέρας... :devil:
Κάποια χελιδώνια έφτιαξαν φωλιά στο υπόστεγο.. όλη την ώρα παραμονεύει από κάτω.. τα χει αγχώσει άσχημα τα καϋμένα..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back