evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
κομμάτι ζωικού λίπους, κυρίως χοιρινό, που διατηρείται και καταναλώνεται παστό ή καπνιστό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
1)Αρχικα η τιμη της ...30 Ε

2)Καπου διαβασα οτι υπερβολικη χρηση προτεινων μπορει να προκαλεσει βλαβη στα νεφρα...Ισχυει; Μηπως αντι για καλο παμε να τους προκαλεσουμε κακο τελικα;
Φυσικα μολις τελειωσει την sypreme Cat δεν θα της ξαναπαρω....1 κιλο της πηρα δοκιμαστικα. Ακου greaves kai hemoglobin
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Με την Οριζεν εχω 2 επιφυλαξεις
1)Αρχικα η τιμη της ...30 Ε
2)Καπου διαβασα οτι υπερβολικη χρηση προτεινων μπορει να προκαλεσει βλαβη στα νεφρα...Ισχυει; Μηπως αντι για καλο παμε να τους προκαλεσουμε κακο τελικα;
Φυσικα μολις τελειωσει την sypreme Cat δεν θα της ξαναπαρω....1 κιλο της πηρα δοκιμαστικα. Ακου greaves kai hemoglobin
1) μη ξεχνας ομως οτι θα τρωει λιγοτερο σε σχεση με την rc. Επιπλεον, καποια κοριτσια την παιρνουν γυρω στα 40-45 ευρω τα 7 κιλα!
2) δεν ισχυει. Σημαντικο ρολο παιζει η προελευση της πρωτεινης. Αν ειναι φυτικη, κανει μεγαλυτερη ζημια στα νεφρα και στο ουροποιητικο συστημα. Ακομα και γατες που εχουν προβλημα στα νεφρα, δεν εχουν παρουσιασει επιδεινωση οταν ταιστηκαν με τροφη πλουσια σε πρωτεινες (μπορεις να ψαξεις για ερευνες στο google scholar). Επισης μη ξεχνας οτι το ποντικι που τρωει η γατα στην φυση εχει πολυ περισσοτερη πρωτεινη απο οτι οι τροφες του εμποριου! Ακομα και μια μετρια κονσερβα, εχει γυρω στο 45-50% πρωτεινη!
χαλια τροφη δεν ειναι, εξαρταται με ποια θα την συγκρινεις, αν την συγκρινεις πχ με την οριτζεν ειναι πολλα σκαλοπατια κατωτερη, αν την συγκρινεις με hills ειναι ανωτερη για μενα..
οντως, η hill's ειναι εντελως χαλια
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Εγώ δεν έχω πολλές επιλογές...αφού Όριτζεν και Ακάνα δεν θέλουν ή θα πάω σε Αpplaws ή αυτήν εδώ την οργανική...πως την βλέπεις Ηρώ;
By Nature Pet Foods
No Corn • No Wheat • No Soy
Help keep your pet feeling young with a powerful mix of vitamins, minerals and antioxidants to promote a strong immune system. Formulated to help support your pet's natural defenses against the effects of aging, illness, physical and environmental stress.
Ingredients: Organic Chicken, Chicken Meal, Organic Ground Barley, Organic Ground Oats, Organic Brown Rice, Fish Meal, Organic Chicken Hydrolysate, Organic Peas, Organic Flaxseed Meal, Natural Flavors, Chicken Fat (Stabilized with Mixed Tocopherols), Salt, Potassium Chloride, Taurine, Vitamin E Supplement, Choline Chloride, Zinc Sulfate, Zinc Proteinate, Vitamin A Supplement, Vitamin D3 Supplement, Organic Dried Tomatoes, Organic Cranberries, Organic Carrots, Organic Kelp, Organic Spinach, Dried Chicory Root, Turmeric, Niacin Supplement, Ferrous Sulfate, Manganese Sulfate, d-Calcium Pantothenate, Manganese Proteinate, Copper Proteinate, Thiamine Mononitrate, Copper Sulfate, Vitamin B12 Supplement, Riboflavin Supplement, Pyridoxine Hydrochloride, Calcium Iodate, Folic Acid, Biotin, Sodium Selenite, Rosemary Extract, Dried Yeast Fermentation Solubles.
Calorie Content: 350 kcal/cup**
Guaranteed Analysis:
Crude Protein (minimum) 32% Crude Fat (minimum) 12% Crude Fiber (maximum) 4% Moisture (maximum) 10% Ash (maximum) 7% Magnesium (maximum) 0.10% Copper (minimum) 35 mg/kg Manganese (minimum) 35 mg/kg Zinc (minimum) 200 mg/kg Vitamin A (minimum) 17,600 IU/kg Vitamin E (minimum) 165 IU/kg Taurine (minimum)* 0.15% Omega-3 Fatty Acids (min.)* 0.50% Omega-6 Fatty Acids (min.)* 3.50% * Not recognized as an essential nutrient by the AAFCO Cat Food Nutrient Profiles.
By Nature Organics Chicken Formula for Cats is formulated to meet the nutritional levels established by the AAFCO Cat Food Nutrient Profiles for maintenance
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
1) μη ξεχνας ομως οτι θα τρωει λιγοτερο σε σχεση με την rc. Επιπλεον, καποια κοριτσια την παιρνουν γυρω στα 40-45 ευρω τα 7 κιλα!
Xmmm...εγω βρηκα με 30 τα 2.5 κιλα...Αρα τα 7 κιλα 40-45 ευρω ειναι καλη τιμη....Που μπορω να βρω αυτες τις τιμες;
Hlianna
Διάσημο μέλος
δες εδω..μπορεις να παρεις τηλ και να σου παραγγειλουν την 7κιλη και ή αν πας να την παρεις ή να κανεις αγορα μεσω νετ..εγω εκανα μου ηρθαν την επομενη μερα το πρωι και στην πορτα μου..απλα εχει 5 ευρω μεταφορικα για εντος αττικης
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Έχω κάνει πρόταση και στο onlinepetshop στην Ελλάδα αλλά και Only natural pet shop την Ευρώπη(που κάνει delivery εδώ) να τις φέρουν (το αντίστοιχο αμερικάνικο τις έχει)για να δοκιμάσουμε...Περιμένω τις απαντήσεις τους..

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

όσο για την Ziwi εφ'όσον υπάρχει στην Ευρώπη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να την φέρει και στην Ελλάδα...και είναι και η καλύτερη τροφή μακράν από τις άλλες...

Γνωρίζει κανείς αυτήν τη μάρκα;
Την βρήκα σε ένα pet shop και είδα ότι το 10κιλο είναι πολύ οικονομικό.Εννοείται ότι η υπάλληλος προσπάθησε πολύ να με πείσει για το πόσο καλή είναι αλλά της είπα θα το σκεφτώ.
Εδώ είναι και το site της εταιρίας:https://www.happycatuk.com/products/happy-cat-supreme.html
Τα οικονομικά μου αυτή τη στιγμή μου επιτρέπουν μέχρι pro plan να τους παίρνω αλλά αν είναι ίδιας ποιότητας θα προτιμήσω τη φθηνότερη.
Την παρουσιάζουν ως super premium τροφή αλλά μου φαίνεται περίεργο ότι δεν την έχω ξανα δεί τόσο καίρο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Την έχει και ο δικός μου κτηνίατρος, αλλά κι εγώ δεν την πήρα γιατί δεν έχω ακούσει κάποια κριτική.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λέω να το διακινδυνέψω κ να τη δοκιμάσουμε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool