Σειρά τροφής Leonardo

Είναι senior, είμαι σίγουρη γι'αυτο, και δεν την επέλεξα λόγο του οικονομικού αν και εγώ πήρα το κιλό (μπορεί και δικιλο θα σε γελάσω) 6 ευρώ, από πολύ μεγάλη συσκευασία που την χωρίζει σε σακουλάκια, απλά επειδή ακανα είχα σκοπό να πάρω μεγάλη συσκευασία και καπως δε με βόλεψε, πετάχτηκα στο petshop και δοκιμάσαμε αυτήν.
Θέλω να δίνω τα καλύτερα στο γατούλη μου, και γενικά επειδή αγοράζω συνήθως μεγάλες συσκευασίες νομίζω πως οικονομικά είμαι πολύ καλά, δυστυχώς εξ αιτίας του εμετού πρέπει να κόψουμε την orijen η οποία με έχει πείσει για την ποιότητά της.
Τώρα προβληματίζομαι για την αντιπαράθεση μεταξύ ποιότητας-καταλληλότητας με το αποτέλεσμα στο γάτο μου, και γενικά αναρωτιέμαι τι μπορεί να είναι καλύτερο, ένα γατί που τρέφεται με τα καλύτερα αλλά είναι νωχελικό ή ένα γατί δραστήριο που μπορεί να μην τρώει και την καλύτερη τροφή και ίσως αυτό είναι και επιβλαβές αργότερα. Φυσικά και δεν μπορώ να ξέρω τι προβλήματα μπορεί να βγουν στο μέλλον.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η βασικη διαφορα της βιολογικης αυτης τροφης ειναι οτι το κρεας της προερχεται απο ζωα που εκτρεφονται αποκλειστικα για να γινουν ζωοτροφες και οχι για ανθρωπινη καταναλωση.αλλωστε,ειναι γνωστο οτι οι περισσοτερες τροφες για ζωα περιεχουν ζωικα μερη που δεν εχουν εγκριθει για το δικο μας πιατο και οχι μονο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back