Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Και αυτό από που πηγάζει;έχει βρεθεί κάτι κακο στην hills;να είναι λίγο καλύτερη από friskies και να έχει 10ε διαφορά μου κάνει λίγο περίεργο ..
η τιμη δεν ειναι παντα μετρο συγκρισης 2 τροφων. Η orijen ειναι πιο φθηνη απο την royal canin και ομως ειναι καλυτερη. Εχεις δει ποτε τα συστατικα της hill's; Meat by products, gluten, etc.
Δες τι εννοω:
science diet hill's (indoor formula):
Chicken By-Product Meal, Brewers Rice, Corn Gluten Meal, Ground Whole Grain Corn, Powdered Cellulose (10.5% source of fiber), Chicken Liver Flavor, Soybean Oil, Animal Fat (preserved with mixed tocopherols and citric acid), Calcium Sulfate, Potassium Chloride, Choline Chloride, vitamins (L-Ascorbyl-2-Polyphosphate (source of vitamin C), Vitamin E Supplement, Niacin, Thiamine Mononitrate, Vitamin A Supplement, Calcium Pantothenate, Riboflavin, Biotin, Vitamin B12 Supplement, Pyridoxine Hydrochloride, Folic Acid, Vitamin D3 Supplement), Glyceryl Monostearate, Vitamin E Supplement, DL-Methionine, Iodized Salt, Taurine, minerals (Zinc Oxide, Ferrous Sulfate, Manganous Oxide, Copper Sulfate, Calcium Iodate, Sodium Selenite), L-Carnitine, preserved with Mixed Tocopherols and Citric Acid, Beta-Carotene, Rosemary Extract.
friskies chicken (indoor formula):
Ground yellow corn, corn gluten meal, chicken by-product meal, meat and bone meal, soybean meal, beef tallow preserved with mixed-tocopherols (form of Vitamin E), turkey by-product meal, powdered cellulose, animal liver flavor, soybean hulls, malt extract, phosphoric acid, salt, dried cheese powder, potassium chloride, choline chloride, added color (Yellow 6, Yellow 5, Red 40, Blue 2 and other color), parsley flakes, calcium carbonate, taurine, zinc sulfate, ferrous sulfate, Vitamin E supplement, niacin, manganese sulfate, Vitamin A supplement, calcium pantothenate, thiamine mononitrate, copper sulfate, riboflavin supplement, Vitamin B-12 supplement, pyridoxine hydrochloride, folic acid, Vitamin D-3 supplement, calcium iodate, biotin, menadione sodium bisulfite complex (source of Vitamin K activity), sodium selenite. F-5005
τωρα καταλαβες γιατι λεω πως η hill's ειναι ελαχιστα καλυτερη; Η συγκεκριμενη τροφη δεν εχει ουτε μια πηγη κρεατος. Το μονο κρεας που εχει ειναι αυτο που προοριζεται για τα σκουπιδια.
Tελικά είπα και εγω να δοκιμασω την NutraGold (πρασινη) και φαινεται αρκετα καλη....οι γατες μου ορμισαν αμεσως χωρις δευτερη σκέψη. Δεν την εχω ουτε μια βδομαδα, οποτε δεν μπορω να πω με λεπτομερειες διαφορες, παρα μονο οτι το τρίχωμα τους μου φαίνεται περισσοτερο μαλακο, και νομιζω οτι πινουν λιγοτερο νερο σε σχεση με τη ρογιαλ.
το οτι πινουν λιγοτερο νερο δεν σημαινει οτι ειναι κατι καλο. Αντιθετα μαλιστα, να το προσεξεις
Παντως σε σχεση με την royal ειναι πολυ καλυτερη τροφη. Δεν εχει μεσα καλαμποκι και αλλα τετοια αχρηστα συστατικα οπως η royal και η hill's

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xoxlidaki
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
η hill's ειναι λιγο καλυτερη απο την friskies![]()
Δεν ξερω εαν ειναι λιγο η πολυ καλυτερη απο τη friskies αλλα η μικρη μου με τη hills γινοταν σαν μπαλονι αφου η κοιλια της πρηζόταν. Οποτε επιστρεψαμε στη royal canin kitten 36 επειγόντως.
xoxlidaki
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστω πολύ για τη βοήθειά σας!
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
μπορεί να χρειάζεται μία περίοδο προσαρμογής, και ίσως να περιμένεις λίγο από τη στιγμή που η τροφή παίρνεις τόσες ψήφους και μάλιστα από παιδιά που ξέρουν εδώ στο φόρουμ
αυτή είναι η άποψή μου, αν και δεν ξέρω πολλά σχετικά με το θέμα διατροφής...απλά ίσως να είναι ζήτημα χρόνου το προβληματάκι να στρώσει και να λυθεί!
xoxlidaki
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστω μουσταρδούλα μου....αυτο θα κανω και θα σας πω...γιατί βλεπω παρα πολλά θετικά προς το παρον! Κυρίως δεν βλεπω να κάνουμε κοιλια κρεμανταλα......ερχεται και καλοκαίρι, πώς θα βγούμε παραλια, ε;
natalouko
Επιφανές μέλος
Και εμείς στην αρχή που άρχισαν να τρώνε την ακάνα (είναι ίδιας φιλοσοφίας με την nutragold), τα κακάκια τους μύριζαν πολύ έντονα..Ευχαριστω μουσταρδούλα μου....αυτο θα κανω και θα σας πω...γιατί βλεπω παρα πολλά θετικά προς το παρον! Κυρίως δεν βλεπω να κάνουμε κοιλια κρεμανταλα......ερχεται και καλοκαίρι, πώς θα βγούμε παραλια, ε;

Αλλά μετά από ένα διάστημα σταματήσε αυτό!!!

xoxlidaki
Νεοφερμένο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Και εμένα πάνω στο μήνα άρχισαν να μην μυρίζουν τόσο έντονα!!!Ouφ, ησύχασα....ειναι και που όλο το γατονοικοκυριό είναι στο γραφείο μου και το μυρίζω όλη την ώρα. Ελπιζω στο μήνα να διορθωθεί το θέμα. Λέτε μηπως αν αλλαζα και φίλτρο στην κλειστή αμμολεκάνη να λυνόταν το προβλημα; δεν το εχω αλλάξει γιατί ποτέ δεν μύριζε κατι τοσο εντονα.

Τα φίλτρα στην αμμολεκάνη ξέρω ότι πρέπει να αλλάζονται κάθε 6 μήνες!!!!

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
xoxlidaki
Νεοφερμένο μέλος
Τελικά ήταν θέμα χρόνου να προσαρμοστεί ο οργανισμός τους και τώρα δεν μυρίζει η άμμος τους. Πήρα και νέο φίλτρο αμμολεκάνης (μπορεί να βοήθησε και αυτό). Αγορασα και αμμο Shah, αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα σε συνδυασμό με τη νέα τροφή. Μόνο που είχαν έλλειψη στην πρασινη συσκευασία και πήρα την μπλε (indoor adult). Ως συνήθως και τα δύο έπεσαν με τα μούτρα στο φαί, χωρίς δεύτερη σκέψη!
lialoon
Νεοφερμένο μέλος
. Ευτυχώς γιατί τον τελευταίο καιρό μάλλον είχε βαρεθεί την παλιά της την τροφή και δεν έτρωγε την κανονική μερίδα της και φυσικά είχα αρχίσει να ανησυχώ
. Όσον αφορά την τουαλέτα μπορείς όταν την πλένεις να ρίχνεις στον πάτο λίγη μαγειρική σόδα και απο πάνω την άμμο. Η σόδα αποροφά τις οσμές, δέν περιέχει χημικά και δεν ενοχλεί και τα γατούνια

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool