aporw
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lio
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος

ο Λουκουμας την τροφη με ορεξη
και το βασικο..δεν του κανει διαρροια!

την προτινω!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

είναι κι αυτή grain free;Πως είναι στο μέγεθος Σιμόνη,γιατί οι Όριτζεν είναι πολύ μικρές...και δεν τα βολεύουν καθόλου..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Θέλω κι εγώ να την δοκιμάσω..αφού δεν τρώνε την Όριτζεν...είναι κι αυτή grain free;Πως είναι στο μέγεθος Σιμόνη,γιατί οι Όριτζεν είναι πολύ μικρές...και δεν τα βολεύουν καθόλου..
δεν εχω δοκιμασει οριτζεν..αλλα απ οσο ειδα απο την Νονικα νομιζω οτι εχουν περιπου το ιδιο μεγεθος..

δεν ειναι τελειως grain free αλλα νομιζω εχει λιγοτερα grains απο την royal!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Καλό ακούγεται..έστειλα e-mail στον αντιπρόσωπο της περιοχής μου για να μου πεί αν πουλάει κάποιος εδώ...δεν εχω δοκιμασει οριτζεν..αλλα απ οσο ειδα απο την Νονικα νομιζω οτι εχουν περιπου το ιδιο μεγεθος..δεν ειναι τελειως grain free αλλα νομιζω εχει λιγοτερα grains απο την royal!
![]()

Hlianna
Διάσημο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
η τεφρα δεν εχει σχεση με τα grains..η royal7% τεφρα ενω η nutram 8%..το κοιταξα τωρα..

Hlianna
Διάσημο μέλος

τεσπα η τεφρα που ειναι περισσοτερο ειναι κακο?
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
λενε οτι ειναι κακο να εχει πολυ τεφρα, αλλα οι περισσοτερες ξηρες τροφες εχουν μεχρι 8...grains ειναι τα σιτηραα ναι?
τεσπα η τεφρα που ειναι περισσοτερο ειναι κακο?

ELENIP
Διάσημο μέλος

Με ενδιαφέρουν οι περιοχές του Πειραιά και του Περιστερίου. Α! Και μεχρι πόσα κιλά βγαίνει η Nutram urinary????

ELENIP
Διάσημο μέλος
Λοιπον σημερα περνωντας απο ενα pet shop κοντα στην δουλεια μου μπηκα μεσα!εκει ειδα τις τροφες nutram! πηρα και ενα φυλλαδιο για να διαβασω για ολα τη σειρα της συγκεκριμενης εταιρειας και μου φανηκε πολυ ενδιαφερουσα..
Τα προιοντα ειναι τα εξης:
Kitten
Adult cat
Indoor cat
Allergy care cat
Sensitive stomach cat
Weight control cat
Oral hygiene cat
Selective cat
Urinary care male cat
Urinary care female-cat
Για το Λουκουμα μου φανηκα ενδιαφερον τα εξης 2
Weight Control Cat
Πρωτεινη 40,5%
Λίπη 9,3%
Ινες 3,90%
Υγρασία 8,5%
Τεφρα 6,90%
Μαγνησιο 0,12%
Ασβεστιο 1,60%
Φωσφορο 1,20%
Χαλκος 24 mg/kg
Ταυρινη 2266 mg/kg
Νατριο 0,63%
Βιταμινη Α 21537 IU/kg
Βιταμινη D3 2355 IU/kg
Βιταμινη Ε 204 IU/kg
Βιταμινη Β2 15,2 mg/kg
Urinary Care Cat: Male
Πρωτεινη 33,9%
Λίπη 15,2%
Ινες 1,80%
Υγρασία 8,5%
Τεφρα 5,50%
Μαγνησιο 0,12%
Ασβεστιο 1,30%
Φωσφορο 0,90%
Χαλκος 18 mg/kg
Ταυρινη 1281 mg/kg
Νατριο 0,58%
Βιταμινη Α 14638 IU/kg
Βιταμινη D3 1406 IU/kg
Βιταμινη Ε 174 IU/kg
Βιταμινη Β2 8,6 mg/kg
Σιμώνη σε ποιά περιοχή την βρήκες???? Πολύ μου άρεσε. Και πολύ οικονομική για μένα που έχω πολλά! Και τα τέσσερα γατιά, το μήνα θέλουν 7,500 κιλά τροφή

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σιμώνη σε ποιά περιοχή την βρήκες???? Πολύ μου άρεσε. Και πολύ οικονομική για μένα που έχω πολλά! Και τα τέσσερα γατιά, το μήνα θέλουν 7,500 κιλά τροφή![]()
υμηττο!

εγω την περνω 13 ευρω το 1,5 κιλο!
αν θελεις σου αγοραζω και στην δινω!

ELENIP
Διάσημο μέλος
υμηττο!εγω την περνω 13 ευρω το 1,5 κιλο!
αν θελεις σου αγοραζω και στην δινω!
![]()
Ναι αμέ!!!!! Όταν ξαναπάς για σένα πάρε μου!! Να την δοκιμάσουμε κι αυτή!!!Είναι πολύ καλή η τιμή και η τροφή απ ότι φαίνεται!!!

Σ ευχαριστώ Σιμωνάκι!!!!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ναι αμέ!!!!! Όταν ξαναπάς για σένα πάρε μου!! Να την δοκιμάσουμε κι αυτή!!!Είναι πολύ καλή η τιμή και η τροφή απ ότι φαίνεται!!!
Σ ευχαριστώ Σιμωνάκι!!!!![]()
ποσο θελεις να σου παρω? 1 σακουλι?

ELENIP
Διάσημο μέλος
ποσο θελεις να σου παρω? 1 σακουλι?![]()
Ναι, ένα σακούλι για να την δοκιμάσουμε! Εχω ακόμα αρκετή royal sterilized και θέλω να τις ανακατεύω μέχρι να συνηθίσει το στομάχι τους την καινούρια τροφή. Οπότε θα μου κρατήσει αρκετά!!

ELENIP
Διάσημο μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Την όριτζεν δεν ήθελε ούτε καν να την μυρίσει...Αυτό που με προβληματίζει μόνο είναι ότι έχει αρκετό μαγνήσιο 0,12 για τα στειρωμένα δεν είναι πολύ;Νίκο τι λες για αυτό;
Επίσης ενώ στην σελίδα της Νούτραμ στην Ελλάδα λέει ότι βγαίνει και σε 3κιλο ο πετσοπάς εδώ μου λέει ότι δεν υπάρχει...τι γίνεται; Έχει πάρει κανείς από εσάς 3κιλο;

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Σήμερα δοκιμάσαμε κι εμείς την urinary male και απο όσο είδα ο Βρούκος την έφαγε με αρκετή όρεξη...Την όριτζεν δεν ήθελε ούτε καν να την μυρίσει...Αυτό που με προβληματίζει μόνο είναι ότι έχει αρκετό μαγνήσιο 0,12 για τα στειρωμένα δεν είναι πολύ;
Νίκο τι λες για αυτό;
η urinary male στο σαιτ γραφει για μαγνησιο 0,1 οχι 0,12..οπως και ναχει ειναι παραπανω απο την rc και οριτζεν..εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως βγηκε το συμπερασμα οτι εχει λιγοτερα grains απο την royal canin, αφου κι αυτη δεν γραφει ποσοστα σ αυτα...επισης το πρωτο συστατικο ειναι γευμα ενω της rc ειναι κρεας, νικο κανω λαθος?
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σήμερα δοκιμάσαμε κι εμείς την urinary male και απο όσο είδα ο Βρούκος την έφαγε με αρκετή όρεξη...Την όριτζεν δεν ήθελε ούτε καν να την μυρίσει...Αυτό που με προβληματίζει μόνο είναι ότι έχει αρκετό μαγνήσιο 0,12 για τα στειρωμένα δεν είναι πολύ;
Νίκο τι λες για αυτό;
Επίσης ενώ στην σελίδα της Νούτραμ στην Ελλάδα λέει ότι βγαίνει και σε 3κιλο ο πετσοπάς εδώ μου λέει ότι δεν υπάρχει...τι γίνεται; Έχει πάρει κανείς από εσάς 3κιλο;![]()
και μενα ο Λουκουμας την τρωει με ορεξη!

και μενα η πετσοπου μου λεει οτι δεν υπαρχει σε 3κιλο..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
εκει ειδα τις τροφες nutram! πηρα και ενα φυλλαδιο για να διαβασω για ολα τη σειρα της συγκεκριμενης εταιρειας και μου φανηκε πολυ ενδιαφερουσα..