Σειρά τροφής Nutram

η urinary male στο σαιτ γραφει για μαγνησιο 0,1 οχι 0,12..οπως και ναχει ειναι παραπανω απο την rc και οριτζεν..εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως βγηκε το συμπερασμα οτι εχει λιγοτερα grains απο την royal canin, αφου κι αυτη δεν γραφει ποσοστα σ αυτα...επισης το πρωτο συστατικο ειναι γευμα ενω της rc ειναι κρεας, νικο κανω λαθος?
Μαγνήσιο 0,124 λέει πως έχει Έβελυν μου...ο Νίκος πιστεύει ότι είναι καλύτερη από την Ρόυαλ..τώρα δεν ξέρω...:hmm::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαγνήσιο 0,124 λέει πως έχει Έβελυν μου...ο Νίκος πιστεύει ότι είναι καλύτερη από την Ρόυαλ..τώρα δεν ξέρω...:hmm::hmm::hmm:
στη συσκευασια το γραφει ή στο σαιτ? γιατι στο σαιτ γραφει αυτα:
Crude Protein min. 33.0% Crude Fat min. 15.0% Crude Fibre max. 2.5% Moisture max. 10.0% Crude Ash max. 6.0% Magnesium min. 0.10% Calcium min. 1.2% Phosphorus min. 0.9% Copper min. 18.0 mg/Kg Iron min. 200 mg/kg Zinc min. 150 mg/Kg Vitamin A min 13,500.0 IU/Kg Vitamin D3 min 1,400.0 IU/Kg Vitamin E min. 165.0 IU/Kg Vitamin B1 min. 12.5 mg/Kg Vitamin B2 min 8.5 mg/kg Vitamin B6 min 9.5 mg/kg Vitamin B12 min. 40 mcg/kg Taurine min. 1,275.0 mg/Kg Sodium min. 0.55% Biotin min. 250 mcg/kg Niacin min. 70 mg/kg Choline min. 2300 mg/Kg d-Panthothenic Acid min. 20 mg/kg Folic Acid min. 1.5 mg/Kg Linoleic Acid(n6) min. 3.0% Linolenic Acid(n3) min. 0.50% Glucosamine
200 mg/kg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στη συσκευασια το γραφει ή στο σαιτ? γιατι στο σαιτ γραφει αυτα:
Crude Protein min. 33.0% Crude Fat min. 15.0% Crude Fibre max. 2.5% Moisture max. 10.0% Crude Ash max. 6.0% Magnesium min. 0.10% Calcium min. 1.2% Phosphorus min. 0.9% Copper min. 18.0 mg/Kg Iron min. 200 mg/kg Zinc min. 150 mg/Kg Vitamin A min 13,500.0 IU/Kg Vitamin D3 min 1,400.0 IU/Kg Vitamin E min. 165.0 IU/Kg Vitamin B1 min. 12.5 mg/Kg Vitamin B2 min 8.5 mg/kg Vitamin B6 min 9.5 mg/kg Vitamin B12 min. 40 mcg/kg Taurine min. 1,275.0 mg/Kg Sodium min. 0.55% Biotin min. 250 mcg/kg Niacin min. 70 mg/kg Choline min. 2300 mg/Kg d-Panthothenic Acid min. 20 mg/kg Folic Acid min. 1.5 mg/Kg Linoleic Acid(n6) min. 3.0% Linolenic Acid(n3) min. 0.50% Glucosamine
200 mg/kg

Το γράφει και η συσκευασία και το σάιτ το ελληνικό...:hmm:

Nutram Urinary Care for Male Cat Η Nutram Urinary Care Cat Male είναι σχεδιασμένη να παρέχει μια πλήρη και ισορροπημένη διατροφή σε αρσενικές ενήλικες γάτες που διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο να αναπτύξουν την ασθένεια της Ουροφόρου Οδού των Αιλουροειδών (Κρύσταλλοι Οξαλικού Ασβεστίου).

Μέση Ανάλυση:
Πρωτεΐνηmin.33.9 %Λίπη min.15.2 %Ίνες max.1.8 % Υγρασίαmax.8.5 %Τέφρα max.5.5 %Μαγνήσιοmin.0.12 %Ασβέστιοmin.1.3 %Φώσφοροςmin.0.9 % Χαλκόςmin.18.0 mg/Kg Ταυρίνη min1281 mg/Kg Νάτριο min0.58 % Βιταμίνη A min.14638.0 IU/Kg Βιταμίνη D3 min.1406 mg/Kg Βιταμίνη E
min.174 mg/KgΒιταμίνη B2min.8.6 mg/KgΜεταβολιστέα Ενέργεια
3707 Kcal/Kg

Διαθέσιμα Μεγέθη - 1.5kg, 3kg

ph_thumb.jpg

muscle_thumb.jpg

kibble_thumb.jpg

Βασικά Χαρακτηριστικά:

https://petplus.com.gr/index.php/el/p.../to-diktyo-mas

Εδώ έχει όλες τις λεπτομέρειες...δεν το αντέγραψε σωστά πριν...:hmm::hmm::hmm:

Το γράφει και η συσκευασία και το σάιτ το ελληνικό...:hmm:

Nutram Urinary Care for Male Cat Η Nutram Urinary Care Cat Male είναι σχεδιασμένη να παρέχει μια πλήρη και ισορροπημένη διατροφή σε αρσενικές ενήλικες γάτες που διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο να αναπτύξουν την ασθένεια της Ουροφόρου Οδού των Αιλουροειδών (Κρύσταλλοι Οξαλικού Ασβεστίου).

Μέση Ανάλυση:
Πρωτεΐνηmin.33.9 %Λίπη min.15.2 %Ίνες max.1.8 % Υγρασίαmax.8.5 %Τέφρα max.5.5 %Μαγνήσιοmin.0.12 %Ασβέστιοmin.1.3 %Φώσφοροςmin.0.9 % Χαλκόςmin.18.0 mg/Kg Ταυρίνη min1281 mg/Kg Νάτριο min0.58 % Βιταμίνη A min.14638.0 IU/Kg Βιταμίνη D3 min.1406 mg/Kg Βιταμίνη E
min.174 mg/KgΒιταμίνη B2min.8.6 mg/KgΜεταβολιστέα Ενέργεια
3707 Kcal/Kg

Διαθέσιμα Μεγέθη - 1.5kg, 3kg

ph_thumb.jpg

muscle_thumb.jpg

kibble_thumb.jpg

Βασικά Χαρακτηριστικά:
τοτε μου φαινεται μεγαλο ποσοστο, βεβαια πιο ειδικος να μας πει ειναι ο νικος, αλλα με αυτα που ξερω δεν μου φαινεται καλυτερη απο την κτηνιατρικη σειρα της rc που περνω..

οπως το εχω ξαναπει σε αλλα θεματα, οι τροφες που εχουν μεσα σιτηρα και αλλα παρομοια, δεν ειναι καλες. Δειτε μια ερευνα που λεει για τις επιπτωσεις των υδατανθρακων στον σχηματισμο ουρολιθων και στην ισορροπια μεταλλων. Θα σας μεταφρασω τις 2 τελευταιες παραγραφους απο την περιληψη αργοτερα οταν θα βρω λιγο χρονο (θα δω αν μπορεσω να καταβασω ολοκληρο το αρθρο για οποιον ενδιαφερεται).

Καμιά άλλη μάρκα χωρίς σιτηρά βρε παιδιά...υπάρχει στην Ελλάδα;;););) Την EVO την φέρνουν;:hmm::hmm::hmm:

Καμιά άλλη μάρκα χωρίς σιτηρά βρε παιδιά...υπάρχει στην Ελλάδα;;););) Την EVO την φέρνουν;:hmm::hmm::hmm:
η applaws ειναι χωρις σιτηρα, και η arden grange sensitive, η evo δεν υπαρχει στην ελλαδα αποσο εχω ψαξει.

η applaws ειναι χωρις σιτηρα, και η arden grange sensitive, η evo δεν υπαρχει στην ελλαδα αποσο εχω ψαξει.
Νίκο πες μας την γνώμη σου για τις παραπάνω ....περιμένουμε ..:):):)

Νίκο ποιά είναι η γνώμη σου;Καλύτερα αυτή που είναι χωρίς σιτηρά, ή Ρόυαλ και Νούτραμ ας πούμε..:hmm::hmm:
Applaws Natural Dry Food Product Information

grey_split.gif
drycat.jpg
Applaws Dry Cat Food

80% Chicken - 20% Vegetables and Natural extracts.

Cereal Free. Prebiotic - naturally hypoallergenic. Enriched with Mineral DHA EPA. Naturally preserved with Vitamin E and Rosemary oil. Developed with vetenarians. Natural Cranberry extracts - helps maintain urinal tract health.

Aν βασιστω καθαρα στην ανατομια της γατας ,θα πω applaws.

H Νutram ομως ειναι μια πολυ καλη ξηρα την οποια δοκιμασα κ εγω στην σκυλισια version βεβαια...
Δεν εχω μελετησει τις γατισιες arden grange ακομα. Θυμαμαι παντως πως οι σκυλισιες που δεν περιεχουν καλαμποκι ειναι οκ βαση συστατικων.

η urinary male στο σαιτ γραφει για μαγνησιο 0,1 οχι 0,12..οπως και ναχει ειναι παραπανω απο την rc και οριτζεν..εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως βγηκε το συμπερασμα οτι εχει λιγοτερα grains απο την royal canin, αφου κι αυτη δεν γραφει ποσοστα σ αυτα...επισης το πρωτο συστατικο ειναι γευμα ενω της rc ειναι κρεας, νικο κανω λαθος?
Δεν ειναι γευμα.Ειναι αλευρο κοτοπουλου(κρεας κ πετσα χωρις κοκκαλα,φτερα,ποδια,κοπρανα ΗΔΗ αφυδατωμενα πριν μπουν στη τροφη).Λιγοτερα grains δεν εχει απτην RC.
Το οτι θεωρω καλυτερη την Nutram ειναι σαν γενικο συνολο. Δεν περιεχει σογια,παρασκευαζεται στον Καναδα με καναδεζικα συστατικα και ειναι AAFCO approved.
Αυτα... Οχι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφορες αλλα μικρες που κανουν την διαφορα.

Δεν ειναι γευμα.Ειναι αλευρο κοτοπουλου(κρεας κ πετσα χωρις κοκκαλα,φτερα,ποδια,κοπρανα ΗΔΗ αφυδατωμενα πριν μπουν στη τροφη).Λιγοτερα grains δεν εχει απτην RC.
Το οτι θεωρω καλυτερη την Nutram ειναι σαν γενικο συνολο. Δεν περιεχει σογια,παρασκευαζεται στον Καναδα με καναδεζικα συστατικα και ειναι AAFCO approved.
Αυτα... Οχι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφορες αλλα μικρες που κανουν την διαφορα.
εμενα αυτο δεν μαρεσει ομως:/::/: οπως και ναχει θα προτιμουσα να της εδινα οριτζεν αν την δεχοταν , για nutram δεν θα εμπαινα καν στην διαδικασια

Παιδιά ξέρει κανείς κανένα τηλέφωνο ή τον αντιπρόσωπο της Applaws ή της Arden στην Ελλάδα;:hmm:

Παιδιά ξέρει κανείς κανένα τηλέφωνο ή τον αντιπρόσωπο της Applaws ή της Arden στην Ελλάδα;:hmm:
ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος και για τις 2
ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E.

ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 17, ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ. (210) 6630.800, FAX (210) 6630.802

Ποια applaws κάνει και για στειρωμένα? Η light μήπως????:hmm:

ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος και για τις 2

ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E.

ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 17, ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ. (210) 6630.800, FAX (210) 6630.802

Ευχαριστώ Εβελυν σίφουνας είσαι....:D:D:DΠήρα τηλέφωνο και μου είπαν που θα τις βρώ...:):)

Applaws και Arden εχει στο bark avenue και αλλου βεβαια.
το bark avenue ειναι μαγαζι του αντιπροσωπου.
applaws πήρα εγώ πριν λιγες μερες και την αλλαζω σταδιακα με την whiskas για να μαθει ο Γατουλης στην πιο υγιεινη διατροφη. τιμες τσιμπημενες.

Applaws και Arden εχει στο bark avenue και αλλου βεβαια.
το bark avenue ειναι μαγαζι του αντιπροσωπου.
applaws πήρα εγώ πριν λιγες μερες και την αλλαζω σταδιακα με την whiskas για να μαθει ο Γατουλης στην πιο υγιεινη διατροφη. τιμες τσιμπημενες.

:/:Οταν λές τσιμπημένες?:rolleyes:
Πιο τσιμπημένες απο την Royal canin που το 2κιλο κάνει 20,40 και το 4κιλο 37,60??:hmm:

τα 400 γραμμαρια τα πήρα 5,60.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back