Σειρά τροφής Nutram

τα 400 γραμμαρια τα πήρα 5,60.
Ακριβώς τόσο έχουν και τα 400 γρ της Ρόυαλ...πάντα πρέπει να παίρνουμε μεγάλες συσκευασίες για να έχουμε όφελος...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τις πρώτες φορές τα παίρνω μικρές συσκευασίες για να τις δοκιμάζει το γατί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τις πρώτες φορές τα παίρνω μικρές συσκευασίες για να τις δοκιμάζει το γατί.
Και εγώ το ίδιο κάνω από δω και πέρα γιατί με την Όριτζεν την πάτησα ....πήρα 7κιλο και ταίζω τα περιστέρια....;);)

Για όποιον ενδιαφέρεται πάντως υπάρχει και η Νούτραμ χωρίς σιτηρά Nutram alergy care που περιέχει μόνο κοτόπουλο και ρύζι...:):):)

Απάντηση: NUTRAM Γατοτροφή

Εγω δοκίμασα Arden κοτοπουλο γάτας 2.5κιλα με 13.25.
και Applaws Κοτόπουλο 2κιλα με 19.70. Νομίζω οτι οι μικρες συσκευασίες είναι πάντα πιο ακριβες.

Η γατα μου εφαγε πολύ ευχάριστα και τα δύο προιοντα. Αγόρασα την Applaws επειδή εχει νεα διατροφική φιλοσοφία.
Υψηλότεο ποσοστό πρωτείνης και λαχανικών χωρίς δημητριακά
Δεν ειναι συγκρίσιμη με αλλα προιόντα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρηκα nutram κονσερβακια!!!!Λεω να δινω 2-3 την εβδομαδα στην Μπιζου οταν δεν εχω αλλο μεζε να της δινω,ειναι και οικονομικα ,μονο 0,85ευρω!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρηκα nutram κονσερβακια!!!!Λεω να δινω 2-3 την εβδομαδα στην Μπιζου οταν δεν εχω αλλο μεζε να της δινω,ειναι και οικονομικα ,μονο 0,85ευρω!!!:D

αληθεια??? γμτ εδω μονο ξηρα εχω βρει!:mad::P:P:redface: αν και ειμαστε σε διαιτα τωρα..:redface::redface:

Νόνικα εγώ έχω βρεί Νούτραμ πατέ αλλά δεν τους το δοκίμασα...εσύ τι κονσερβάκι βρήκες;Σε τι γεύσεις;Το τρώνε τα δικά σου;:)

Εχει πολλες γευσεις και καθε γευση εχει και αλλη γατοφατσα απ'εξω!Ο κτηνιατρος ειπε οτι δεν εχουν ζητηση κι οτι θα τα σταματησει,θελετε να σας παρω αμα τα προλαβω?
Σαν χαζο εκανε η Μπιζου,το καταβροχθισε!

Θα τους το δοκιμάσω κι εγώ τότε...αν και δεν έχω πολλές ελπίδες να το φάνε..εδώ δεν τρώνε την Applaws και την Γκουρμέ Ντάιαμοντ με τα χίλια ζόρια την τρώνε αλλά θα δούμε...η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία..:)

Παντως τα δικα μου τρωνε τα παντα,τα δικα σου ειναι λιγο πιο ...περιεργα με το φαγητο οποτε μην το παρεις και σαν μετρο συγκρισης!;)

Σήμερα τους πήρα κονσέρβα Νούτραμ σε τρείς γεύσεις για δοκιμή...δυστυχώς με παταγώδη αποτυχία...πήρα και ένα σνάκ με γεύση κοτόπουλο και ούτε αυτό δεν γύρισαν να μυρίσουν...κλαίω τα 5 ευρώ που έδωσα...:mad::mad:

Καλα τα γατια σου πρεπει να ειναι τα πιο κακομαθημενα του κοσμου !!!:confused:

Καλα τα γατια σου πρεπει να ειναι τα πιο κακομαθημενα του κοσμου !!!:confused:
Αυτό είναι σίγουρο,και να φανταστείς από νεογέννητα ήταν έτσι...:confused::confused:δεν προσπάθησα εγώ καθόλου να τα κακομάθω ίσα ίσα .Σήμερα έλαβα κονσέρβες από το Online petshop τις Almo natural με σαρδέλα και τόνο αλλά μόλις είδα ότι είναι πατέ απογοητεύτηκα..νόμιζα ότι είναι ψάρι σε κομμάτια που είχα μια ελπίδα ότι θα το φάνε.Δεν τους το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά μάλλον στους αδέσποτους θα καταλήξει...Ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτοί..:/::/:

Η almo natural είναι καλές κονσέρβες???? Μήπως τις δοκιμάσουμε και εμείς γιατί μόνο shechir και applaws τους δίνω...:):)Που είναι φυσικές..

Η almo natural είναι καλές κονσέρβες???? Μήπως τις δοκιμάσουμε και εμείς γιατί μόνο shechir και applaws τους δίνω...:):)Που είναι φυσικές..
καλες κονσερβες ειναι, η bailey ομως δεν τις τρωει..schecir,applaws και sheba naturalle με τονο ομως καταβροχθιζει!!!:clapup::clapup::clapup: oτιδηποτε αλλο δεν..

καλες κονσερβες ειναι, η bailey ομως δεν τις τρωει..schecir,applaws και sheba naturalle με τονο ομως καταβροχθιζει!!!:clapup::clapup::clapup: oτιδηποτε αλλο δεν..
Μετά τις τελευταίες διάρροιες φοβάμαι να τους δίνω κάτι άλλο πέρα από τα δοκιμασμένα...;););)

Μετά τις τελευταίες διάρροιες φοβάμαι να τους δίνω κάτι άλλο πέρα από τα δοκιμασμένα...;););)

τις shinycat τις εχεις δοκιμασει?:hmm: τις θεωρω καταπληκτικες!:clapup::clapup::P

κι εγω στην θεση σου δεν θα εκανα πειραματα με κονσερβες, ετσι κι αλλιως αυτες που τους δινεις ειναι πολυ καλες:D
πληροφοριακα τα συστατικα της sheba που λεω ειναι: φιλετακια ψαριου(min 45% εκ των οποιων φιλετακια τονου min 4%), αμυλο ταπιόκας.
και το καλο ειναι οτι τις βρισκεις στο supermarket!

τις shinycat τις εχεις δοκιμασει?:hmm: τις θεωρω καταπληκτικες!:clapup::clapup::P
Ναι τις δοκιμάσαμε και τους άρεσαν!!!!:):):D:D
κι εγω στην θεση σου δεν θα εκανα πειραματα με κονσερβες, ετσι κι αλλιως αυτες που τους δινεις ειναι πολυ καλες:D
πληροφοριακα τα συστατικα της sheba που λεω ειναι: φιλετακια ψαριου(min 45% εκ των οποιων φιλετακια τονου min 4%), αμυλο ταπιόκας.
Και τις sheba τις δοκιμάσαμε και την φάγανε μια χαρά... Βέβαια μετά άρχισαν οι διάρροιες και δεν ξέρω μήπως οφείλεται και σε αυτές τις κονσέρβες...:hmm::hmm::hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back