28-03-12
23:01
Απάντηση: Τροφή Ontario
Καλησπερα κ απο μενα..Του αλλαξα σημερα του γατου μου την τροφη απο PRO PLAN STERELIZED σε ΟNTARIO CASTRATE μιας και ειναι στειρωμενος.Το ειπα στον κτηνιατρο και μου ειπε οτι η ΟΝΤΑΡΙΟ ειναι πολυ καλη τροφη..Ο ιδιος μου ειχε πει και για την προ πλαν πολυ καλα λογια αλλα εγω επελεξα να του την λλαξω σε ΟΝΤΑΡΙΟ γιατι ειναι λιγο πιιο οικονομικη!
Καλησπερα κ απο μενα..Του αλλαξα σημερα του γατου μου την τροφη απο PRO PLAN STERELIZED σε ΟNTARIO CASTRATE μιας και ειναι στειρωμενος.Το ειπα στον κτηνιατρο και μου ειπε οτι η ΟΝΤΑΡΙΟ ειναι πολυ καλη τροφη..Ο ιδιος μου ειχε πει και για την προ πλαν πολυ καλα λογια αλλα εγω επελεξα να του την λλαξω σε ΟΝΤΑΡΙΟ γιατι ειναι λιγο πιιο οικονομικη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Roulita16248
Νεοφερμένο μέλος
Η Roulita16248 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα.
29-03-12
14:23
Καλησπέρα!! Έψαξα πολύ για να μάθω αν όντως η Οντάριο είναι καλή ή απλά θέλουν να την προωθήσουν για οικονομικούς λόγους και εφόσον δεν βρήκα κάτι που να μου επιβεβαιώνει ένα από τα δύο, κατέληξα στη Royal Canin για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Αρέσει και στη γάτα μου περισσότερο από τις άλλες τροφές άλλωστε. Όσο για τους κτηνιάτρους, δεν εμπιστεύομαι τη συμβουλή τους όσον αφορά τις τροφές γιατί οι περισσότεροι χρηματίζονται για να διαφημίζουν τις τροφές που παίρνουν τα μεγαλύτερα ποσοστά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool