ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Και στα δικά μου παρατήρησα πιο σκληρό τρίχωμα Νόνικα...νόμιζα ότι ήταν η ιδέα μου αλλά όχι...ίσως στα δικά μας που έχουν πυκνή και μακριά γούνα ...πάντως εγώ τα θέλω απαλότριχα...Δλδ ειναι καλο που σκληρηνε η τριχα της Μπιζου;
Στα δικα σου θα ηταν θετικη μια τετοια αλλαγη;

ενώ η μικρή εκτροφέας χάρηκε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Χτες εγινα και μαυραγοριτισσα που τα θυσιαζω ολα στο βωμο του χρηματος.
Παντως και του Σειριου το τριχωμα μου αρεσει πολυ να ειναι στιλπνο και να γυαλιζει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Αν είναι εξαρτημένη από την Ρόυαλ όπως τα δικά μου...χλωμό το βλέπω...να της αρέσεισκεφτομαι να παρω μια μικρη συσκευασια με ψαρι να δουμε αν θα την τιμησει η κυρια μου..για να δουμε..το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι ειναι πιο ψιλες οι τιμες φωσφορου..και επειδη ειχαμε θεμα με τους νεφρους εχω μια ανησυχια..

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
You have a point!εγω παντως δεν θα ξαναεδινα royal γιατι οχι μονο ειναι γεματη καλαμποκι και ο οργανισμος της γατας δεν ειναι σχεδιασμενος να κανει digest φυτικες πρωτεινες, αλλα και επειδη η συγκεκριμενη εταιρια ηταν στην λιστα με τις τροφες με μελαμινη απο κινα το 2007. Μεχρι και η κτηνιατρικη σειρα της ειχε μελαμινη. Δεν θελω καν να σκεφτω τι πρωτες υλες αγοραζει και απο που τις αγοραζει.

kounelaki
Περιβόητο μέλος
και ποσο περιπου κοστιζει?
moukelis
Επιφανές μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

έχει πάρει κι αυτή υψηλή βαθμολογία...(μετά την Οριτζεν βέβαια)ξέρει κανείς αν περιέχει σιτάρι ή καλαμπόκι;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Δεν εχει ομως πολυ υψηλες πρωτεινες για τα δικα μου?Κανουν ολες για στειρωμενα Ελενα.Εχει κοτοπουλο,ψαρι και αρνι.Εγω επαιρνα τα 2,5 κιλα 23 ευρω.Θα σου ελεγα ομως αν ειναι να αλλαξεις,να πας σε Orijen,στη μεγαλη συσκευασια σε συμφερει πεερισσοτερο.

moukelis
Επιφανές μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ξαπλα ειναι!Εξαρταται απο τη δραστηριοτητα τους.Αν εχουν φυσιολογικη δραστηριοτητα και δεν ειναι ολη μερα ξαπλα δεν θα εχουν προβλημα.

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ξαπλα ειναι!![]()
και ο δικος μου ολη μερα καθεται. Τον πιανει καμια φορα κριση τρεξιματος και τρεχει σαν τρελος στο σπιτι, αλλα μη νομιζεις οτι ολη μερα κινειται. Οι κονσερβες που του δινω εχουν γυρω στο 50% πρωτεινη, 5% περισσοτερο απο την orijen, και του δινω παραλληλα και ενα γευμα orijen τη μερα.

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Η μικρή έχει κρεμάσει κοιλούμπα και ο χοντρός έγινε ασήκωτος...μισό κιλό πήρε η Μπετίνα ...δεν μπορώ να πω ότι σκοτώνονται στη δουλειά -η ξάπλα τρέφει μάγουλα-αλλά που και που πάνε και καμιά βόλτα...το καλοκαίρι που είχε ζέστη και δεν έβρεχε, έκαναν πιο συχνά εξορμήσεις στο δασάκι τώρα μόνο για πιπί και ξανά τρέχοντας στο σπίτι για φαί και ύπνο.Μόνο το πρωί παίζει μαζί μου με το μπαλάκι της κάνα δεκάλεπτο,μετά όλη μέρα μετράει περαστικούς και αυτοκίνητα από ψηλά,χασμουριέται και πλένεται....
Πως να αδυνατίσει έτσι...

moukelis
Επιφανές μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Μάλλον από την πολύ τεμπελιά τότε θα πάχυναν...δεν μπορώ να πω ότι τρώνε περισσότερο...ίσως φταίει και η ηλικία...Παντως ουτε ο Σειριος,ουτε η Μόιρα πήραν βάρος...για τα νορβηγακια δεν μπορω να ξερω,γιατι αναπτυσσονται.

moukelis
Επιφανές μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Ούτε κι εγώ...τρώνε δύο κονσερβάκια την ημέρα,τόνο σε νερό (80 γρ)ο καθένας (μηδαμηνές θερμίδες)και μια μερίδα κροκέτες σε όλη την διάρκεια της μέρας...το βράδυ δεν βλέπω να τρώνε γιατί το πρωί το πιάτο γεμάτο το βρίσκω..Τι αν σου πω,εγω να φανταστεις δεν τους τη μετραω καν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool