Σειρά τροφής Orijen

εδω ελλαντα..:down::down::down:

βασικα εσεις πληρωνετε και περισσοτερο φορο... 19% δεν ειναι ο ΦΠΑ; Σε μας ειναι 12% και μη ξεχναμε οτι παραγεται στην αλμπερτα οποτε τα μεταφορικα και αλλα εξοδα ειναι μειωμενα :hmm:Παντως 40 ευρω ειναι μια χαρα!! :D Βγαινει ιδια τιμη (το κιλο) με τα 2.5 κιλα που παιρνω! Θα επαιρνα και εγω σακι των 7 κιλων που με συμφερει πιο πολυ, αλλα επειδη ο ναρουτο τρωει 2.5 κιλα σε 2 μηνες, δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα να παρω 7 κιλα και να τα εχω για 6 μηνες :hmm:Θα χαλασουν ή θα μπαγιατεψουν :hmm:

Αρα Ηρω να μην ανησυχω,ετσι ειναι το σκαρι της...:happy:
μαλλον ειναι το σκαρι της ετσι... αφου τρεχει και ολη μερα λογικο το βρισκω :happy: Παντως απο την στιγμη που δεν ειναι σκελετωμενη, πιστευω πως ειναι φυσιολογικο να πιανουμε ακομα και τα οστα της λεκανης και της σπονδυλικης στηλης. Αλλωστε και τα δικα μας οστα προεξεχουν και ειμαστε μια χαρα :rolleyes: Ο ναρουτο ηταν πιο αδυνατος τον σεπτεμβρη, αλλα αρχισα να του βαζω ζουμακι απο βραστα κρεατα στην κονσερβα και πολλες φορες του την ανακατευω με βραστο σολωμο που τον λατρευει και αναγκαστικα τρωει περισσοτερες θερμιδες και εχει βελτιωθει καπως. Ακομα του εχω μπολ γεματο με κροκετες για να τρωει οποτε θελει, αλλα αυτος κοιταει την σιλουεττα του και τσιμπαει μερικα γραμμαρια μονο το βραδυ :lol: Αν ηταν αδυνατα λογω πεινας, θα επεφταν με τα μουτρα στην τροφη :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eσεις που εχετε και μονιμη ...δροσουλα:P,αμα εχεις την τροφη καλα κλεισμενη στη βεραντα(εγω βαζω το σακι σε ενα μεγαλο κλειστο πλαστικο κουτι της Χιλλς) δεν παθαινει τιποτα,αλλωστε η ξηρα τροφη δυσκολα να παθει κατι.
Μονο να την παχυνω δεν σκαφτηκα ποτε για την Μπιζου,οσο της λειπει στο ...καπουλι:rolleyes: το εχει στο προκοιλι!!!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eσεις που εχετε και μονιμη ...δροσουλα:P,αμα εχεις την τροφη καλα κλεισμενη στη βεραντα(εγω βαζω το σακι σε ενα μεγαλο κλειστο πλαστικο κουτι της Χιλλς) δεν παθαινει τιποτα,αλλωστε η ξηρα τροφη δυσκολα να παθει κατι.
Μονο να την παχυνω δεν σκαφτηκα ποτε για την Μπιζου,οσο της λειπει στο ...καπουλι:rolleyes: το εχει στο προκοιλι!!!:lol::lol::lol:

οταν ανοιγεις το σακουλι και μπαινει μεσα αερας οξειδωνεται σιγα σιγα με το περασμα του χρονου γι' αυτο δεν θελω να παρω πολλα κιλα :hmm: Δροσουλα δεν εχουμε :P Πλεον εκλεισαν το ενα χιονοδρομικο λογω βροχων για να συντηρησουν το χιονι και να βαλουν παλι μπρος τις μηχανες για χιονι γιατι πλησιαζουν και οι χειμερινοι ολυμπιακοι και το χιονι εξαφανιζεται :lol::lol::lol::lol: Θα μπορουσα να την βαλω στο μπαλκονι, αλλα δεν εχουμε μπαλκονι :lol:

Ω! Εχουμε και εμεις κοιλουμπα που κρεμεται και κουνιεται περα δωθε :lol: Το εχει απο μωρο οποτε ειναι λογω γονιδιων και δεν μας απασχολει :D Δοκιμασα μια φορα να του κανω διαιτα και εχασε απο παντου εκτος απο την κοιλουμπα :lol:

αφομειωνεται καλυτερα παντως. Ο ναρουτο παλια πηγαινε 2 φορες τη μερα για κακακια και απο τοτε που αλλαξα σε orijen και κονσερβες evo η "παραγωγη" μειωθηκε στην μια φορα την μερα και ενιοτε 1 φορα στις 2 μερες.
Δεν ξερω αν θα παρουν βαρος οι γατες σου Elvenstar... αν ειναι απο τις γατες που δεν τρωνε πολυ, θα δυσκολευτεις. Εχω και εγω το ιδιο προβλημα με τον ναρουτο που προσπαθω να τον κρατω σε ενα επιπεδο στο οποιο δεν πιανω σπονδυλους και λεκανη. Δοκιμασε να αυξησεις τα γευματα μηπως φανε περισσοτερο. Εγω πολλες φορες του δινω orijen και σαν treat οταν παιζουμε μπας και παρει κανενα γραμμαριο :lol: Τωρα ευτυχως ειναι πιο γεματος σε σχεση με τον σεπτεμβρη. Πολλες φορες του βαζω ζουμακι απο βραστο κοτοπουλο, ψαρι ή μοσχαρι στην κονσερβα του για επιπλεον θερμιδες ή βραστο κοτοπουλο/ψαρι. Εχει βοηθησει αρκετα και αυτο.
Ναι έτσι είναι κ τα δικά μου εκτός από τον μικρό που τρώει τα πάντα, τα πάντα όμως να φανταστείτε έφαγε μέχρι κ χυλοπίτες :lol: τα άλλα τρώνε λίγο ειδικά η Κάντυ που μπορεί να τρώει 2-3 κροκέτες κ να φεύγει. Δυστυχώς τα μεγάλα εκτος από κροκέτα δεν τρώνε τίποτα άλλο οπότε ουτε ζουμί μπορώ να τους δώσω ούτε κρέας:(:(
Ελενα μην αγχωνεσαι,αμα θες στειλε μου την Καντυ να στην κανω γιουβαρλακι και παρε τη Μόιρα που ειναι σαν κεφτες με ποδια.Ο αδερφος μου τρομαξε χτες που την ειδε.
Εγινεεεεεεεεεεεεε είσαι ο άνθρωπός μου θα σου τη στείλω τοπ μόντελ κ θέλω να μου τη γυρίσεις μοντέλο για μεγάλα νούμερα;) κ θα αναλάβω εγώ το κεστεδάκι
Το επτακιλο την τελευταια φορα το πηρα 40 ευρω,μαλλον ειμαι κωλοφαρδη σ'αυτο το θεμα.:P
Νόνικα μπορείς να μου στείλεις με ΡΜ το τηλέφωνο από εκεί που παίρνεις τη τροφή

Παιδια τι κανονιζεται?Αμα ειναι να κανω κι εγω παραγγελεια αφου θα τα πανε Αθηνα!

Έλενα η Νόνικα μάλλον από Λάρισα πρέπει να παίρνει την τροφή:hmm:

Νονικα ρωτα και πες μου και για μενα για το 7κιλο..εγω ενα θελω:P

Θα παω τωρα να ρωτησω ποσο αφηνει 3 σακια μαζι κι αν κανει παραγγελιες εκτος,Ελενα θα σου στειλω το τηλ αποψε,θα παρω καρτουλα απο το μαγαζι.:D

Θα παω τωρα να ρωτησω ποσο αφηνει 3 σακια μαζι κι αν κανει παραγγελιες εκτος,Ελενα θα σου στειλω το τηλ αποψε,θα παρω καρτουλα απο το μαγαζι.:D
Ρωτα κ για το 2κιλο Νονικα πόσο κάνει αν σου είναι ευκολο :rolleyes:

απο σημερα ο Λουκουμας τρωει orijen!:D:D:D οι πρωτες εντυπωσεις ειναι οτι ξετρελλαθηκε!:P:P:P για να δουμε..:rolleyes::rolleyes:

απο σημερα ο Λουκουμας τρωει orijen!:D:D:D οι πρωτες εντυπωσεις ειναι οτι ξετρελλαθηκε!:P:P:P για να δουμε..:rolleyes::rolleyes:

εγω θα παραγγειλω απο εκεινο το σαιτ αρχικα 2 400 γρ..μια κοτοπουλο μια ψαρι..και αν τους αρεσει και οι 2 θα δινω εναλλαξ..για να δω τα δικα μου πως θα το παρουν..:hmm:

εγω θα παραγγειλω απο εκεινο το σαιτ αρχικα 2 400 γρ..μια κοτοπουλο μια ψαρι..και αν τους αρεσει και οι 2 θα δινω εναλλαξ..για να δω τα δικα μου πως θα το παρουν..:hmm:

καλυτερα ετσι γιατι αν παρεις κανενα 7κιλο ψαρι και δεν τους αρεσει θα ψαχνεσαι :P
Πριν ενα 2μηνο πηγα αποφασισμενη να παρω 2.5 ψαρι αλλα δεν βρηκα και πηρα τα 400γρ και 2.5 κιλα κοτοπουλο και ευτυχως που δεν ειχαν ψαρι γιατι ο ναρουτο την τρωει με χιλια ζορια. Το κοτοπουλο ομως το λατρευει :up:

καλυτερα ετσι γιατι αν παρεις κανενα 7κιλο ψαρι και δεν τους αρεσει θα ψαχνεσαι :P
Πριν ενα 2μηνο πηγα αποφασισμενη να παρω 2.5 ψαρι αλλα δεν βρηκα και πηρα τα 400γρ και 2.5 κιλα κοτοπουλο και ευτυχως που δεν ειχαν ψαρι γιατι ο ναρουτο την τρωει με χιλια ζορια. Το κοτοπουλο ομως το λατρευει :up:

την εχω πατησει με την hills..με το ζορι τελειωσαμε το δικιλο και παλι καλα που την εφαγαν κι ολας..:P

ο μονος λογος που ειμαι επιφυλακτικη με την οριτζεν, ειναι γιατι εχει πιο ψηλη περιεκτικοτητα σε φωσφορο 1,2-1,4(στο ψαρι) και λογω του ιστορικου με τους νεφρους, φοβαμαι να της κανω αυτη την αλλαγη..:/:

εμεις που δεν εχουμε τετοια προβληματα κανει ε?

Μόνο τα δικά μου δηλαδή δεν θέλουν να την βλέπουν....αα και ο Κουάρκ επίσης...τι παράξενο όμως,μερικά τη λατρεύουν και άλλα δεν θέλουν να την δούν...διάβασα και στο ιντερνετ παρόμοιες αντιδράσεις...του ενός τις έτρωγε το ένα γατί και το άλλο όχι...:lol::lol:τις Νούτραμ ας πούμε που έτρωγε ο λουκουμάς τις τρώνε μια χαρά ....ενώ τις Όριτζεν τις μυρίζουν και φευγουν...πάντως αφήνουν μια πικρίλα στο στόμα οι όριτζεν(δοκίμασα κι αυτές):lol::lol::lol: ενώ οι Ρόυαλ είναι πιο γλυκές...για αυτό ίσως....

Μόνο τα δικά μου δηλαδή δεν θέλουν να την βλέπουν....αα και ο Κουάρκ επίσης...τι παράξενο όμως,μερικά τη λατρεύουν και άλλα δεν θέλουν να την δούν...διάβασα και στο ιντερνετ παρόμοιες αντιδράσεις...του ενός τις έτρωγε το ένα γατί και το άλλο όχι...:lol::lol:τις Νούτραμ ας πούμε που έτρωγε ο λουκουμάς τις τρώνε μια χαρά ....ενώ τις Όριτζεν τις μυρίζουν και φευγουν...πάντως αφήνουν μια πικρίλα στο στόμα οι όριτζεν(δοκίμασα κι αυτές):lol::lol::lol: ενώ οι Ρόυαλ είναι πιο γλυκές...για αυτό ίσως....
:lol::lol: ο Λουκουμας δεν ειναι μετρο συγκρισεις γιατι η μονη τροφη που εφαγε με δυσκολια ηταν η hills!:P:P Ολες τις αλλες τις τιμησε!:cool::cool: αλλα με την orijen επαθε ντελιριο!:blink::lol: 2 φορες του εβαλα και τις κατασπαραξε σε δευτερολεπτα!:blink:μετα μυριζε και το πιατο μηπως φυτρωσουν κ αλλες κροκετες!:rolleyes::lol:

Αννα εσύ είσαι που δοκιμάζεις τις κροκέτες;:lol:

Αννα εσύ είσαι που δοκιμάζεις τις κροκέτες;:lol:
Εγώ..εγώ..Ελενα μου...προσπαθώ να βγάλω συμπέρασμα...με τα σκατ.γατα μου...:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back