Αν και εχει ποικιλια σε πραγματα, φερνει ζωα πολυ μικρα...Ειχε και μια νυφιτσα πολλους μηνες.
Στο ιδιο πετ σοπ γινονται κουρεματα και καλλωπισμοι σε πολυ ασχημες συνθηκες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
0% σιταρι
Το σιτάρι κανει πολυ κακό στα γατακια???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iokasti1
Νεοφερμένο μέλος
ναι κουκλα...
κροκετες, για σκυλους και για γατες..
με 70% κρεας
30% λαχανικα και φρουτα και ΚΥΡΙΩΣ
0% σιταρι
Συγχωρηστε την αγνοια μου αλλα γιατι κυριως ο% σιταρι ? Βλαπτει το σιταρι τις γατες?
ruko
Διάσημο μέλος
Δες και εδώ.

rrrrr
Νεοφερμένο μέλος
οταν θα τελιοσει... το νοεμβριο πιστευο, θα δοκιμαζο μια μικρι ακανα για αλλαγη λιγακη...
θα συστουσα πολυ αυτη τη τροφη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos1
Νεοφερμένο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Βασικα οι τροφες για στειρωμενα ειναι κυριως λιγοτερο αλατισμένες για να μη δημιουργουνται ουρολιθοι αυτο ξερω
Desdemona
Διάσημο μέλος

billdanos
Νεοφερμένο μέλος
Για τον σκύλο τις βρίσκω στο pet shop Zoolosophy (Αγίας Σοφίας -δε θυμάμαι νούμερο- στην Νέα Σμύρνη). Θα τους ρωτήσω αν έχουν και για γάτες!

Inertia
Νεοφερμένο μέλος
Είναι ο κύριος Σκουρογιάννης στην Άνοιξη, δίπλα στο Αρσάκειο.
ria23
Διάσημο μέλος
Δεν είχα δει ότι η Orijen υπάρχει και για γατάκια! Την Δευτέρα θα ψάξω να τη βρω! Την αντίστοιχη για σκύλους δίνουμε στον Skippy τους τελευταίους μήνες και έχω να πω πως απλά είναι κορυφαία! Το τρίχωμα του σκύλου λάμπει, το βάρος του και η ανάπτυξη τέλεια κλπ κλπ! Η τιμή δεν είναι απαγορευτική (προφανώς και δεν τη συγκρίνω με τις ...χύμα) αν σκευθείτε πως η ποσότητα που βάζετε είναι λιγότερη λόγω μεγάλης περιεκτικότητας σε πρωτεϊνες κλπ!
Για τον σκύλο τις βρίσκω στο pet shop Zoolosophy (Αγίας Σοφίας -δε θυμάμαι νούμερο- στην Νέα Σμύρνη). Θα τους ρωτήσω αν έχουν και για γάτες!
![]()
αν υπαρχει στη ν.σμυρνη πες μας κιλα και τιμη να ξερουμε!!!!μενω καλλιθεα οποτε ανετα παω!!δεν ηξερα οτι εχει και για γατακια!αν δεν σου κανει κοπο ενημερωσε μας!!!!

ELENIP
Διάσημο μέλος
???Τελικα ειναι οντως καλη???
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ερευενες εχουν διξει πως και τα υπερηλικα ζωα χρειαζονται υψηλα ποσοστα πρωτεινων.φερ' ειπείν, μια γατούλα υπερήλικη και με ευαισθησία στους νεφρούς τραφεί με Orijen που έχουν 41% πρωτεΐνη, κινδυνεύει από νεφρική ανεπάρκεια!
Μην μπερδευεσε.Αλλο πρωτεινη ΖΩΙΚΗΣ προελευσεως (γιαυτο και 42%) και αλλο απο ΣΙΤΗΡΑ που ειναι αχρηστα στα σαρκοφαγα και τους κανουν κακο.
Επισης καποιοι την κατηγορουν για νεφρικες ανεπαρκιες.Κατι που πιστευω πως δεν ισχυει.Και παλι απο ερευνες,δειξανε πως ζωα που ειχα ΗΔΗ το προβλημα,με την οριτζεν απλα το εκδηλωσαν.
Στην Αμερικη ειναι μια απτις κορυφαιες τροφες και αυτο γιατι δεν περιεχει δημητριακα.
Η σκυλα μου τρωει με ορεξη,λογοτερη ποσοτητα,της αρεσει(τις αλλες τις βαριοταν),και ολα καλα.
Ως τοσο μια γενικη αιματος μετα απο ενα εξαμηνο θα τη κανουμε.
Αν ειχα γατα,οριτζεν θα τη ταιζα.Μην θυμηθω και τα σκανδαλα με τη μελαμινη...
Τη καλημερα μου!!!!!!!
ELENIP
Διάσημο μέλος

.Αν κάποιος ξερει να μου πει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Απ' όσο ξέρω, αυτό που χρειάζονται οι στειρωμένες γάτες, εκτός από χαμηλά λιπαρά και θερμίδες, είναι χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα ασβεστίου και μαγνησίου, για να μην προκαλούνται προβλήματα στο ουροποιητικό.δεν ξέρω αν η light καλύπτει τις στειρωμένες γάτες![]()
Ίσως το καλύτερο θα ήταν να δεις την ακριβή σύσταση της τροφής και να το συζητήσεις με τον κτηνίατρό σου.
billdanos
Νεοφερμένο μέλος
αν υπαρχει στη ν.σμυρνη πες μας κιλα και τιμη να ξερουμε!!!!μενω καλλιθεα οποτε ανετα παω!!δεν ηξερα οτι εχει και για γατακια!αν δεν σου κανει κοπο ενημερωσε μας!!!!![]()
Λοιπόν μου είπαν πως τις φέρνουν όλες και θα έχουν νέα παραλαβή μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας!

ria23
Διάσημο μέλος
σε ευχαριστω πολυ!!!!προς το παρον της πηρα την hill's και την αναμοιξα με τη friskies! της αρεσει πολυΛοιπόν μου είπαν πως τις φέρνουν όλες και θα έχουν νέα παραλαβή μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας!
![]()

billdanos
Νεοφερμένο μέλος
σε ευχαριστω πολυ!!!!προς το παρον της πηρα την hill's και την αναμοιξα με τη friskies! της αρεσει πολυ![]()
Και μεις για την ώρα αυτόν τον συνδυασμό της δίνουμε μέχρι να πάρουμε την Orijen.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool